آشنایی با انواع بوق بایوس | شناخت بوق های مادربورد و انواع بوق کامپیوتر از جمله کلیدواژه هایی هستند که در این مقاله به آنها آگاه خواهید شد. همانگونه که در مطلب اطلاعاتی درخصوص بایوس (Bios) و نقش آن در کامپیوتر گفته بودیم برای تست سلامتی سیستم از Buzzer بوق هایی پخش می شود که البته نوع این بوق ها تا حد زیادی به شناسایی مشکل به کاربر کمک میکند در این مطلب میخواهم در مورد بوق های داخل کیس و خطاهای مربوط به مادربورد و قطعات جانبی دیگر را به اشتراک بگذارم پس با ما در tosinso.com بمانید .
همانگونه که گفتیم هنگامی که سیستم روشن میشود بایوس سیستم توسط قسمتی به نام POST یا Power On Self Test اقدام به به تست و چک کردن تمامی قطعات سخت افزار سیستم میکند تا از صحت آن در تمامی قسمت ها ما را مطلع سازد و هنگامی که یکی از قطعات مشکلی داشته باشد توسط اسپیکر کوچکی که روی مادربورد است Buzzer به ما به صورت بوق پیغام خطا را ارسال کند ، البته BIOS ها دارای تنوع زیادی هستند که ممکن است نسبت به نوع بایوس بوق ها متفاوت باشد ولی در این مطلب سعی شده تمامی این صدا ها مورد بررسی قرار گیرد.
در لینک فوق جدول انواع و اقسام بوق ها را میتوان در سایت سازنده AMI مشاهده نمود و در زیر به اختصار در این موارد توضیح خواهم داد.
در لینک فوق جدول انواع و اقسام بوق ها را میتوان در سایت سازنده Phoenix مشاهده نمود و در زیر به اختصار در این موارد توضیح خواهم داد. این شرکت از بوق های دنباله دار استفاده میکند و برای مشخص نمودن فاصله بوق ها از - استفاده شده و این - به معنای یک مکث و ادامه می باشد
تعداد Error ها و بوق ها زیاد است پس پیشنهاد میکنم حتماً در سایت مذکور رفته و آنها را ببینید. اگر هنگام عمليات POST یک تا سه بوق شنیدید ، به فکر جابجایی یا تعویض RAM باشید البته ممکن است RAM ها در اسلات های خود به درستی نصب نشده اند . اگر هنگام عمليات POST هشت تا بوق شنیدید ، تعویض یا اطمینان پیدا کردن از محل نصب و درستی نصب کارت VGA یا کارت گرافیکی باشید.
در تصویر فوق بیشترین فرکانس های بوق و همچنین اینکه این بوق چرا به وجود آمده را میبینید این تصویر تقریباً روی تمام بایوس ها موجود است که به ترتیب عبارتند از
در این مطلب سعی شد تمامی موارد عنوان شود ، اگر میخواهید دقیقاً بدانید سیستم شما چه مشکلی دارد و نوع بایوس خود را دقیقاً میدانید بهتر است به لینک زیر سر بزنید تا این موضوع برای شما دقیقاً مشخص شود ، در لینک زیر لیستی از تمامی Error ها و بوق ها مشخص شده است.
کارشناس ارشد شبکه مایکروسافت
فرهاد خانلری ، مدرس شبکه و برنامه نویسی مبتنی بر زیرساخت های مایکروسافت ، سابقه فعالیت در موسسات و مراکز دولتی در قالب پروژه ، مشاوره و تدریس ، برنامه نویسی ++C ، سی شارپ و دات نت ، متخصص و مدرس شبکه های مبتنی بر سیستم عاملهای مایکروسافت و سرویس های مربوطه ، سخت افزار و ...
زمان پاسخ گویی روز های شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18
فقط به موضوعات مربوط به محصولات آموزشی و فروش پاسخ داده می شود