: :
مانده تا پایان تخفیف
فقط تا آخر امروز
فقط امروز
حمیده سلامی
دانشجوی کارشناسی کامپیوتر

تفاوت متخصص سئو و متخصص دیجیتال مارکتینگ در چیست؟ به زبان ساده

تفاوت متخصص سئو و متخصص دیجیتال مارکتینگ در چیست؟ همان طور که از نام مطلب پیداست قرار هست در این مقاله درباره ی تفاوت ها ی کاری و توانایی های متخصص سئو و یک متخصص دیجیتال مارکتینگ صحبت کنیم و توانایی هایی را که هر کدام از این دو عنوان در دنیای فناوری اطلاعات و دیجیتالی لازم دارند را مورد بررسی قرار دهیم.در همین راستا بهتر است به مقدمه ای دراین باره بپردازیم.

دوره های شبکه، برنامه نویسی، مجازی سازی، امنیت، نفوذ و ... با برترین های ایران
سرفصل های این مطلب
  1. مقدمه
  2. متخصص سئو و وظایف آن

مقدمه

امروزه کسب و کارهای نوپای بسیاری رو به گسترش است و افراد بسیاری با دیجیتالی شدن دنیای مدرن روش های سنتی تبلیغات را کنار گذاشته و کسب و کارهایشان را در جهت دیجیتالی شدن هدایت می کنند.امروزه کسب و کار ها و فروشگاه های اینترنتی دوست ندارند که از رقیبان خود عقب باشند و همه و همه در تجارت الکترونیک تمایل به دیده شدن دارند.همین عوامل سبب می شود که دو عنوان شغلی متخصص سئو و متخصص دیجیتال مارکتینگ پدید آید.گاهی اوقات افراد تصور می کنند که یک متخصص سئو دقیقا همان کار و وظایفی را انجام می دهد که یک متخصص دیجیتال مارکتینگ انجام می دهد.

در صورتی که توانمندی ها و وظایف آنان تقریبا متفاوت هست.و بهتر است این طور بگوییم که سئو زیر مجموعه ای از دیجیتال مارکتینگ محسوب می شود و یک شخص متخصص در حوزه ی دیجیتال مارکتینگ علاوه بر وظایف خود قادر به انجام وظایف سئوکار نیز می باشد.این نکته را هم بگیم که با توجه به گسترش روز افزون دنیای ارتباطات و شکل گیری انواع مختلف وبسایت های شخصی ، خالی از لطف نیست که هر شخصی مهارت های مختلف دیجیتال مارکتینگ و یا سئو را یاد بگیرد تا در همین راستا بتواند وبسایت خود را بهینه کند.

متخصص سئو و وظایف آن

سئو به معنی بهینه سازی موتور های جستجو می باشد و وظیف ی یک شخص سئوکار بهینه سازی صفحات وبسایت شما ، بهینه سازی موتورهای جستجو برای بهتر و بیشتر دیده شدن و چگونگی بک لینک گرفتن از سایر وبسایت ها برای وبسایت شما را برعهده دارد.به همین جهت باید دارای توانمندی هایی نیز باشد که به آنها اشاره می کنیم:

  • توانایی حل مسئله: به سئوکار کمک می کند که به خوبی وبسایت شما را ارزیابی کند و چالش ها و مشکلات آنرا شناسایی نماید در این صورت قادر است روش های موثری را برای بهینه شدن در نظر بگیرد.
  • اولویت بندی: یک شخص سئو کار باید بتواند مراحل سئو را اولویت بندی نماید.از آن روشی که بیشترین تاثیر را داراست تا آنکه می تواند کمترین تاثیر را در سئو داشته باشد.
  • تحقیق: از دیگر وظایف متخصص سئو تحقیقات می باشد.یک سئوکار باید رقبای شما را در دنیای دیجیتالی بشناسد و تحلیل کند که آنا از چه روش هایی بهره می برند و با مقایسه آنها با کسب و کار شما تصمیم بگیرد که چه استراتژی هایی می تواند به وبسایت شما در جهت پیشی گرفتن یاری رساند.
  • آنایز: تحلیل و آنالیز کردن وبسایت به صورت مکرر و به کار گیری روش های جدید و متفاوت در سئو از دیگر وظایف آنهاست.
  • توانایی نوشتن: اگر یک سئوکار نتواند به خوبی بنویسد به هیچ عنوان نمی تواند درباره ی سئو محتوا کاری انجام دهد و بهینه کردن محتوای یک وبسایت نیز از وظایف آنها تلقی می شود.
  • کدنویسی: لازم نیست که یک سئوکار برنامه نویس و یا طراح وب باشد اما هر چند اندک باید به مسائل فنی کدنویسی در جهت توسعه وب آشنایی داشته باشد تا بتواند وبسایت را به خوبی سئو نماید.
  • یادگیری مداوم: با توجه به اینکه مرورگرها قوانین و الگوریتم های متفاوتی را در بروزرسانی های خود به کار می گیرند یک متخصص سئو نیز باید اطلاعاتش بروز باشد و به طور مداوم دانش خود را دراین حوزه ارتقا دهد.
وب سایت توسینسو

خب هر آنچه که گفته شد از وظایف یک متخصص سئو می باشد.اما درباره ی متخصص دیجیتال مارکتینگ باید این طور بگوییم که تمامی این وظایف را شامل می شود و به هر آنچه گفته شد وظایف دیگری نیز اضافه می کنیم:

  1. برنامه ریزی و اجرای کلیه ی کمپین های وب Seo/sem ، ایمیل ، رسانه های اجتماعی و تبلیغاتی
  2. اجرا و حفظ حضور در رسانه های اجتماعی
  3. ارائه فکر و استراتژی های خلاقانه برای رشد و توسعه
  4. طراحی ، اجرا و اندازه گیری آزمونها مختلف برای افزایش فروش
  5. همکاری با تیم های داخلی برای ایجاد صفحات Landing Page
  6. دانش و مطالعه درباره ی ابزارهای تجزیه و تحلیل ترافیک وبسایت
  7. ارزیابی فناوری های در حال ظهور و استفاده از آنها در مواقع موردنیاز
  8. دانش کافی در زمینه ی برنامه نویسی تحت وب
  9. تحلیل تجربه کاربری
  10. و....

امیدوارم که با تفاوت های کاری متخصص سئو و متخصص دیجیتال مارکتینگ آشنایی پیدا کرده باشــید.اگر مطالعه ی این مقاله برایتان مفید واقع شد آنرا را با دوستانتان در سایر شبکه های اجتماعی با رعایت قوانین کپی رایت به اشتراک بگذارید.بی نهایت سپاس. توسینسو باشــید.


حمیده سلامی
حمیده سلامی

دانشجوی کارشناسی کامپیوتر

دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر _ IT

نظرات