یکی از مشکلاتی که ممکن است در محیط های کلان سازمانی در خصوص نحوه استفاده از Hypervisor های مختلف پیش بیاید وجود تعداد زیادی Hypervisor از برند های مختلف است ، برای مثال در یک مرکز داده ممکن است هم VMware و هم Hyper-V و Xen و ... در کنار هم وجود داشته باشند. هر کدام از این نرم افزارها برای خودشان کنسول مدیریتی ویژه ای دارند اما جالب اینجاست که شرکت VMware محصولی به نام vCenter Multi-Hypervisor Manager یا MHM ارائه کرده است که شما می توانید با استفاده از آن تمامی این Hypervisor ها را بصورت یکجا استفاده کنید و یک کنسول مدیریتی متمرکز برای همه آنها داشته باشید.
زمانیکه شما با استفاده از MHM یک Hypervisor از نظر VMware جانبی را اضافه می کنید تمامی VM های آن را می توانید بصورت متمرکز مدیریت کنید ، فرایند شناسایی و اضافه کردن ماشین های مجازی از این سیستم ها بصورت کاملا خودکار انجام می شود. مدیران شبکه می توانند براحتی سطوح دسترسی را تعریف کنند و تنظیمات مربوط به سرور مورد نظر را نیز کاملا مدیریت شده انجام دهند. جالب اینجاست که با استفاده از این ابزار شما می توانید فرآیند Migration نیز بین Hyper-V و ESXi را هم انجام دهید توسینسو باشید
بنیانگذار انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران ، هکر کلاه خاکستری ، کارشناس امنیت اطلاعات و ارتباطات
محمد نصیری هستم ، بنیانگذار انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران و مجموعه توسینسو ، هکر قانونمند و کارشناس امنیت سایبری ، سابقه همکاری با بیش از 80 سازمان دولتی ، خصوصی ، نظامی و انتظامی در قالب مشاور ، مدرس و مدیر و ناظر پروژه ، مدرس دوره های تخصص شبکه ، امنیت ، هک و نفوذ ، در حال حاضر در ایران دیگه رسما فعالیتی غیر از مشاوره انجام نمیدم ، عاشق آموزش و تدریس هستم و به همین دلیل دوره های آموزشی که ضبط می کنم در دنیا بی نظیر هستند.
زمان پاسخ گویی روز های شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18
فقط به موضوعات مربوط به محصولات آموزشی و فروش پاسخ داده می شود