سانترال تلفن چیست؟ سانترال تلفن پاناسونیک چیست؟ چگونه تنظیمات سانترال تلفن ( مرکز تلفن ) پاناسونیک را انجام بدهیم؟ در این مقاله ما به بررسی این نکات می پردازیم اما اگر قرار هست که بصورت حرفه ای کار کردن با سانترال تلفن پاناسونیک را یاد بگیرید و بتوانید با آن پروژه انجام دهید ، پیشنهاد می کنم بصورت ویدیویی و جامع از طریق دوره های آموزش سانترال پاناسونیک زیر اینکار را انجام دهید :
سانترال چیست ؟ سانترال این امکان رو به سازمان ایجاد می کند یک شبکه داخلی ایجاد کنید و خطوط شهری و داخلی خود را مدیریت کنید ، علاوه بر این بدون پرداخت کوچکترین هزینه ای داخلی ها باهم در ارتباط باشند. استفاده از سانترال مزایایی زیادی دارد که شامل 1-کاهش هزینه ها 2-مدیریت تماس ها 3- و غیره می باشد.به عنوان مثال شما زمانی در سازمان خود 2 خط شهری دارید و تعداد کارمندان شما 6 تا می باشد جهت تخصیص خط شهری به هر 6 نفر نیاز به ایجاد شبکه بین کاربران می باشد که این امکان با مرکز تلفن امکان پذیر می باشد.
1-1سانترال کم ظرفیت
سانترال کم ظرفیت معمولا برای شرکت هایی که نیاز به حداکثر 8 خط شهری و 24 خط داخلی نیاز دارند مورد استفاده قرار میگیرد که قیمت این دستگاه ها با مدل های پر ظرفیت نسبتا پایین تر می باشد و امکانات مورد نیاز یک شرکت کوچک را فراهم میکند.
2-1 سانترال پر ظرفیت
سانترال پر ظرفیت معمولا شرکت هایی استفاده میکنند که نیاز به بیش از 8 خط شهری و 24 خط داخلی داشته باشند.نمونه ای از سانترال های پر ظرفیت موجود در بازار :
در آموزش قبلی در خصوص سانترال و انواع آن به صورت کلی صحبت کردیم چون مطالب ابتدائی سانترال توی همه سایت ها پیدا میشه میخوام زودتر از این قسمت بگذریم وارد کانفیگ سانترال بشیم.اگه بخوایین در مورد سانترال های پاناسونیک و امکاناتشون بیشتر بدونید با یک جستجوی ساده کلی اطلاعات اولیه در اختیارتون قرار میگیره.در این آموزش من از سانترال پرظرفیت مدل KX-TDE600 استفاده میکنم .خوب برای راه اندازی سانترال ما نیاز به موارد زیر داریم :
یکی از مباحث مهم در هر زمینه که باید توجه کرد زیر ساخت آن است که در این مطلب هم باید توجه به مرتب کردن و رنگ بندی سیم ها کرد که این امر رو زمانی متوجه میشوید که میخواهید عیب یابی انجام دهید.کابل های که در مخابرات استفاده میشوند انواع مختلف داره که به صورت کلی کابل های مخابرات دارای 5 رنگ اصلی : سفید ، قرمز ، مشکی ، زرد ، بنفش و 5 رنگ فرعی : نارنجی ، سبز ، قهوه ای و طوسی است. نوع رنگ بندی در این کابل ها جهت متصل کردن به کروز ها هر رنگ اصلی به ترتیب ذکر شده در بالا با رنگ فرعی ادغام می شوند(سفید آبی-سفید نارنجی-سفید سبز و .....) که 25 زوج و تشکیل میدهند .
-------------------------------------------------
برای دسترسی به مجموعه بهترین دوره های آموزش شبکه های کامپیوتری ( مبانی شبکه ، نتورک پلاس ، مانیتورینگ و ... ) مقدماتی تا پیشرفته با ارائه گواهینامه و فیلم رایگان همین الان کلیک کن
--------------------------------------------------
نکته ای که باید اینجا گفته بشه اینه که شما باید کروز های خطوط داخلی رو با ورودی و خروجی های سانترال رو جدا کنید و برای وصل کردن از تیکه سیم استفاده کنید.
تلفن های موجود جهت استفاده در سانترال ها در سه مدل آنالوگ ، دیجیتال و هایبرید می باشند که بر این اساس هم باید متناسب با نوع تلفن سه نوع کابل کشی برای خطوط می باشد.
نکته :
در این قسمت به معرفی قسمت های مختلف سانترال TDE600 می پردازیم. دستگاه سانترال TDE600 تحت شبکه می باشد و برخی از امکانات آن شامل موارد زیر می باشد:
درون دستگاه سانترال اصلی به صورت زیر می باشد.
در زمانی که تعداد اسلات های سانترال اصلی پر شود ما می توانیم از دستگاه گسترش دهنده که مانند دستگاه اصلی است استفاده کنیم تا از امکانات بیشتر استفاده کنیم . تا سه دستگاه گسترش دهنده میتوان به دستگاه اصلی متصل کرد.
در مورد کارت های اختیاری که در قسمت های بعد مورد استفاده قرار میگیره توضیح خواهیم داد.
در شکل زیر نوع و تعداد اسلات های که در این دستگاه پشتیبانی می شود را آورده ایم.
A.اسلات های آزاد که از یک تا ده می توانم مورد استفاده قرار داد
B. IPCEMPR کارت حافطه
C. BUS-M کارت
D.اسلات ها آزاد دستگاه گسترش دهنده از یک تا یازده
انواع کانکتور های مورد استفاده در این دستگاه :
جهت بررسی بیشتر این دستگاه و انواع روش های نصب و .... میتوانید به فایل ضمینه شده مراجعه نمائید.
در این قسمت مراحل نصب نرم افزار UPCMC رو توضیح خواهم داد.این نرم افزار رو می توانید از روی اینترنت دانلود کنید که من ورژن 7 اون رو دانلود کردم.مراحل نصب نرم افزار رو همه دوستان استادن خودشون فقط من جهت تکمیل مطالب به صورت تصویر ذکر کرده ام.
خوب تا اینجا به فقط جهت مرور مراحل نصب نرم افزار رو با توجه به مدل دستگاهی که داریم رو انجام دادیم.جلسه بعد سطح دسترسی ها و روش متصل شدن به دستگاه توسط کابل usb یا شبکه و همچنین از طریق وب به دوستان عزیز آموزش خواهیم داد.
پنجره نرم افزار کنسول به چندین قسمت تقسیم می شود ، همانطور که در زیر نشان داده شده است:
1. نوار منو
دسترسی به مدیریت فایل و گزینه های اتصال ، و همچنین ابزارهای مورد استفاده جهت برنامه ریزی در آن را فراهم می کند.
2. نوار ابزار
دسترسی آسان به توابع نرم افزاری معمولی را فراهم می کند.
دو نوار ابزار به شرح زیر ارائه می شود:
• فایل
حاوی آیکون برای ذخیره فایل ها است.
• ابزارها
حاوی آیکون برای پشتیبان گیری از داده های PBX به کارت حافظه SD، مشاهده اطلاعات اضافی، و
3. نوار تب
نام هر صفحه که باز باشد در یک برگه در این نوار تب نمایش داده می شود .
4. منوی سیستم
دسترسی به تنظیمات مورد استفاده برای برنامه ریزی PBX را فراهم می کند .
با انتخاب هر یک از موضوع ها نشان داده شده جزئیات بیشتری در خصوص اون موضوع نمایش داده خواهد شد.
5. نوار وضعیت
نوار وضعیت اطلاعات مربوط به وضعیت فعلی کنسول مدیریتی را نشان می دهد.
6. پنجره اصلی
پنجره اصلی در جهت نمایش موضوع های انتخاب شده.
خوب به بعضی از قسمت های نوار منو که بیشتر اهمیت دارد می پردازیم:
پشتیبان گیری از حافظه SD ، اطلاعات سیستم را از PBX به کارت حافظه SD ذخیره می کند. به محض این که این گزینه انتخاب شود، پشتیبان شروع می شود.
از منوی ابزار، SD memory backup را انتخاب کنید.
تمام پیام های صوتی ضبط شده توسط ویژگی SVM را حذف می کند.
*Utility—File Transfer PBX (SD Card) to PC
یک کپی از کارت حافظه SD به کامپیوتر انتقال می دهد تا در زمان خرابی فایل ها در دستگاه آن را به سیتم برگردانید.
*Utility—SD Card File Delete
به شما اجازه می دهد تا فایل ها را از کارت حافظه SD حذف کنید.
*Utility—Error Log
جمع آوری و نمایش اطلاعات خطا در سیستم
هر وقت یک سیستم خراب است، PBX کد خطای تولید شده را ذخیره می کند. PC متصل شده همه را جمع آوری می کند
کارشناس لینوکس - کارشناس مراکز تلفن (پاناسونیک-VOIP) - کارشناس جونیور DevOps
من هادی صارمی هستم. کار حرفهای خود را با سمت HelpDesk آغاز کردم و در ادامه، با علاقهمندی به مباحث شبکه، دورههای تخصصی این حوزه را گذراندم. پس از مدتی، به دنیای اتوماسیون جذب شدم و تمرکز خود را بر روی خودکارسازی فرایندها گذاشتم. این علاقهمندی باعث شد تا به حوزه DevOps وارد شوم و فعالیتهای خود را در این زمینه گسترش دهم. درحال حاضر علاوه بر یادگیری مباحث جدید DevOps، مشغول مستند سازی آن ها هستم .
زمان پاسخ گویی روز های شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18
فقط به موضوعات مربوط به محصولات آموزشی و فروش پاسخ داده می شود