دلیل باز نشدن فلش در ویندوز چیست؟ به طور معمول وقتی یک فلش مموری را به کامپیوتر متصل میکنید سیستم عامل ویندوز به آن یک Drive letter اختصاص میدهد و فلش مموری را به سیستم Mount میکند تا بتوانید فلش مموری را ببینید و به محتویاتش دسترسی پیدا کنید. اما گاهی اوقات فلش مموری کار نمیکند و به محض اینکه فلش را به سیستم متصل کردید با پیغام خطای زیر روبرو میشوید :
Please Insert a Disk into Removable Disk
گاهی اوقات نیز ممکن است با پیغام خطایی با مضمون Repair this drive مواجه شوید. برخی از کاربران این پیغام خطا را نادیده میگیرند اما در دفعات بعد که با این خطا دوباره روبرو میشوند وسوسه میشوند و اقدام به رفع مشکل میکنند اما در نیمه راه تعمیر فلش مموری با مشکل مواجه میشود و در نتیجه نمیتوانند به محتویات درایو فلش مموری دسترسی پیدا کنند.
اگر شما در این گونه مواقع از درایو فلش مموری تان Properties بگیرید مشاهده خواهید کرد که فضای موجود در درایو صفر بایت میباشد. حتی شما نمیتوانید فلش مموری را فرمت کنید و با خطای Windows was unable to complete the format مواجه میشوید. گاهی اوقات تغییر دادن Drive letter فلش مموری میتواند مشکل فرمت شدن را حل کند. خب بدون هیچ اتلاف وقت یکراست میرویم سراغ حل مشکل با ارائه دادن راهکار های متنوع ...
برای انجام اینکار ابتدا کلید های ترکیبی Windows و R را بفشارید و در پنجره RUN تایپ کنید DISKMGMT.MSC و اینتر را بزنید. روی فلش مموری تان راست کلیک کرده و گزینه اول یا Change Drive Letter and Paths را انتخاب کنید. سپس روی Change کلیک کنید و یک letter یا حرف مانند F برای درایو انتخاب کنید و OK کنید.
نرم افزار JetFlash Online Recovery را دانلود کنید و نصب کنید، بعد از اجرای نرم افزار سایز فلش مموری را انتخاب کرده و روی Next کلیک کنید. این نرم افزار با فلش مموری های با برند Transcend سازگاری خوبی دارد اما با فلش مموری های دیگر نیز سازگاری دارد و جای نگرانی نیست. توجه کنید که این کار را با ریسک خودتان باید انجام دهید و من هیچ تضمینی برای حل مشکل تان نمیدهم. پیشنهاد میکنم که اگر از فلش مموری هایی با برند های دیگر استفاده میکنید نرم افزار بازیابی و تعمیر مخصوص خود آنرا دانلود کنید.
RUN را باز کنید و تایپ کنید CONTROL و اینتر را بزنید. در قسمت سرچ کنترل پنل Troubleshooting را تایپ کنید و آیکن آن نمایان شود. روی Troubleshooting کلیک کنید و از سمت چپ پنجره View all را بزنید و برنامه Troubleshooter for Hardware and Device را اجرا کنید.
Command Prompt یا CMD را با دسترسی ادمین باز کنید و دستورات زیر را به ترتیب اجرا کنید :
Diskpart List Disk Select Disk # Clean Create Partition Primary Select Partition # Active Format FS=NTFS Assign Exit
در آخر نیز فلش مموری را بهتر است ابتدا Eject کنید و از سیستم جدا کنید و دوباره به سیستم متصل کنید.
برای انجام این کار با تایپ دستور Diskmgmt.msc در RUN و زدن اینتر Disk Management را باز کنید و فلش مموری را انتخاب کنید و روی آن راست کلیک کرده و Delete Volume را بزنید و روی دکمه Yes جهت تایید حذف درایو کلیک کنید.
مدیر ارشد وب سایت توسینسو و مدرس و متخصص سرویس های مایکروسافت
امیرحسین کریم پور هستم ، مدیر ارشد وب سایت توسینسو ، متخصص در حوزه سیستم عامل های کلاینت و سرور شرکت مایکروسافت و سرویس های مربوطه ، سیستم عامل لینوکس ، مجازی سازی سرور ، فایروال و ... سابقه کار با سازمان ها و شرکت های مختلف در زمینه سرویس های مایکروسافت در قالب پروژه ، مشاوره و آموزش. علاقه مند به حوزه امنیت اطلاعات و تست نفوذ سنجی
زمان پاسخ گویی روز های شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18
فقط به موضوعات مربوط به محصولات آموزشی و فروش پاسخ داده می شود