مهدی عادلی فر
بنیانگذار توسینسو و برنامه نویس

آموزش کار با فایل مولتی مدیا ( چند رسانه ای ) در وردپرس

چگونه با فایل مالتی مدیا در Wordpress کار کنیم؟ امروزه کمتر سایتی پیدا می شود که در داخل آن عکس یا آهنگ یا فیلم نباشد. حالا شاید صوت و فیلم در همه سایت ها نباشد ولی اکثر سایت ها با هر موضوعی دارای تصاویر هستند. ما هم برای این که سایتمان روح داشته باشد باید از تصاویر متناسب برای سایت خود استفاده کنیم. همچنین باید بتوانیم در قسمت مدیریت سایت به راحتی این فایل های عکس ها و سایر فایل های چندرسانه ای را مدیریت کنیم. زیرا که در غیر این صورت در این فایل ها گم خواهیم شد. در این مطلب به تنظیمات و نحوه مدیریت فایل های چندرسانه ای در وردپرس می پردازیم. برای وارد شدن به قسمت مدیریت چندرسانه ای در وردپرس باید در قسمت داشبورد مدیریتی بر روی رسانه کلیک کنید. در این صورت به صفحه کتابخانه پرونده های چندرسانه ای منتقل خواهید شد. که تصویر آن را در زیر می بینید.

دوره های شبکه، برنامه نویسی، مجازی سازی، امنیت، نفوذ و ... با برترین های ایران
وب سایت توسینسو

آپلود فایل های چندرسانه ای

در صفحه کتابخانه پرونده های چندرسانه ای شما می توانید با کلیک بر روی افزودن فایل های متفاوتی را بر روی سایت آپلود کنید. با کلیک بر روی این دکمه صفحه ای به شکل زیر باز خواهد شد.

وب سایت توسینسو

در این صفحه شما می توانید فایل های چندرسانه ای خود را انتخاب کنید و به قسمت گفته شده درگ کنید و یا بر روی دکمه گزینش پرونده ها کیلک کرده و فایل های مورد نظر را انتخاب کنید. دقت کنید که امکان انتخاب چندتایی هم وجود دارد. دقت داشته باشید که در هر بار آپلود اندازه فایل های شما نباید بیشتر از 2 مگابایت باشد. وقتی که فایل های مورد نظر خود را انتخاب کردید و open را آپلود فایل های شما شروع خواهند شد و سپس به قسمت کتابخانه اضافه خواهند شد.

انجام عملیات متفاوت بر روی فایل های چندرسانه ای در وردپرس

به قسمت کتابخانه برمی گردیم. در نوار بالای صفحه به شما این امکان داده شده است که فایل هایی را که مد نظر خود شما است را مشاهده کنید و بقیه را فیلتر کنید. همچنین این امکان فراهم شده است که در بین فایل های چندرسانه ای یک فایل را جستجو کنید. در این صفحه لیست فایل های چندرسانه این به همراه نام و نویسنده و تاریخ ارسال قرار داده شده است. در این بخش اگر موس را بر روی یک فایل چندرسانه ای ببرید عملیاتی که قابل انجام بر روی آن فایل است نمایش داده خواهد شد. اگر بر روی دکمه پاک کردن برای همیشه کلیک کنید یک پیام ظاهر خواهد شد که در صورت کلیک بر روی ok فایل شما کامل حذف خواهد شد. اگر بر روی نمایش کلیک کنید این تصویر در قالب سایت به شما نمایش داده خواهد شد. اگر بر روی ویرایش کلیک کنید صفحه ای مانند زیر به شما نشان داده خواهد شد.

وب سایت توسینسو

در این قسمت شما می توانید نام فایل را تغییر داده و یا URLی که به فایل اشاره می کند را تغییر دهید. و یا یک متن جایگزین برای آن قرار دهید تا زمانی که فایل لود نشود به جای آن متن نشان داده می شود. اگر فایل شما یک تصویر باشد زیر آن یک دکمه وجود دارد به نام ویرایش تصویر وجود دارد که اگر شما بر روی آن کلیک کنید گزینه های اضافه تری ظاهر می شود که به شما امکان می دهد که اندازه تصویر خود را مشخص کنید. و تغییرات دیگری انجام دهید. دقت داشته باشید که در انتها باید بر روی دکمه بروز رسانی کلیک کنید.

افزودن تصویر به یک پست

در دو قسمت یک پست می توان تصاویری را اضافه کرد. تصویر شاخص پست و تصاویری که داخل پست اضافه شوند. تصویر شاخص تصویری است که با نام پست آورده می شود. تصاویر داخل پست ها تصاویری هستند که در داخل متن پست آورده می شوند. برای قرار دادن تصویر باید در صفحه ویرایش پست قرار داشته باشید. برای این که بتوانید یک تصویر شاخص برای پست قرار دهید باید در گوشه پایین سمت چپ صفحه در ویجت تصویر شاخص بر روی قرار دادن به عنوان تصویر شاخص کلیک کنید و از صفحه ای که باز می شود تصویر مورد نظر خود را انتخاب کنید. ولی برای قرار دادن تصویر و یا فایل چندرسانه ای دیگر در داخل پست از بالای متن نوشته بر روی دکمه افزودن پروند چندرسانه ای کلیک کنید و فایل را انتخاب کنید.Itpro باشید

وب سایت توسینسو

مهدی عادلی فر
مهدی عادلی فر

بنیانگذار توسینسو و برنامه نویس

مهدی عادلی، بنیان گذار TOSINSO. کارشناس ارشد نرم افزار کامپیوتر از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و #C و جاوا و اندروید کار می کنم. در زمینه های موبایل و وب و ویندوز فعالیت دارم و به طراحی نرم افزار و اصول مهندسی نرم افزار علاقه مندم.

نظرات