چگونه ریموت دسکتاپ بزنیم ؟ ممکن است برای شما هم این موضوع پیش آمده باشد که بخواهید بدون اینکه بصورت فیزیکی در پشت کامپیوتر شخصی قرار بگیرید آن را مدیریت و یا رفع اشکال کنید ، شرکت مایکروسافت برای رفع این مشکل سرویسی به نام Remote Desktop را ارائه داده است که به شما این امکان را می دهد که بتوانید به کامپیوترهای مختلف در بستر های ارتباطی مختلف از راه دور متصل شوید و کارهای خود را انجام دهید ، در این مقاله در خصوص Remote Desktop برای شما صحبت خواهیم کرد ، در خصوص کاربردها و همچنین چگونگی استفاده از این سرویس صحبت خواهیم کرد و فعال کردن
بر روی My Computer راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب می کنیم.
حال بر روی گزینه ی Advanced setting link کلیک می کنیم.
از تب Remote گزینه ی Allow Remote Assistance رو فعال کرده و در قسمت Remote Desktop نیز برای امنیت بیشتر گزینه ی سوم را فعال می کنیم.همچنین شما می توانید نام کاربران مجاز را نیز در این قسمت تعیین کنید .
وقتی که تنظیمات بالا رو انجام دادیم،از منوی Start ،برنامه ی Remote Desktop رو باز میکنیم و اسم یا IP کامپیوتر مقصد رو وارد میکنیم
ممکنه وقتی بخوایم ارتباط برقرار کنیم،با این قسمت امنیتی مواجه بشیم که میتونیم انتخاب کنیم که دیگه نشون داده نشه.
در مرحله ی بعدی وقتی بخوایم وارد سیستم میزبان بشیم باید name و password دستگاه میزبان رو وارد کنیم تا ارتباط برقرار بشه.سیستم میزبان حتما باید password داشته باشه.
حالا میتونیم از دسکتاپ خودمون به کامپیوتر میزبان وارد بشیم و به دسکتاپ و درایوها و اطلاعات اون دسترسی داشته باشیم.
توی قسمت option میتونیم تنظیمات رو مشخص کنیم.مثلا توی تب Display سایز صفحه ی ریموت و رنگ،کیفیت و غیره...
وقتی توی محیط میزبان هستیم،صفحه برای میزبان قفل میشه و باید اطمینان پیدا کنیم که میزبان log in نکنه وگرنه ارتباط و دسترسی ما قطع میشه و log out میشیم.
زمان پاسخ گویی روز های شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18
فقط به موضوعات مربوط به محصولات آموزشی و فروش پاسخ داده می شود