: :
مانده تا پایان تخفیف
فقط تا آخر امروز
فقط امروز
محمد نصیری
بنیانگذار انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران ، هکر کلاه خاکستری ، کارشناس امنیت اطلاعات و ارتباطات

معرفی انواع روتر میکروتیک + بهترین روتر برای هر کاربرد چیست؟

شرکت میکروتیک دارای انواع روتر برد (RouterBoard) ها یا همان روترهای تخصصی شبکه است که با توجه به تنوع محصولات زیاد این شرکت ، انتخاب کردن بهترین روتر برد میکروتیک برای برطرف کردن نیازهای شبکه ما ممکن است کمی دشوار باشد. امروز می خواهیم به شما انواع روتر بردهای میکروتیک و صد البته بهترین روتر برد میکروتیک برای هر کاربرد را به شما معرفی کنیم.

مجموعه دوره آموزش میکروتیک (Mikrotik) - مقدماتی تا پیشرفته


انواع روتر میکروتیک و بهترین روتر میکروتیک


برخی از این انواع روترهای میکروتیک با هدف یادگیری و آموزش میکروتیک طراحی و تولید شده اند اما در مصارف خانگی و سازمانی هم کاربرد دارند. من پیشفرض را بر این گذاشته ام که شما با مفهوم شبکه چیست و همچنین انواع تجهیزات شبکه آشنایی دارید و نیازی به عنوان کردن این پیش زمینه ها نیست. پس تا انتها با ما باشید.

انواع روتر میکروتیک 1 : روتربرد hAP ac lite

روتربورد hAP ac lite را شاید بتوان یکی از محبوب ترین روتربوردهای میکروتیک شناخت. این روتر میکروتیک کوچک ، کارآمد و به نسبت ارزان قیمت است و برای حتی شرکت های متوسط هم قابل استفاده است. روتر hAP ac lite قسمت بسیار پایینی دارد و از استاندارد 802.11ac پشتیبانی می کند . قیمت این روتر را با توجه به نوسانات بسیار شدید قیمت تجهیزات کامپیوتری در ایران به دلار در حدود 50 دلار حساب می کنیم.


کسب اطلاعات در مورد hAP ac lite از وب سایت میکروتیک


انواع روتر میکروتیک و معرفی بهترین روتر میکروتیک


این روتر میکروتیک دارای پنج عدد پورت اترنت و لایسنس سطح چهار می باشد و آنتن آن تا 2db دستیابی یا Gain دارد. بیشتر برای مصارف خانگی و شرکت های کوچک توصیه شده است و صد البته یکی از بهترین روترهای میکروتیک برای لابراتوار و آموزش میکروتیک به حساب می آید.

انواع روتر میکروتیک 2 : روتربرد RB941-2nD-TC

اگر هدف شما از خرید روتر میکروتیک و انتخاب بهترین روتر میکروتیک ، مصارف آموزشی است. قطعا یکی از بهترین روترهای میکروتیک برای یادگیری دوره های آموزشی میکروتیک ، روتربورد RB941-2nD-TC می باشد. این روتربورد به نسبت ارزان قیمت است و دارای چهار عدد پورت اترنت و یک کارت وایرلس باند دو است که کار شما را برای اجرای سناریوهای دوره های میکروتیک بسیار ساده می کند.


کسب اطلاعات در مورد RB941-2nD-TC  از وب سایت میکروتیک


انواع روتر میکروتیک و معرفی بهترین روتر میکروتیک


آخرین نسخه از سیستم عامل روتربورد میکروتیک یا همان RouterOS هم بر روی آن بصورت پیشفرض نصب شده است ، پردازنده مناسب و قدرتمندی دارد و در سطح پروژه های کوچک می توانید به آن به خوبی اطمینان کنید. یکی از مهمترین مشکلات یا ضعف های این روتر ، پشتیبانی نکردن از پکیج های User Manager میکروتیک است.

در عین حال طراحی این روتر بسیار زیبا و مناسب دفاتر و حتی منازل است. این روتر میکروتیک دارای فرکانس پردازنده 650 مگاهرتزی و یک هسته پردازشنده است ، 32 مگابایت حافظه رم داخلی دارد و البته 4 عدد پورت اترنت با سرعت 10/100 ، لایسنس سطح 4 و پشتیبانی از استانداردهای وایرلس 802.11 سری bgn ، توان خروجی 1.5dBi از مشخصات خاص این روتر میکروتیک است. قیمت این محصول در بازار در حدود 40 دلار است.

انواع روتر میکروتیک 3 : روتربرد LHG 5

از ویژگی های این روتربرد میکروتیک می توان به طراحی بسیار خلاقانه و مدرن آن اشاره کرد. روتربورد LHG 5 یک نوآوری در روترهای Outdoor شرکت میکروتیک محسوب می شود و به نسبت هم کیفیت سیگنال را بالا می برد و هم قیمت را پایین می آورد. این دستگاه یک روتر برای لینک های Point To Point است و برای اتصال به اکسس پوینت ها عالی است. بسیار سبک و جمع جور می باشد و آنتن مشبک 24.5dBi دارد.


کسب اطلاعات در مورد LHG 5 از وب سایت میکروتیک


انواع روتر میکروتیک و معرفی بهترین روتر میکروتیک


یکی از ویژگی های این روتربورد میکروتیک مقاومت و حفاظت از دستگاه در برابر باد و طوفان است . در این دستگاه مشکل Cable Lost وجود ندارد و روتربورد دقیقا روی آنتن نصب می شود و نیاز به کابل اتصال نیست. از سایر مشخصات سخت افزاری این روتر میکروتیک می توان به داشتن پردازنده 600 مگاهرتزی ، حافظه اصلی 64 مگابایت ، رسانه ذخیر سازی 16 مگابایت ، لایسنس سطح 3 ، باند 5 ، استاندارد 802.11n و 802.11a ، یک پورت fast و قیمت به نسبت مناسب تقریبا 60 دلاری اشاره کرد.


انواع روتر میکروتیک 4 : روتربرد mAP Lite

در حوزه مصرف خانگی حتما بهترین روتر میکروتیک mAP Lite است. این روتر میکروتیک را می توان کوچکترین روتر ساخته شده این شرکت عنوان کرد که اندازه ارتفاع آن به اندازه یک باتری قلمی است.  این روتر براحتی توی جیب شما جا می شود و از جیب در میاد !! از این روتر می توانید به عنوان تقویت کننده سیگنال کارت وایرلس لپتاپ استفاده کنید و روی لپ تاپ نصبش کنید و از طریقش اینترنت لپتاپ رو با سایرین به اشتراک بگذارید و پهنای باند رو مدیریت کنید.


کسب اطلاعات در مورد mAP Lite از وب سایت میکروتیک


انواع روتر میکروتیک و بهترین روتر میکروتیک

انواع روتر میکروتیک و معرفی بهترین روتر میکروتیک


اگر بخواهیم در خصوص مشخصات این روتر میکروتیک صحبت کنیم باید بگیم که یک پورت اترنت بسیار ظریف دارد ، استانداردهای 802.11bgn را پشتیبانی می کند و در باند 2 کار می کند ، قیمت آن 25 دلار است و یک پردازنده 680 مگاهرتزی دارد ، 64 مگابایت حافظه رم و 16 مگابایت هم حافظه دیسک روی این روتربورد قرار گرفته است که در نوع خودش بی نظیر است. این روتربورد بسیار فانتزی و بامزه طراحی شده است. در ضمن برق این روتر هم از طریق کابل بصورت PoE دریافت می شود و فاقد آداپتور است.

انواع روتر میکروتیک 5 : روتربرد CCR1072 1G 8S plus

خوب اگر تصور شما نسبت به شرکت میکروتیک و روترهای این شرکت صرفا محصولات کوچک و جمع و جور برای شبکه های SOHO است ، باید بگم کاملا در اشتباه هستید. میکروتیک سالهاست که در حوزه Enterprise هم وارد شده است و روترهای قدرتمندی را به بازار ارائه داده است. روتر CCR1072 1G 8S plus میکروتیک یک غول میکروتیک برای مقیاس های بزرگ شبکه به حساب می آید. این روتربورد میکروتیک دارای پورت Gigabit Ethernet است و در عین حال تا 8 پورت دارای SFP Plus هم پشتیبانی می کند و این یعنی تا سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه سرعت می تواند داشته باشد. کار کردن با پورت های فیبر برای میکروتیک یک انقلاب به حساب می آید.


کسب اطلاعات در مورد CCR1072 1G 8S plus از وب سایت میکروتیک


انواع روتر میکروتیک و معرفی بهترین روتر میکروتیک


اگر بخواهیم در خصوص مشخصات سخت افزاری روتر CCR1072 1G 8S plus صحبت کنیم باید بگوییم که این روتر یک پردازنده فوق العاده دار : 72 هسته ای 1 گیگاهرتزی دارد و همچنین با خود 16 گیگابایت رم دار که خیالتون رو حسابی راحت می کند ، پورت ها مستقیما به پردازنده متصل هستند و می تونه بدون معطلی 120 میلیون پکت بر ثانیه رو برای شما پردازش کند ، برای تحمل خطای بیشتر این روتر دو منبع تغذیه قابل تعویض دار که خیله شما رو حسابی راحت می کند ، پشتیبانی از حافظه جانبی و صفحه نمایش لمسی هم که لازم بگفتن نیست ، به زبان ساده ، این روتر شاهکار است.

انواع روتر میکروتیک 6 : روتربرد SXT Lite 5 AC

روتر بعدی میکروتیک یک روتربورد برای لینک های وایرلس است. روتربورد SXT Lite 5 AC یک روتر خوش ساخت و جمع جور است که حداکثر اندازه کف دست شماست. این روتر میکروتیک از جمله روترهای کم هزینه یا Low Cost میکروتیک به حساب می آید. این روتر از فناوری 802.11ac fi پشتیبانی می کند ، به یک پردازنده 650Mhz و رم 64MB مجهز شده است ،یک پورت RJ45 دارد و سرعت 100 مگابیت بر ثانیه را در پورت هایش ارائه می دهد. به نسبت قیمت یکی از عالی ترین روتربوردهای میکروتیک به حساب می آید.


کسب اطلاعات در مورد SXT Lite 5 AC از وب سایت میکروتیک


انواع روتر میکروتیک و بهترین روتر میکروتیک


روتر SXT Lite 5 AC در باند 5 کار می کند و آنتن آن دارای 16db قدرت است. بیم آنتن روتر SXT Lite 5 AC 28 درجه و از مدلاسیون 256-QAM استفاده می کند. عرض کانال 80 مگاهرتزی پشتیبانی می کند ، با این روتر بیشترین سرعت یکسان با هر فرکانس از استاندارد های 802.11 خواهید گرفت ، پشتیبانی از استاندارد های  802.11a/n , Nv2, nstreme و سازگاری با روترهای قدیمی تر میکروتیک از جمله قابلیت های جذاب روتربرد SXT Lite 5 AC است . ضمن اینکه پشتیبانی از چیپ صنعتی QCA-9892 و عرض کانال  5 و 10 مگاهرتزی برای استاندارد 802.11an و داشتن لایسنس سطح 3 در این روتر بورد با قیمت حدودا 65 دلاری از آن یکی از بهترین روترهای میکروتیک را می سازد.

انواع روتر میکروتیک 7 : روتربرد hEX PoE lite

یکی دیگر از روترهای میکروتیک که محبوبیت خاصی در بین شبکه کارها دارد ، روتر hEX PoE lite است. این روتربرد میکروتیک یک قاب پلاستیکی دارد و دارای 5 پورت اترنت و یک پورت USB 2.0 است . یکی از قابلیت های خوب این روتربورد این هست که 4 تا از پورت های اترنت بصورت PoE کار می کنند و امکان انتقال برق برای روشن کردن 4 روتر دیگر را به شما می دهند.


کسب اطلاعات در مورد hEX PoE lite از وب سایت میکروتیک


انواع روتر میکروتیک و معرفی بهترین روتر میکروتیک


این قابلیت باعث میشه که از این روتر به عنوان یک روتر مرکزی و برای استفاده از CAPsMAN استفاده کرد. 2 عدد از پورت های این روتر بصورت PoE Oit هستند و 4 پورت ولتاژ یکپارچه 1 آمپر خروجی دارند. پورت ها محافظ دار هستند و با داشتن قدرت پردازنده 650 مگاهرتزی و 64 مگابایت رم و لایسنس سطح 4 و البته قیمت 65 دلاری ، این روتر برای شبکه های SOHO بسیار مناسب هست.

انواع روتر میکروتیک 8 : روتربرد hAP ac

بهترین روتر میکروتیک برای راه اندازی کردن لابراتوارهای خانگی hAP ac است. این روتربرد کمی گرانتر از بقیه محصولات مشابه میکروتیک است اما ارزش خرید بالایی دارد. در واقع hAP ac یک RB951G-2HnD است که حسابی به ابزارهای مختلفی مجهز شده است. این روتربورد میکروتیک از سری 9 روترهای میکروتیک است و تمام امکانات سیستم عامل RouterOS میکروتیک را دارد ، حتی نه تنها برای لابراتوار ، بلکه برای یک شبکه بزرگ هم کاربرد دارد.


کسب اطلاعات در مورد hAP ac از وب سایت میکروتیک


انواع روتر میکروتیک و بهترین روتر میکروتیک

این روتر دارای 6 پورت اترنت گیگ  است و یک پورت فیبر یا SFP هم دارد که با نصب کردن ماژول می توانید از آن استفاده کنید. این روتربورد دارای 2 کارت وایرلس است که هر کدام در باندهای مختلفی کار می کنند ، یکی در باند 2 و دیگری در باند 5 کار می کنند. هر دو کارت شبکه وایرلس High Power هستند و شما از کارت وایرلس باند 5 برای استفاده در استاندارد 802.11ac هم می توانید استفاده کنید. در باند 2 فقط امکان استفاده از 802.11n وجود دارد. این روتر یک پردازنده 720 مگاهرتزی و 128 مگابایت رم دارد . پورت های این روتربورد میکروتیک هم بصورت PoE In و هم بصورت PoE Out کار می کنند.

انواع روتر میکروتیک 9 : روتربرد RB1100AHx2

این روتر میکروتیک را می توان قابل اعتماد ترین ، قدرتمندترین و البته بهترین روتر میکروتیک عنوان کرد. شاید در وهله اول نامگذاری این محصول کمی عجیب باشد چون از قوانین نامگذاری معمول محصولات میکروتیک چندان پیروی نمی کند ، در واقع اسم روتر چندان ربطی به امکانات آن ندارد. این روتر معمولا بیشتر از 9 پورت دارد و داشتن 2 گیگابایت رم و پردازنده دو هسته ای X2 قابلیت پردازش یکی میلیون پکت بر ثانیه را به آن می دهد و این در روترهای میکروتیک بی نظیر است. این روتر میکروتیک بصورت Rack Mount در شبکه قرار می گیرد و فقط یک یونیت از رک شما را اشغال می کند.


کسب اطلاعات در مورد RB1100AHx2 از وب سایت میکروتیک


انواع روتر میکروتیک و معرفی بهترین روتر میکروتیک


برخی از نسخه این روتر دارای 13 پورت گیگابیت اترنت هستند و در کمال تعجب اگر بخواهیم نقاط ضعف این روتر را بیان کنیم باید به نداشتن پورت SFP و به تبع آن نبود فیبر نوری اشاره کنیم. این روتر میکروتیک از حافظه جانبی مثل USB پشتیبانی نمی کند و در عوض از Micro SD پشتیبانی می کند. پشتیبانی از پورت کنسول برای ارتباط با روتربورد از دیگر نکات قابل توجه در این روتر میکروتیک است و برای اینکه ثابت شود این بهترین روتر میکروتیک است باید بگوییم که داشتن لایسنس سطح 6 در این روتر یعنی شما می توانید از بی نهایت User در User Manager خود استفاده کنید و در شبکه های بسیار بزرگ هم از این دستگاه استفاده کنید. قیمت این دستگاه در حال حاضر در حدود 350 دلار می باشد.

انواع روتر میکروتیک 10 : روتربرد RB3011UiAS-RM

اگر بخواهیم بحث قدرت و قیمت را کنار هم بگذاریم و انتخاب کنیم ، قطعا روتر RB3011UiAS-RM میکروتیک یکی از بهترین روترهای میکروتیک است. پردازنده مناسب و دو هسته ای با فرکانس 1.4 گیگاهرتز و داشتن یک گیگابایت حافظه رو و صد البته داشتن یک پورت USB 3.0 از جمله مهمترین امکانات سخت افزاری این روتر است.


کسب اطلاعات در مورد RB3011UiAS-RM از وب سایت میکروتیک

انواع روتر میکروتیک و معرفی بهترین روتر میکروتیک

لایسنس سطح 5 این روتر به هراه یک پورت SFP برای فیبر نوری و بسیاری دیگر از امکانات ، این روتر را یکی از انتخاب های بسیار خوب برای شبکه های SOHO می توان دانست. این روتر میکروتیک حدودا 180 دلار قیمت دارد.

انواع روتر میکروتیک 11 : روتربرد wAP ac

خوب رسیدیم به یکی از بهترین روترهای میکروتیک برای مصارف وایرلس و پوشش شبکه بیسیم ، روتر wAP ac یک روتر یا بهتر بگوییم یک اکسس پوینت برای بالا بردن سطح پوشش آنتن دهی شبکه وایرلس است که یکی از بهترین قابلیت های آن ضد آب بودن آن است. روتر wAP ac در شبکه شما در نقش یک اکسس پوینت بازی می کند و برای فضاهای آزاد یک پوشش وسیع ایجاد می کند.

کسب اطلاعات در مورد wAP ac از وب سایت میکروتیک


انواع روتر میکروتیک و معرفی بهترین روتر میکروتیک

دارا بودن پورت کیگ و پشتیبانی از استاندارد 802.11ac ، کار کردن هم در باند 2 و هم در باند 5  از جمله مهمترین امکانات این روتر اکسس پوینت است. این روتر با داشتن پیچ های خاص خودش می تواند روی هر دیواری سوار شود . چهره براق و دوست داشتنی این روتر زیبا آن را متمایز می کند. روتربرد wAP ac دارای پردازنده تک هسته ای با فرکانس 720 مگاهرتز  و 64 مگابایت حافظه رم است ، از PoE می تواند برای تامین برق استفاده کنید و لایسنس سطح 4 میکروتیک را نیز دارد. قیمت این روتربورد میکروتیک تقریبا 90 دلار است.

انواع روتر میکروتیک 12 : روتربرد Metal 52 ac

یکی دیگر از بهترین روتربردهای میکروتیک برای اشتراک گذاری اینترنت در مکان های عمومی و فضاهای نیمه باز قطعا روتر Metal 52 ac است. این روتربرد در دو باند 2 و 5 گیگاهرتز فعال است و می تواند از استاندارد 802.11ac هم پشتیبانی کند. سرعت سیگنال وایرلس این دستگاه تقریبا 1.6 گیگابیت بر ثانیه است .


کسب اطلاعات در مورد Metal 52 ac از وب سایت میکروتیک


انواع روتر میکروتیک و معرفی بهترین روتر میکروتیک


اگر بخواهیم از امکانات سخت افزاری روتر Metal 52 ac بگوییم باید وجود پورت اترنت گیگابایت ، داشتن یک آنتن Omni 6db برای اتصال به روتربورد و ساخت کانکتور L و همچنین تبدیل PoE اشاره کنیم. حتی امکان توسعه و بیشتر کردن قدرت آنتن هم وجود دارد. اتصالات این روتر درون جعبه دستگاه وجود دارند و براحتی می توان آن را روی یک لوله بست . پردازنده 720 مگاهرتزی و همچنین حافظه رم 64 مگابایتی و در نهایت لایسنس سطح 4 را می توان از دیگر ویژگی های این روتر نام برد.

انواع روتر سویچ میکروتیک 13 : سویچ CRS125-24G-1S-RM

شاید بگویید که جای یک سویچ در بین بهترین روترهای میکروتیک نیست ! اما بد نیست بدانید که سویچ CRS125-24G-1S-RM میکروتیک هم یک روتر است و هم یک سویچ ، اگر با مفهوم سویچ های Manage و Unmanage آشنایی داشته باشید حتما می دانید که ما در تعاریف سیسکو ، سویچ هایی داریم که در لایه سه فعالیت می کنند و قابلیت مسیریابی و پروتکل های مسیریابی را پشتیبانی می کنند. اما وارد این بحث نشوید !! قضیه در میکروتیک کمی متفاوت است.


کسب اطلاعات در مورد CRS125-24G-1S-RM از وب سایت میکروتیک


بهترین روتر میکروتیک و انواع روتربرد میکروتیک

در این سویچ میکروتیک شما در واقع یک سیستم عامل RouterOS میکروتیک را با امکانات کامل دارید ! یعنی عملا تمامی امکانات یک روتربرد میکروتیک می تواند بر روی همه پورت های این سویچ فعال شود و تبدیل به یک روتر کامل شود. شما در این سویچ می توانید تعریف کنید که چه پورتی با قابلیت روتینگ و چه پورتی با قابلیت سویچینگ فعال باشد.

حتی امکان اتصال ارتباطات فیبر نوری ، 4G و اترنت هم برای این سویچ در نظر گرفته شده است. این سویچ با عنوان Cloud Router Switch یا روتر سویچ به بازار معرفی شده است و هم به عنوان روتر و حتی با قابلیت های یک فایروال و هم با قابلیت هایی مثل سویچ ارائه می شود. معمولا 25 پورت دارد و یکی از این 25 تا بصورت SFP از فیبر نوری پشتیبانی می کند.این روتر CRS125-24G-1S-RM واقعا یک محصول SOHO عالی است. قیمت این روتر میکروتیک حدودا 200 دلار است.

انواع روتر سویچ میکروتیک 14 : دیش وایرلس DynaDish 5

اما آخرین نوع از انواع بهترین روترهای میکروتیک در واقع یک دیش وایرلس است. روتربورد DynaDish 5 یک روتر خوش قیمت با امکانات بسیار عالی است. این روتر یا بهتر بگوییم دیش وایرلس ، یکی از بهترین گزینه ها برای راه اندازی لینک های Point To Point وایرلس برای مسافت های طولانی است.


کسب اطلاعات در مورد DynaDish 5 از وب سایت میکروتیک


انواع روتربرد میکروتیک و بهترین روتر میکروتیک

درون این دیش وایرلس یک روتربرد میکروتیک در اصطلاح Integrate یا یکپارچه شده است و با ترکیب این دو یک پکیج کامل از آنتن ، سیستم عامل ، روتربرد و جعبه کامل برای نصب و راه اندازی آماده شده است. هم دیش و هم آنتن همراه این دستگاه هستند. دیش قدرت 25db دارد و توانایی ارسال سیگنال تا مسافت های طولانی را دارا است. یکی از مزایای این روتربورد میکروتیک همراه داشتن قابلیت Random بصورت پیشفرض در این محصول است که اگر بخواهیم بصورت جداگانه تهیه کنیم به تنهایی نزدیک به 40 دلار هزینه دارد.

Radom در زمانیکه باد و طوفان وجود دارد بسیار به حفظ کیفیت سیگنال در آنتن های میکروتیک کمک می کند اما این قطعه بصورت پیشفرض و به نوعی رایگان در DynaDish 5 قرار گرفته است. پشتیبانی از باند 5 و استاندارد 802.11anc می تواند پهنای باند بالایی را به شما ارائه بدهد. این دستگاه می تواند از دمای منفی 40 درجه تا مثبت 70 درجه را تحمل کند . پردازنده این محصول یک پردازنده 720 مگاهرتزی است ساخت شرکت کوالکام است و یک لایسنس سطح 3 نیز روی این محصول نصب شده است. با توجه به نوع کارایی این دستگاه همین سطح هم کفایت می کند. قیمت DynaDish 5 در حدود 180 دلار است.

نتیجه گیری درباره بهترین روتر میکروتیک

همانطور که احتمالا متوجه شدید ، ما چیزی به نام بهترین روتر میکروتیک نداریم. شما بر اساس نیاز خودتان یکی از روترهای میکروتیک را که نیاز شما را برآورده می کند را انتخاب می کنید و آن را خریداری می کنید و یک برتر مطلق در این خصوص وجود ندارد. هر چند شرکت میکروتیک محصولات متنوعی دارد و ما سعی کردیم در این مقاله به معرفی بهترین ها بپردازیم. فرض را بر این گذاشته ایم که شما از نظر سطح علمی دانش دوره آموزش نتورک پلاس ، دوره آموزش MTCNA و دوره آموزش MTCRE میکروتیک را دارید و برای شناخت بهتر محصولات این مقاله را می خوانید. پس طبیعی است که برخی از لغات برای شما ناشناخته باشد. برای یادگیری دوره های آموزش میکروتیک حرفه ای ، می توانید به قسمت دوره های آموزشی سایت مراجعه کنید. در ادامه هر سوالی در این خصوص دارید در کامنت ها منتظر هستم. پیروز باشید

  • روتربرد میکروتیک چیست؟

    به زبان ساده روتربورد یا RouterBOARD همانطور که از نامش هم پیداست یک بورد سخت افزاری است که بصورت ویژه برای استفاده در روترها و سویچ های شرکت میکروتیک کاربرد دارد. در واقع وقتی صحبت از روتربرد میکروتیک می کنیم یعنی بوردی که بر روی یک روتر یا سویچ نصب شده است. اکثر محصولات روتر و سویچ این شرکت از این بورد سخت افزاری استفاده می کنند.
  • بهترین روتربرد میکروتیک چیست؟

    چیزی به نام بهترین روتربرد میکروتیک وجود ندارد. بدیهی است که هیچ شرکتی از محصولی به عنوان بهترین محصول خود نام نمی برد تا محصولات دیگر را خراب کند. شما بر اساس نیاز خودتان و بودجه ای که دارید یکی از محصولات را با همین دو فاکتور به عنوان بهترین روتر میکروتیک برای نیاز کاری خودتان انتخاب می کنید. در این مقاله در خصوص انواع روترهای میکروتیک و اینکه برای چه کاری مناسب هستند توضیح می دهیم.

محمد نصیری
محمد نصیری

بنیانگذار انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران ، هکر کلاه خاکستری ، کارشناس امنیت اطلاعات و ارتباطات

محمد نصیری هستم ، بنیانگذار انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران و مجموعه توسینسو ، هکر قانونمند و کارشناس امنیت سایبری ، سابقه همکاری با بیش از 80 سازمان دولتی ، خصوصی ، نظامی و انتظامی در قالب مشاور ، مدرس و مدیر و ناظر پروژه ، مدرس دوره های تخصص شبکه ، امنیت ، هک و نفوذ ، در حال حاضر در ایران دیگه رسما فعالیتی غیر از مشاوره انجام نمیدم ، عاشق آموزش و تدریس هستم و به همین دلیل دوره های آموزشی که ضبط می کنم در دنیا بی نظیر هستند.

نظرات