PHP چیست؟ معرفی زبان برنامه نویسی پی اچ پی به زبان ساده ، این نکته به بررسی اینکه اصلا زبان پی اچ پی چیست و خلاصه ای از تاریخچه آن،کاربردها و ویژگی های این برنامه نویسی، اینکه چه کسانی معمولا php کار می کنند و در واقع آینده این زبان برنامه نویسی می پردازیم.
زبان برنامه نویسی php یک زبان برنامه نویسی سمت سرور و برای توسعه و طراحی وب می باشد.این زبان برنامه نویسی در دهه 90 میلادی در سال 1995 م توسط شخصی به نام Rasmus Lerdorf طراحی شد.لردورف این زبان برنامه نویسی را طراحی کرد تا بتواند وبلاگ و صفحه شخصی خودش را مدیریت کند به همین سبب هدف اصلی این زبان توسعه وبسایت می باشدو در همین راستا در ابتدا این زبان مخفف واژه ی personal home page بود ولی بعدها با ایجاد نسخه ها ی بعدی این زبان برنامه نویسی و افزوده شدن قابلیتها و ویژگی های دیگر در آن به مخفف واژه ی hypertext preprocessor (پردازنده ابرمتن) تغییر پیدا کرد.این نکته رو هم بگم که گفته میشود که این زبان برنامه نویسی بسیار شبیه به زبان سی است از این رو به آن C-Like نیز می گویند.
برای یادگیری زبان برنامه نویسی پی اچ پی ، می توانید به دوره آموزش PHP در این لینک مراجعه کنید
همان طور که گفته شد این زبان برنامه نویسی کاربردهای بسیاری دارد و در توسعه ی وب بسیار موثر و کاربردی می باشد.از این زبان می توان برای مدیریت محتوای پویا، پایگاه داده ، ایجاد اکثریت سایتهای تجارت الکترونیک استفاده کرد.این زبان محبوب با پایگاه داده هایی همچون MySQL، PostgreSQL، Oracle،مایکروسافت SQL یکپارچه شده است. به همین دلیل می توانید با PHP فرم های وبسایت را اداره کنید ، داده ها را جمع آوری و در یک فایل ذخیره کنید.
حتی ذخیره کردن ، تغییر عناصر و حذف آنها نیز در پایگاه داده از طریق PHP صورت می گیرد.با زبان برنامه نویسی PHP میتوانید دسترسی افراد را به برخی از صفحات سایت محدود کنید و حتی به تنظیم کوکی ها بپردازید.با زبان برنامه نویسی PHP قادر خواهید بود اسکریپت نویسی سمت سرور و خط فرمان انجام دهید.البته با استفاده از برخی ویژگی های سطح بالای این زبان امکان نوشتن برنامه های دسکتاپ نیز وجود دارد.
همان طور که از کاربردهای این زبان برنامه نویسی پیداست مشخص است که معمولا چه افرادی PHP کار می کنند.عموما طراحان و توسعه دهندگان وبسایت و برنامه نویسان تحت وب از این زبان بهره می برند تا بتوانند یک وبسایت را مدیریت کنند و به خوبی توسعه دهند.بنابراین اگر شما هم قصد دارید که یک وبسایت تجاری و یا صفحه شخصی برای خودتان راه اندازی کنید می توانید به یادگیری PHP بپردازید.
از آنجایی که کلیه ی فعالیتهای افراد رو به دیجیتالی شدن می باشد و شاهد بوجود آمدن کسب و کارهای نوپای بسیاری در دنیای وب هستیم می توانیم این طور نتیجه بگیریم که یادگیری یک زبان برنامه نویسی سمت سرور مثل PHP بسیار کاربردی و درآمد زا خواهد بود به طوری که بتوانیم وبسایتهای بسیاری را که به تازگی شکل می گیرند مدیریت کنیم و توسعه دهیم.اما این زبان برنامه نویسی نه تنها در ایران بلکه در کل دنیا محبوبیت دارد و اگر بخواهیم رتبه جهانی آنرا بررسی کنیم باید این طور بگوییم که :زبان برنامه نویسی پی اچ پی هشتمین زبان برنامه نویسی کاربردی ، محبوب و قدرتمند در سال 2017 در دنیا می باشد.امیدوارم که به خوبی با زبان PHP و ویژگی های آن آشنا شده باشید و بتوانید زبان برنامه نویسی مناسبی را برای یادگیری انتخاب کنید .
یادگیری برنامه نویسی برای متخصصین حوزه کامپیوتر این روزها یک الزام به حساب می آید. از جمله محبوب ترین زبان های برنامه نویسی دنیا می توانیم به زبان برنامه نویسی سی شارپ ، زبان برنامه نویسی جاوا ، زبان برنامه نویسی پایتون ، زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس و زبان برنامه نویسی SQL ( لازمه هر زبان دیگری ) و زبان برنامه نویسی PHP اشاره کنیم.
برای آموزش برنامه نویسی می توانید با خیال راحت در قالب دوره های آموزش برنامه نویسی سایت توسینسو ، آموزش سی شارپ ، آموزش جاوا ، آموزش پایتون ، آموزش جنگو ، آموزش PHP ، آموزش جاوا اسکریپت ، آموزش برنامه نویسی اندروید ، آموزش SQL و آموزش MySQL را بصورت جامع و حرفه ای آموزش ببینید.
زمان پاسخ گویی روز های شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18
فقط به موضوعات مربوط به محصولات آموزشی و فروش پاسخ داده می شود