در این نکته آموزشی که در ادامه " آموزش نحوه اضافه کردن میکروتیک به شبیه ساز GNS3 " هست قصد دارم نحوه اتصال از سیستم لوکالی با استفاده از Winbox به میکروتیک داخل شبیه ساز GNS3 رو آموزش یدم برای همین منظور اول باید در سیستم خود یک Connection از نوع Loopback ایجاد بکنیم برای این کار مراحل زیرا انجام میدیم تا در قسمت Network Connection یک Loopback Connection ایجاد شود.
دوره های شبکه، برنامه نویسی، مجازی سازی، امنیت، نفوذ و ... با برترین های ایران
ایجاد Microsoft Loopback Adapter
برای این کار اول در قسمت CMD با زدن دستور hdwwiz.exe وارد قسمت Add Hardware شده و مراحل زیرا تا آخر ادامه میدهیم. (تصاویر 1 تا 5)
بعد از نصب این Adapter گزینه Finish را زده تا به لیست Connection های سیستم اضافه شود و یک IP بر روی این Adapter از یک رنج مشخص (مثلا : 192.168.100.1) داده تا بتونیم ارتباط دهیم با روتر میکروتیک در شبیه ساز GNS3 .
بعد از دادن IP تنظیمات GNS3 را انجام میدهیم.
تنظیمات GNS3 برای اتصال به روتر
در این مرحله نرم افزار GNS3 را باز کرده و با اضافه کردن یک روتر میکروتیک به صفحه کاری به همرا یک سوئیچ و Cloud .بعد از اضافه شدن Cloud بر روی آن راست کلیک کرده و طبق تصویر زیر کارت شبکه ان را همان کانکشن Loopback که در مرحله قبل ساختیم انتخاب کرده و با زدن add اضافه میکنیم.
بعد از انجام این کار اتصالات بین این 3 device را طبق شکل زیر برقرار میکنیم .
بعد با وارد شدن به ترمینال روتر میکروتیک یک ادرس IP هم رنج کانکشن Loopback (مثلا : 192.168.100.10) به اون ether که با سوئیچ در ارتباط هست طبق تصویر زیر روش ست میکنیم.
بع از انجام این کار اگر از سیستم IP روتر داخل GNS3 را ping بگیریم خواهیم دید که ارتباط ما با روتر برقرار هست که میتوانی از طریق winbox موجود در سیستم برای اتصال به روتر داخل شبیه ساز طبق تصویر زیر استفاده کنیم.
- نکته: این روش برای دسترسی به روترهای سیسکو استفاده شده در شبیه ساز GNS3 نیز عملی می باشد.
برای یادگیری میکروتیک بصورت حرفه ای می توانید به دوره های آموزش میکروتیک مجموعه توسینسو یا بصورت ویژه به دوره آموزش MTCNA میکروتیک در این لینک مراجعه کند.