شاید تا به حال اسم تجهیزاتی به نام CSU//DSU به گوشتان خورده باشد یا اگر نه بر روی دستگاه هایی که توضیحات آن را در خصوص شبکه ها مطالعه می کنید این واژه نوشته شده باشد ، اما معنی و مفهوم csu//dsu چیست ؟ CSU مخفف کلمه های Channel Service Unit و DSU هم مخفف کلمه های Data Service Unit است که با معنی کردن این کلمات هیچ چیزی از عملکرد واقعی این تجهیزات دستگیر شما نمی شود.
در واقع CSU//DSU یک دستگاه سخت افزاری است که معمولا بصورت یک دستگاه External یا خارجی به سیستم متصل می شود و تا حدودی کاری شبیه به مودم را انجام می دهد و داده های دیجیتالی به نام Frame یعنی در لایه دو را به قالب ارتباطی داده های قابل حمل در شبکه های WAN تبدیل می کند ، یعنی Frame های شبکه LAN را به Frame های شبکه WAN به زبان ساده تر تبدیل می کند و برعکس تبدیل می کند.
-------------------------------------------------
برای دسترسی به مجموعه بهترین دوره های آموزش شبکه های کامپیوتری ( مبانی شبکه ، نتورک پلاس ، مانیتورینگ و ... ) مقدماتی تا پیشرفته با ارائه گواهینامه و فیلم رایگان همین الان کلیک کن
--------------------------------------------------
به نوعی می توان از CSU//DSU به عنوان یک Media Convertor یا تبدیل کننده رسانه های مختلف نیز استفاده کرد ، مهمترین نکته در خصوص تجهیزات CSU//DSU این است که اینگونه جهیزات برای خطوطی مثل خطوط E1 یا T1 یا امثال آنها که خطوط اجاره ای یا Leased Line محسوب می شوند استفاده دارند و در قالب تجهیزاتی بصورت CPE یا در محل مشتری نصب و راه اندازی می شوند . امروزه اینگونه تجهیزات بصورت ماژول درون روترها و سویچ ها نصب می شوند و در قالب یک دستگاه جدا ارائه نمی شوند . TOSINSO ای شوید.
نویسنده : محمد نصیری
منبع : network.tosinso.com
هرگونه نشر و کپی برداری بدون ذکر منبع و نام نویسنده دارای اشکال اخلاقی می باشد
فرق fram های لایه data link تو شبکه های lan با Frame های data link تو شبکه های wan در چیه؟؟؟
اگر فرقی داره پس اینطور میشه نتیجه گیری کرد که منطق لایه های osi و tcp/ip شبکه های lan با wan فرق داره دیگه؟؟؟ درسته؟ کلا تمام تعاریفی که تو لایه های osi داشتیم تو شبکه wan یه داستان جداگونه دیگه داره؟؟؟