: :
مانده تا پایان تخفیف
فقط تا آخر امروز
فقط امروز

7 نکته برای ایجاد محتوای ویروسی موفق و وایرال کردن یک محتوا

چگونه یک ویدیو یا محتوا را Viral کنیم؟ چه نکاتی برای ویروسی کردن محتوا باید رعایت کنیم؟ اینجا توسینسو هست، بدون شک وقتی اسم ویروس میاد همه در مقابل این بدافزارها یا بهتره بگیم این مهمان های ناخوانده گارد داریم و می خوایم سر به تنشون نباشه. اما ویروسی که ما ازش صحبت می کنیم آرزوی هر کسب و کاریه! ویروسی که نه داخل کامپیوتر شما، بلکه داخل صفحات اجتماعی پخش میشه تا شما و کسب و کارتون رو به هر چی بهتر و بیشتر به کاربران اینترنتی معرفی کنه. این ویروس از جنس فایل یا مخفی یا ... نیست بلکه از جنس محتواست. محتوایی ناب و کاربردی که در شبکه های اجتماعی نظیر فیسبوک، اینستاگرم، یوتیوب، تلگرام، توئیتر و ... به اشتراک گذاشته می شه و به اشترک گذاشته میشه!

دوره های شبکه، برنامه نویسی، مجازی سازی، امنیت، نفوذ و ... با برترین های ایران

7 نکته برای ایجاد محتوای ویروسی موفق و وایرال کردن یک محتوا

و به اشتراک گذاشته میشه! تا در کوتاه ترین زمان ممکن هم هزاران نفر از محتوایی که بهش احتیاج دارن بهره مند بشن هم شما و کسب و کارتون با کمترین هزینه (هزینه اینجا زمانی است که صرف نوشتن محتوا کرده اید) شناخته بشه.شما به محتوای ویروسی فکر می کنید و پیش خودتون میگید "من می تونم انجامش بدم؟" خوب معلومه که می تونید، اما می دونید چطوری؟ خلق کردن محتوایی که مردم بهش دسترسی پیدا کنن شامل شانس نمی شه - شما باید تکنیک و اصولی که پشت محتوایی موفق هست رو بدونید - و اینکه چی باعث میشه مردم اون رو بین دوستاشون به اشتراک بذارن. ما هفت نکته مهم رو به شما یادآوری می کنیم:

وب سایت توسینسو
  • 1. در میان این همه محتوای که روی وب هست، چطور بهترین موضوع رو برای پست کردن انتخاب می کنید؟

بهترین انتخاب استفاده از داده ها است برای پیش بینی محتوایی که امکان داره ویروسی پخش بشه. بنیانگذار Buzzfeed آقای Jonah Peretti میگه جنس خام برای محتوا، ایده های خلاقانه ایه که به ذهن افراد میرسه. با این وجود آنها به دفعات تست میکنن، به معیار های زیادی نگاه می کنن تا بتونن پیش بینی کنن که چه محتوایی ممکنه بهتر جواب بده.

  • 2. داده های شما شاید نشون بدن بعضی از پست ها به کلی نادیده گرفته شدن. با این اتفاق چیکار میشه کرد؟

بهترین کار اینه که کمی اونها رو اصلاح کنید و دوباره پست کنید. شاید عنوان ضعیفی دارن - مطلبی طولانی یا خسته کننده و یا مشکل در لینک اونها. اونها رو بنجل و به درد نخور به حساب نیارید و یا فکر نکنید موضوعاتی شبیه اون رو دیگه تولید نکنید.

  • 3.اگر همه مطالب و محتوای شما عملکرد ضعیفی دارند، کجا باید دنبال مشکل بگردید؟

مشکل فنی مهمترین گزینه است. اگر محتوای شما هنگام نمایش دچار مشکلی باشه، مردم اون رو نمیخونن و به اشتراک نمیذارن. مقاله و سایت بایست با آخرین آپدیت، مدل و سبک سازگار باشن. خوب به نمایش در آمدن روی موبایل ضروری است.

  • 4. مردم محتوای به اشتراک گذاشته شده را بیشتر از همه از طریق شبکه های اجتماعی می بینن تا مشاهده وبسایت شما، موتور های جست و جو گر یا اپلیکیشن شما.
  • 5. خصوصیات کلی محتوای شما همیشه و مهمتر از همه باید بازتاب دهنده ی ارزش و هویت شرکت شما باشه.

محتوایی که مخاطب با آن ارتباط احساسی برقرار می کنه به مراتب مهمتر از اینه که مخاطب تحت تاثیر هوشمندی شما قرار بگیره. مردم زمانی که با مطلبی به طور احساسی درگیر میشن تمایل دارن اون رو به اشتراک بذارن.

  • 6. به علاوه هویت برند شما، شما باید محتوایی ایجاد کنید که بازتاب دهنده ی هویت و خصوصیات کاربران شما باشه.

اگر دموگرافیک اصلی شما (کاربران هدف که دارای سن، جنسیت، تحصیلات و ... تقریبا مشابهی هستند) دیدگاه یا ایده خاصی را به اشتراک گذاشتن، سعی کنید اون رو بازتاب بدید این کار باعث میشه آنها به طور احساسی با پست های شما ارتباط بر قرار کنن و مردم تنها محتوایی که بازتاب دهنده ی شخصیت و دیدگاه خودشون هست با دوستانشون به اشتراک میذارن.

  • 7.اگر ترافیک بازدید کننده های شما رشد کرد، تنوع محتوای خودتون رو زیاد کنید

فلسفه ی مقاله نویسی این نیست که هر مقاله توسط تعداد عظیمی از مردم خونده بشه، دیده بشه و به اشتراک گذاشته بشه، اما اینکه هر مقاله باید به دست اونهایی برسه که علاقه دارند اون رو ببینن.


کسرا گردینی
کسرا گردینی

کسرا گردینی هستم ، مشاور و کارشناس بازاریابی ، فروش و برندینگ

نظرات