: :
مانده تا پایان تخفیف
فقط تا آخر امروز
فقط امروز
علیرضا فاضلی
طراح وب و گرافیست

صفر تا صد بازار کار وردپرس چیست؟

بازار کار وردپرس از صفر تا صد به چه شکل است؟ چگونه وارد بازار کار Wordpress شویم؟ برای رسیدن به این پاسخ که میزان بازار کار وردپرس به چه شکلی است ابتدا برای آشنایی با بازارکار وردپرس باید مفهوم و شناختی کامل نسبت به وردپرس داشته باشیم. همانطور که اشاره شد وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا می باشد و دلیل استفاده از این سیستم ها را میتوان سهولت استفاده از آنها بدون نیاز به یادگیری برنامه نویسی وب و صرفه جویی در زمان و طراحی سایت بدون نیاز به نوشتن کد اشاره نمود.

مجموعه دوره آموزش طراحی و برنامه نویسی سایت - مقدماتی تا پیشرفته

وردپرس

در چند سال اخیر یکی از موانعی که افراد در طراحی وب سایت داشتند این بود که هزینه در دسترس داشتن این سیستم های مدیریت محتوا بسیار بالا بود ولی امروزه با در دسترس بودن این سیستم ها به صورت رایگان خیلی از مشکلات رفع شده.در این سیستم های مدیریت محتوا اطلاعات از طریق یک دیتابیس خوانده شده و در کمترین زمان ممکن به نمایش در می آیند. زبان برنامه نویسی که وردپرس با آن نوشته شده است زبان PHP می باشد. اگر با ماهیت وجودی وردپرس آشنا نیستید ، پیشنهاد می کنم مقاله " وردپرس چیست " را در این لینک مطالعه کنید.

آموزش فتوشاپ

تاریخچه وردپرس چیست؟

وردپرس توسط مت مولنوگ در تاریخ 27 مِی سال 2003 عرضه شد، این نرم افزار منبع باز یا open source  ابتدا فقط برای ایجاد وبلاگ ها توسط وبلاگ نویسان استفاده میشد اما با گذر زمان و بروزرسانی های متعدد ورد پرس اکنون این نرم افزار تحت وب برای ایجاد همه نوع سایت از جمله وبلاگ نویسی، سایت های شرکتی، سایت های چند منظوره، سایت های فروشگاهی، سایت های شخصی و ... کاربرد دارد.

بیشتر بدانید : فتوشاپ چیست؟

انواع سایت های وردپرس چیست؟

  1. سایت خبری
  2. سایت فروشگاهی
  3. سایت شخصی
  4. سایت رزومه کاری
  5. سایت پادکست
  6. سایت شرکتی
  7. سایت انجمن های گفتگو
  8. سایت های مسافرتی
  9. سایت آموزش آنلاین
  10. سایت وبلاگ نویسی
  11. سایت کاریابی
  12. سایت قرار دادن فایل و برنامه برای دانلود
  13. سایت فیلم و بازی

وردپرس چیست

مزایا استفاده از وردپرس چیست؟

  1. استفاده راحت و آسان
  2. طراحی سایت با وردپرس زمان کمتری از شما میگیرد
  3. بروز بودن و به حداقل رساندن باگ ها
  4. تنوع در تم ها و افزونه ها و استفاده از خلاقیت طراح سایت
  5. به دلیل سهولت در استفاده کاربران زیادی از آن بهره می برند
  6. سرعت خوب در پردازش ها
  7. آسان بودن در سئو و بهینه سازی
  8. منبع باز یا open source بودن وردپرس
  9. رایگان بودن
  10. بروز رسانی راحت تنها با یک کلیک
  11. همیشه در حال توسعه

معایب استفاده از وردپرس چیست؟

ناسازگاری برخی افزونه ها با یکدیگر

بروزرسانی های مکرر مزیتی دردسر ساز

بازار کار وردپرس در ایران چگونه است؟

تنها با یک سرچ ساده میتوانید بفهمید که حدود 60 درصد از سایت های ایرانی توسط سیستم مدیریت محتوا وردپرس طراحی می شوند که تنها خود این آمار می تواند اهمیت یادگیری و میزان محبوبیت این سیستم مدیریت محتوا را به شما نشان بدهد. شما با یاد گیری وردپرس میتوانید در زمینه های مختلفی شروع به کار کردن و یا حتی استخدام شدن در شرکت ها شوید. و یا میتوانید از سایت های فری لنسری که دو مورد از آنها را در ادامه مقاله نام میبریم پروژه بگیرید و برای خود درآمد زایی کنید.

وردپرس چیست

بازار کار وردپرس در جهان چگونه است؟

شما می توانید با یادگیری وردپرس به صورت کامل با خارج از ایران توسط سایت های خارجی کار کنید و بعد از ثابت کردن خودتان به این افراد یا شرکت ها به درآمد دلاری برسید. شما حتی میتوانید با یادگیری برخی توانایی ها و البته یادگیری زبان انگلیسی به کار در سایت های فری لنسری در دنیا مشغول شوید و درآمد دلاری کسب کنید. چند مورد از سایت های فری لنسری برتر در دنیا:

  1. people per hour
  2. UpWork
  3. Guru
  4. Freelancer
  5. Fiverr

بیشتر بدانید : وردپرس چیست؟

دستمزد یک وردپرس کار چگونه محاسبه می شود؟

به طور کلی یک فردی که حوزه فعالیت آن وردپرس می باشد دستمزد یک نواختی ندارد که بخواهیم مبلغ خاصی را به آن اختصاص دهیم، البته فرصت های شغلی زیادی در وردپرس قرار دارد و بستگی به خود شما دارد که تا چقدر این فرصت های شغلی را بتوانید به خود اختصاص دهید. اگر بخواهیم ملاک هایی را بیان کنیم که می تواند در درآمد یک وردپرس کار موثر باشد میگوییم:

  1. مدت زمانی که صرف علم و دانش خود در این زمینه میکنید.
  2. مدت زمانی که صرف طراحی کردن یک وبسایت میکنید.
  3. میزان تخصصی که در زمینه وردپرس دارید
  4. نوع سایتی که طراحی میکنید
  5. فرصت های شغلی که در بازار کار وردپرس وجود دارد چیست؟

در این بخش از مقاله میخواهیم تعدادی از فرصت های شغلی خوب در وردپرس را برای شما بیان کنیم:

1.طراحی قالب

یکی از کار های با درآمد طراحی قالب یا فارسی سازی قالب های خارجی می باشد که شما برای این کارحتما باید به زبان های برنامه نویسی HTML , CSS , JS , PHP مخصوصا زبان برنامه نویسی PHP مسلط باشید تا بتوانید از اینکار پر درآمد نهایت استفاده را ببرید.

 

2.سئو سایت

در زمینه سئو که این کار هم یکی از پر درآمد ترین و البته یکی از حرفه ای ترین کار های وردپرسی می باشد شما باید به مفاهیم سئو و چگونگی استفاده از افزونه های مختص به سئو و چگونگی پیشرفت در رتبه بندی سئو کامل مسلط باشید.

یادگیری سئو کاری بسیار زمانبر می باشد البته شما هر مبحثی که در سئو یاد میگیرید را میتوانید به یک پیشرفت در کارتان به حساب بیاورید.

3.طراحی سایت

یکی از رایج ترین کار های وردپرس طراحی سایت می باشد.یعنی شما مسئولیت راه اندازی صفر تا صد یک وبسایت که مد نظر کارفرما می باشد را به عهده میگیرید، شما باید بتوانید با استفاده از قالب مد نظر کارفرما یا متناسب با موضوع وب سایت انتخاب کنید، و بتوانید با استفاد از مقدار مورد نیاز و بکار گیری حرفه ای افزونه و شناخت کامل افزونه های مورد نیاز خود یک سایت کامل مطابق با نظر کارفرما را طراحی کنید. مدت زمان یادگیری طراحی سایت کمتر از سئو و زبان های برنامه نویسی می باشد البته برای طراحی سایت مقداری نیاز به یادگیری سئو دارید تا بتوانید سایت مورد نظر را به موتور های جستجو گوگل بشناسانید.

آموزش وردپرس

شما میتوانید برای ورود به بهترین آموزش وردپرس کلیک کنید.

4.مدیریت و پشتیبانی وبسایت وردپرسی

برای انجام این نوع کار شما نیاز دارید که طراحی سایت را به طور کامل و مقداری هم سئو بلد باشید تا بتوانید در این کار موفقیت های خوبی کسب کنید ودرآمد داشته باشید. این کار اصولا بعد از انجام طراحی سایت به خود طراح سایت پیشنهاد می شود و اگر او قبول نکند به هر دلیلی، کار فرما برای انجام محتوا گذاری در وبسایت خود نیاز به یک پشتیبان کاربلد دارد که بتواند سایت را به خوبی مدیریت و با سلیقه خود جاگذاری محتوا انجام دهد. در حقیقت نوع درآمد این کار به این گونه است که شما با قبول کردن مسئولیت پشتیبانی یک وبسایت به طور ماهانه حقوقی توافقی و به نسبت حجم کار سایت دریافت خواهید کرد.

5.طراحی افزونه

طراحی افزونه هم مانند طراحی قالب می باشد با این اختلاف که افزونه ها عموما قیمت پایین تری دارند و عموما فقط با زبان برنامه نویسی PHP نوشته می شوند.

6.تبلیغات

پیشنهاد میکنم اگر میخواهید وبلاگ شخصی یا وبسایت شخصی برای خود طراحی کنید از بخش درآمدی که میتوانید از قسمت تبلیغات دربیاورید اصلا غافل نشوید. این کار عموما به این روش می باشد که شما با گرفتن تبلیغات کلیکی یا ریپورتاژ ها از وبسایت های مختلف و قرار دادن آن در وبسایت خود از آن وبسایت ها مقداری پول دریافت خواهید کرد که هرچقدر میزان بازدید روزانه وبسایت شما بالاتر باشد مقدار پول دریافتی شما نیز بالا تر خواهد رفت.

7.بهینه سازی وبسایت های وردپرسی

این کار به این صورت می باشد که اکثر صاحبان وبسایت از ظاهر گرافیکی و سنگین برای وبسایت خود استفاده میکنند و سرعت لود سایت ها بسیار پایین می آید و اگر شما بتوانید سرعت سایت را بدون استفاده از افزونه و در زمان کم افزایش بدهید قطعا درآمد خوبی میتوانید از طریق این نوع کار در زمینه وردپرس کسب کنید.

چگونه وارد بازار کار وردپرس شویم؟

شما میتوانید با مسلط شدن به حتی یکی از این کار هایی که بیان شد وارد بازار کار وردپرس شوید و از طریق سایت های نیازمندی بتوانید کارمند یک شرکت شوید و یا از وبسایت های فریلنسری مانند پونیشا یا کارلنسر برای خود پروژه بگیرید و امتیاز خود را در این وبسایت ها بالا ببرید تا افراد بیشتری به شما برای کارشان اعتماد کنند و کارشان را به شما بسپارند. هرچه در زمینه وردپرس بیشتر یاد بگیرید بازار کار شما میتواند گسترده تر باشد و درآمد شما روز به روز بیشتر شود.

نتیجه گیری

در این مقاله توضیح کاملی در مورد سیستم مدیریت محتوا ارائه شد و پس از آن به موضوع بازار کار وردپرس پرداختیم تا شما کاربران گرامی بتوانید با چشم باز تری نسبت به پروژه گرفتن و اینکه چه نوع پروژه هایی وجود دارد و درآمد آنها چگونه است اقدام کنید.


علیرضا فاضلی
علیرضا فاضلی

طراح وب و گرافیست

من علیرضا هستم ، سالهاست که در حوزه طراحی سایت بصورت تخصصی فعالیت می کنم . تخصص های اصلی من در حوزه آموزش وردپرس ، آموزش نرم افزارهای گرافیکی ، مبانی کامپیوتر و بصورت کلی هر چیزی در حوزه وب هست ... عاشق آموزش و یادگیری هستم.

نظرات