اگر با ساز و کار Proxy Server ها آشنایی دارید این مطلب را بخوانید در غیر این صورت به این مقاله مراجعه کنید. عملکرد Reverse Proxy ها دقیقاََ عکس عمل Proxy Server ها میباشد زیرا Proxy Server ها درخواست ها را از شبکه داخلی از کلاینت ها دریافت میکند و به سرور های موجود در اینترنت ارسال میکند اما Reverse Proxy ها درخواست های کلاینت ها را از محیط اینترنت دریافت و به سرور های مورد نظر در شبکه داخلی هدایت میکند. به Reverse Proxy گاهاََ Inbound Proxy نیز گفته میشود و به Proxy همانطور که حدس میزنید Outbound Proxy گفته میشود. دلیل آن هم کاملاََ واضح است چون Reverse Proxy یا همان Inbound Proxy درخواست ها را از سمت بیرون شبکه داخلی دریافت میکند اما Proxy یا همان Outbound Proxy درخواست ها را از سمت داخل شبکه به بیرون شبکه یا اینترنت ارسال می کند.
Reverse Proxy Server سروری است که پشت فایروال قرار میگیرد و درخواست ها را از شبکه اینترنت دریافت کرده و آنها را به سرور های موجود در شبکه داخلی ارسال میکند. بدیهی است که سرور های موجود در شبکه داخلی بصورت مستقیم از شبکه اینترنت قابل دسترسی نمیباشند. Reverse Proxy باعث می شود که کاربران درخواست کننده سرویس از سمت اینترنت از طرف Reverse Proxy سرور احرازهویت شوند. استفاده از Reverse Proxy سه مزیت خوب را برای شبکه ما به ارمغان می آورد که در زیر ضمن ذکر کردن آنها به توضیح شان میپردازیم :
مدیر ارشد وب سایت توسینسو و مدرس و متخصص سرویس های مایکروسافت
امیرحسین کریم پور هستم ، مدیر ارشد وب سایت توسینسو ، متخصص در حوزه سیستم عامل های کلاینت و سرور شرکت مایکروسافت و سرویس های مربوطه ، سیستم عامل لینوکس ، مجازی سازی سرور ، فایروال و ... سابقه کار با سازمان ها و شرکت های مختلف در زمینه سرویس های مایکروسافت در قالب پروژه ، مشاوره و آموزش. علاقه مند به حوزه امنیت اطلاعات و تست نفوذ سنجی
زمان پاسخ گویی روز های شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18
فقط به موضوعات مربوط به محصولات آموزشی و فروش پاسخ داده می شود