50٪ تخفیف روی تمام دوره‌ها!
پایان تخفیف تا:
مشاهده دوره‌ها
0

راهنمایی خواستن در مورد یادگیری طراحی وب سایت

با سلام و احترام

دوستان من میخوام طراحی وب سایت را یاد بگیرم ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم و رو چه چیزایی کار کنم ؟؟؟؟من Asp را یه چیزایش رو یاد گرفتم ولی نمیدونم Asp خوبه یا PHP کدومش راحتتره ؟؟؟؟و خلاصه اینکه حداقل چقدر باید کار کنم که بتونم وارد بازار کار بشم و. علاوه بر Asp دیگه چیارو یاد بگیرم؟؟؟.ممنون میشم راهنماییم کنید و چند تا کتاب خوب یا سی دی آموزشی خوب برای شروع به من معرفی کنید؟

با احترام

پرسیده شده در 1394/03/27 توسط

7 پاسخ

0

هادی جان، من میتونم بپرستم به چه دلیل انعطاف پذیری ASP.NET از PHP کمتره؟

پاسخ در 1394/03/28 توسط
5

به نظر من بهتره قبل از ایجاد هرگونه سوال یه سرچ در همین سایت بزنید مطمئناً زودتر به جوابتون خواهید رسید.

در خصوص مقایسه زبان های ASP,Net و PHP لینک زیر اثر مهندس نصیری که در چهار قسمت تکمیل شده میتونه کاملترین مقایسه در این خصوص باشه ، حتماً ابهامات شما در لینک زیر برطرف خواهد شد.

پاسخ در 1394/03/28 توسط
3

سلام

با نظر آقا هادی موافقم ، اگر شما کلاس برید و در کنارش از منابع آموزشی استفاده کنید موفق تر از زمانی خواهید بود که صرفا" فقط یک منبع رو بخونبد و دنبال کنبد ولی اگر کلاس برید منبع آموزشی میتونه در یادگیری تون خیلی کمکتون کنه .

در مورد بازار کار چون از اینور اونور خیلی شنیدم که موقع مصاحبه طرف نمونه کار میخواد ، اول ( حالا هر کدوم که دیدید بهتر بود ، هر کسی یه نظری داره ، من از استادم که طراحی سایت میکنه پرسیدم کدوم ؟ ، گفت هر کدوم یه خوبیهایی دارن و باید دید شما چه چیزی رو دنبال می کنید ) خوب طراحی رو یاد بگیرید ،بعد سراغ سایت های مختلف برید و الگو گیری کنید و ازشون برای سایت هایی که طراحی خواهید کرد ، ایده بگیرید ،

( یادمه اینجا قبلا" یه مقاله ای بود در خصوص اینکه چجور بفهمیم یا بدونیم که قالب و محتوی سایت ها از کدوم برنامه نویسی استفاده کردن )

بعدش یه وبلاگ درست کنید و تو اون نمونه های مختلف و در واقع نمونه کارهاتون رو بذارید.

اینکار 2 تا خوبی داره ، اول اینکه میتونه براتون بازار یابی داشته باشه و دوم اینکه بااینکار به طرفتون این اطمینان رو بدید که در زمینه طراحی سایت های مختلف ، خلاق هستید و اون وبلاگ صرفا" جهت معرفی نمونه کارهاتون هست.

به نظر من اینطوری موفق تر خواهید بود.

در مورد معرفی منابع آموزشی سایت های مختلفی هستند که فیلم های آموزشی در این مورد دارند و هر منبعی خوبیهای خودش رو داره .

به هر صورت ،

براتون آرزوی موفقیت دارم.

پاسخ در 1394/03/27 توسط
2

دوست عزیز شما برای شروع کردن طراحی وب سایت ابتدا باید html و css رو یاد بگیرید و بعد javadscript و asp.net یا php رو یاد بگیرید

مقایسه php بلasp.net

پاسخ در 1394/03/27 توسط
0

من هم با دو نکته از سخنان آقا هادی کمی مخالف هستم یکی اینکه گفتن امنیت asp بیش تر از php هست که به نظر من اگر php به صورت حرفه ای نوشته و تنظیم شود به مراتب امنیت بیشتری خواهد داشت

یکی هم اینکه فرمودند asp انعطافش از php بیشتره که به نظر بنده این هم شاید درست نباشه چون php رو در هر شرایطی میتونی استفاده کنی یا گسترش بدی که این نکته نشان دهنده ی انعطاف پذیری این زبان می باشد .

پاسخ در 1394/03/28 توسط
3

من در حدی که میدونم خدمتت میگم دوستان هم لطف میکنن تکمیلش میکنن، از لحاظ سختی و راحتی قطعاً php زبان ساده تری برای یادگیری هست و انعظاف پذیرتر از طرف دیگه asp مشکل تر و انعطافش هم کمتره، اما از لحاظ بازار کار php بیشتر برای سایتهای تولید محتوا و سایتایی که امنیت کار رو در اولویت ندارن استفاده میشه اگر هم دقت کنی سیستم های مدیریت محتوا اکثراً php هستند، از طرف دیگه asp امنیت بالاتری داره، و درون سازمانهای دولتی من به شخصه فقط دیدم با asp کار میکنن، بازار کار هم که بستگی داره خودت یاد بگیری یا کلاس بری، که من پیشنهاد میکنم اگر به عنوان شغل آیندت این مسیر رو انتخاب کردی حتماً کلاس برو، بعداً از راه درآمدت هزینه هاش جبران میشه، امیدوارم موفق باشی :)

پاسخ در 1394/03/27 توسط
0

بنده صحبتهایی که گفتم بر اساس مطالبی بوده که در گذشته خونده بودم و زمانی که میخواستم تو این زمینه وارد بشم(که البته کلاًمنصرف شدم و مسیرم رو تغییر دادم) از همه میپرسیدم و مطالبی در موردش میخوندم، یه نگاه ظاهری حداقل از لحاظ زیبایی به سایتایی که با php نوشته شدن سایتایی که asp نوشته شدن میتونه یکی از دلایلش باشه، اگر اشتباهی توی نظرم بوده اساتید به بزرگواری خودشون ببخشند و ممنون میشم با دلیل علمی تصحیحش کنن که هم دوستمون گمراه نشوند و هم بنده اشتباهم رو بهتر متوجه بشم. تشکر

پاسخ در 1394/03/28 توسط

پاسخ شما