شناسایی فرکانس رادیویی یا همان (Radio Frequency IDentification (RFID شکلی از ارتباط بی سیم است که با استفاده از امواج رادیویی برای شناسایی و ردیابی اشیا بکار میرود.RFID از مفهوم بارکد استفاده میکند و با دیجیتالی کردن آن قابلیت های زیر را به ارمغان میآورد:
یک سیستم RFID، از دو بخش ریدرها و تگها (برچسبها) تشکیل شده است که توسط رادیو با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند. برچسب های RFID بسیار کوچک هستند و به قدرت بسیار کمی نیاز دارند طوریکه حتی نیاز به یک باطری برای ذخیره اطلاعات و تبادل دیتا با ریدر هم ندارند. این قابلیت استفاده از تگها باعث میشود برای افرادی که لازم است شناسایی یا ردیابی شوند، کار بسیار راحت و ارزان تمام شود.
فنآوری RFID انقلابی در حوزه شرکت هایی که میخواهند حرفهای تجارت کنند. به عنوان انعطاف پذیرترین فنآوری شناسایی خودکار، RFID میتواند در زمینه ردیابی و نظارت بر دنیای فیزیکی با دقت خاصی عمل کند. RFID میتواند بشما بگوید که یک شیء دقیقا چیست، در کجا قرار دارد و وضعیتش به چه صورت است که به همین دلیل بخشی از توسعه اینترنت در مورد موضوعات مختلف است.
یک شبکه جهانی در هم تنیده از اشیاء که به دنیای واقعی این اجازه را میدهد تا خودش به تنهایی یک سیستم اطلاعاتی شود، بطور خودکار هر آنچه را که رخ میدهد، بسنجد و اطلاعات مرتبط با ان را به اشتراک گذارد و پاسخگو هم باشد.استفاده از RFID با قابلیت تگ کردن هر آیتمی با یک تراشه ارزان قیمت ارتباطی و خواندن تگ ها با ریدر، بسرعت در حال گسترش است.
کارشناس امنیت اطلاعات و ارتباطات
احسان امجدی ، مشاور امنیت اطلاعات و ارتباطات و تست نفوذ سنجی ، هکر کلاه سفید ، مدرس دوره های تخصصی امنیت اطلاعات و شبکه ، تخصص در حوزه های سرویس های مایکروسافت ، Routing و Switching ، مجازی سازی ، امنیت اطلاعات و تست نفوذ ، کشف جرائم رایانه ای و سیستم عامل لینوکس ، متخصص در حوزه SOC و ...
زمان پاسخ گویی روز های شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18
فقط به موضوعات مربوط به محصولات آموزشی و فروش پاسخ داده می شود