مهیار کرمانی
مدرس، برنامه نویس، علاقه مند به امنیت اطلاعات، سرباز

معرفی ۲۵ وب سایت کاربردی و عمومی ناشناخته در اینترنت

با ظهور شبکه جهانی اینترنت بسیاری از فعالیت های مختلف، رنگ و بوی دیگه ای به خودشون گرفتند و از طریق اینترنت و بستر وب بصورت انلاین به عموم خدمات دهی میکنند و آشنایی با این سرویس ها و بستر ارائه اون ها، میتونه در بسیاری از مواقع، کارهای مارو سریع تر کنه.

دوره های شبکه، برنامه نویسی، مجازی سازی، امنیت، نفوذ و ... با برترین های ایران

در این مقاله قصد داریم به معرفی وب سایت هایی بپردازیم که به صورت رایگان در زمینه های مختلف، اقدام به ارائه سرویس آنلاین میکنند، اهمیتی نداره که از چه مرورگری استفاده می کنید، چون همه ما پوشه‌ ای از وب‌ سایت‌ های دلخواهمون داریم که یا برامون کاربردی هستند و یا برای گذراندن زمان و تفریح یا آموزش و یادگیری به اونا سر می‌زنیم.

بد نیست بدونید که درحال‌حاضر، بیش از ۲/۵ میلیارد وب‌سایت وجود داره، پس هرچقدر هم که در اینترنت گشت‌ و گذار کرده باشید، امکان نداره همه‌ ی وب‌ سایت‌ های جذاب و کاربردی رو دیده باشید و همیشه گزینه‌های دیگری هم وجود دارد که می‌توانید به پوشه ی بوک‌ مارک‌ های خودتون اضافه کنید و معرفی وب سایت ها، در زبان های فارسی و انگلیسی ارائه شده اند، با ما در وب سایت توسینسو همراه باشید و امیدوارم که از این سرویس ها لذت ببرید.


معرفی وب سایت های تجزیه و تحلیل ویروس و اسکن بدافزار


برای همه ما پیش اومده ایمیلی دریافت کردیم که حاوی پیوند های مشکوکی بودند و یا از امنیت وب سایت مورد نظرمون در رابطه با وارد کردن اطلاعات شخصی، اطمینان کافی نداشتیم و در این جور مواقع، ممکنه دسترسی به آنتی ویروس مناسب برای ما امکان پذیر نباشه و یا به دلایل مختلفی نیاز داریم تا فورا بتونیم فایل های مشکوک رو اسکن کنیم و از کلیک بر روی لینک ها، خاطر جمع بشیم.

وب سایت های زیادی در زمینه آنتی ویروس فعالیت می کنند که ما می تونیم فایل ها و بسته های مورد نظر خودمون رو بصورت آنلاین و با سرعت بیشتری مورد ارزیابی درباره بد افزار ها قرار بدیم و در این بخش، به معرفی وب سایت هایی پرداخته شده که می تونید فایل با پسوند های مختلف، لینک از هر منابعی و وب سایت های مورد نظر خودتون رو از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار بدید.

تمامی وب سایت های معرفی شده، تقریبا نوع کار یکسانی رو انجام می دهند و چون بصورت آنلاین سرویس دهی می کنند، اطلاعات مورد استفاده در اونا، مثل پایگاه داده بد افزارها، تقریبا یکسان هستند و فقط در موارد جزئی با هم تفاوت دارند و شما می تونید از تمام سرویس ها استفاده کنید و هر کدوم بهتر پاسخگوی نیاز شما بود، به پوشه بوک مارک خودتون اضافش کنید.


وب سایت VirusTotal


شما میتونید فایل های مختلف خودتون رو در هر شکل و قالبی، برای اسکن بد افزار و ویروس به این وب سایت بدید و قبل از کلیک روی هر لینک، برای اطمینان از سالم بودن وب سایت مورد نظر، میتونید لینک رو به این برنامه بدید تا اون رو از نظر امنیت اسکن کنه و همچنین میتونید وب سایت های مختلف، فایل های هش شده و آیپی آدرس های مختلفی رو، از نظر امنیتی و قابل اعتماد بودنشون، اسکن کنید.

وب سایت VirusTotal


وب سایت Virus Total


وب سایت VirusScan-Jotti


بر اساس یک پایگاه داده متمرکز و آنلاین به اسکن پرونده های شما می پردازه و شما میتونین فایل های خودتون رو در قالب های مختلفی، آپلود کنید و اونارو از نظر بد افزار، مورد بررسی قرار بدید.

وب سایت VirusScan-Jotti


وب سایت VirusScan-Jotti


وب سایت Hybrid-Analysis


شما می تونید فایل ها و پیوند های خودتون رو در این وب سایت اسکن کنید و نتایج بر اساس یک پایگاه داده توزیع شده است و کشف کد های مخربی که رمزنگاری شدند تا از آنتی ویروس ها در امان باشند، در این وب سایت امکان پذیر است.

وب سایت Hybrid-Analysis


وب سایت Hybrid-Analysis


وب سایت Dr-web


علاوه بر اسکن های معمول پرونده ها و قابلیت های یک آنتی ویروس، فایل های شمارو با پایگاه داده به روز از بد افزار های کشف شده، تطبیق میده.

وب سایت Dr-web


وب سایت Dr Web



معرفی وب سایت های ارائه خدمات آنلاین هک و نفوذ در جلوه های بصری


همه شما توسینسویی های عزیز حتما تا حالا فیلم های هالیوودی در رابطه با موضوع هک و امنیت تماشا کردید، فیلم هایی مثل Hacker, Hacker2016, فیلم سینمایی بیست هکر و دسته بندی هایی از این فیلم ها (اگه تماشا نکردین، براتون چند تا لینک میزارم تا وقتی بیکار شدین نگاه کنید، قوه تخیلتون رو خیلی بالا می بره) و البته تمام این فیلم ها، یک نقطه مشترک دارند که باید بتونند به بازیگرشون، ترفند های هکری یاد بدند تا فیلم جلوه نمایشی خوبی داشته باشه.

بازیگر ها تایپ ده انگشتی، نقاب مخوف، قیافه مغرورانه و ازین چیزا رو به خودشون می گیرند و با جلوه های سینمایی هم، کلی کامپیوتر و سرور و هر چیزی که ازش نور ساطع میشه رو توی فیلم استفاده می کنند و البته این اصلا اشکالی نداره، چون منطقا ما می دونیم که فیلم برای تفریح هست و مخاطب فیلم می بینه تا هیجان پیدا کنه وگرنه اگه میخواست چیزی یاد بگیره میرفت مستند نگاه میکرد : |


در این بخش، به معرفی وب سایت هایی می پردازیم که برای جلوه های نمایشی در این جور فیلم ها استفاده میشه و مثلا طرف دو دستی می کوبه روی کامپیوترش و بعد کلی کد هم روی صفحه مانیتور نوشته میشه و بعدش بوومب ! لازم به ذکر هست که بگم تمامی این وب سایت ها، هیچ خطری ندارند و فقط برای نمایش هستند که معمولا در بسیاری از فیلم های هالیوودی از این سرویس ها استفاده شده است و اگه در استفاده و باز کردن سایت ها، به مشکل خوردین، قند شکن خودتون رو روشن کنین، چون بلاد کفر زیاد روابط خوبی با ما نداره.


وب سایت HackerTyper


با هر کلیک روی کیبورد، کلی کد برنامه نویسی در محیطی سیاه رنگ، شبیه ترمینال، شروع به نوشته شدن میکنه و می تونید کد های برنامه نویسی برای انفجار یک پایگاه اتمی بنویسید و همچنین از منوی پایین برنامه، قابلیت شخصی سازی در موارد رنگ و فونت و تصویر زمینه نیز امکان پذیر هست.

وب سایت HackerTyper


وب سایت HackerTyper


وب سایت GeekTyper


مجموعه ای از اسکریپت ها و برنامه های آماده ای رو مثل شکستن پسورد ها و نفوذ به شبکه های کامپیوتری در اختیار شما قرار میده که با کلیک روی اونا، کلی تم و کد های برنامه نویسی و چیزهای هکری براتون باز میشه و امکان انتخاب بیش از ۳۰ تم مختلف هکری، شخصی سازی تم مورد نظر خودتون، برنامه های جامع در قالب سیستم عامل لینوکس و مزایای دیگه ی این سرویس، باعث شده تا در ۸۰ درصد از فیلم های هکری ازش استفاده بشه.

وب سایت GeekTyper


وب سایت GeekTyper


وب سایت GeekPrank


در محیط های مختلفی، مثل سیستم عامل ویندوز XP بهتون کلی ابزار میده که با کلیک بر روی اونا می تونید کلی کد و برنامه های گرافیکی رو اجرا کنید.

وب سایت GeekPrank


وب سایت GeekPrank



معرفی وب سایت های کاربردی برای اعلام رویدادهای تولد


یکی از مهم ترین بخش های زندگی هر فردی، تاریخ تولد اون هست که در بخش های مختلف زندگی می تونه تاثیر گذار باشه، مثل اینکه تعیین میکنه شما الان چند سالتون هست ! در این بخش به معرفی وب سایت هایی پرداختیم که خدماتی درباره رخداد های تولد و اتفاقات پیرامون اون رو بصورت لحظه ای و یک سرگرمی، به ما نشون میدند.


وب سایت What happened in my birth year


با وارد کردن سال تولد خودتون به میلادی، تمامی رویداد های اتفاق افتاده در سینما، ورزش، هنر، بسیاری از رشته ها و فعالیت های جهانی و امور مهم دیگه ای رو در سال تولدتون به شما نشان میدهد، دقت کنید که سال تولدتون رو به میلادی وارد کنید و رویداد های رخ داده هم، بصورت جهانی هستند و تعریفی از یک کشور خاص ندارند.

وب سایت What happened in my birth year


وب سایت what happened in my birth year


وب سایت Birth.Carbalad


با وارد کردن تاریخ کامل تولد، بهتون کلی اطلاعات جالب، فانتزی و علمی در رابطه با روز و ماه و سال تولدتون نمایش میده، حتما امتحانش کنید : )

وب سایت Birth.Carbalad


وب سایت Birth.Carbalad


وب سایت GooyeBoloorin


در این وب سایت می تونید طالع بینی، تعبیر خواب، استخاره، نصیحت و کلی حرف دیگه ای رو،‌ مطابق با تاریخ تولدتون دریافت کنید.

وب سایت GooyeBoloorin


وب سایت GooyeBoloorin


 

معرفی وب سایت های کاربردی برای ویرایش تصاویر


امروزه استفاده از ویدئو ها و تصاویر در تمامی امور و فعالیت ها، امری ضروری و اجتناب ناپذیر هست و هر فردی، به دلایل مختلفی، از این عناصر رسانه ای استفاده می کند و شاید برای شما هم پیش اومده باشه که بخواین یک عکس ساده رو ویرایش کنید و یا به اون جلوه های مختلفی رو اضافه کنید ولی حوصله دردسر های نصب و کار با نرم افزارهای مختلف رو نداشته باشید و ما در این بخش به وب سایت هایی می پردازیم که امکان ویرایش تصاویر بصورت آنلاین و با سرعت بالا رو برای ما به همراه دارند.


وب سایت mage.Online-Convert


یکی از بهترین وب سایت ها در زمینه تبدیل فرمت های فایل و ویرایش اون ها هست و شما می تونید هر تصویر و فایلی رو به فرمت های مختلفی تبدیل و خروجی بگیرید و همچنین انجام عملیات هایی مثل تغییر ابعاد تصویر، تنظیم کیفیت، تنظیم رنگ و انجام فعالیت های دیگه ای روی تصاویر، از مزیت این وب سایت نسبت به سایر وب سایت ها هست.

دارای رابط کاربری ساده و خدمات رایگان می باشد و برای استفاده از امکانات اون بصورت سیار و لحظه ای، می تونید از سایت بازدید و فایل های خودتون رو آپلود کنید و برای استفاده از امکانات بیشتر، می تونید توی سایت ثبت نام کنید و شما می تونید در موسیقی، داکیومنت، کتاب، هش، نرم افزار، ویدیو و موارد مشابه، از این وب سایت سرویس بگیرید.

وب سایت mage.Online-Convert


وب سایت Image Online Convert


وب سایت Remove.bg


از امکانات اصلی این وب سایت، می توان به برش دور تصاویر و گرفتن شخصیت اون شاره کرد و همچنین قابلیت های شخصی سازی تصاویر رو برای شما به همراه میاره.

وب سایت Remove.bg


وب سایت Remove.bg


وب سایت Pixlr


در این وب سایت، فعالیت های مورد نیاز برای ویرایش تصاویر و ویدئو ها، همانند نرم افزار PhotoShop، برای شما مهیا هست و می تونید با انتخاب و آپلود فایل های خودتون، به ویرایش بر روی اون ها بپردازید.

وب سایت Pixlr


وب سایت Pixlr


وب سایت Compressor


تمام تمرکز این وب سایت، بر کاهش دادن حجم تصاویر تا حده اکثر ممکن بدون کاهش کیفیت تصویر، می باشد و شما می تونید از سرویس های اون به همراه آمار و ارقام در رابطه با تصاویر خود استفاده کنید.

وب سایت Compressor


وب سایت Compressor



معرفی وب سایت های کاربردی عمومی


در این بخش، به معرفی وب سایت هایی می پردازیم که عموم مردم برای کار های روز مره خودشون به اون ها مراجعه می کنند و معمولا در یک گروه خاص، به سرویس دهی می پردازند.


وب سایت Temp-Mail


برای استفاده از اپلیکیشن ها و برنامه های مختلفی، معمولا نیاز داریم تا یک ایمیل وارد کنیم و کد ارسال شده به ایمیل رو، در برنامه وارد کنیم تا اجازه استفاده از سرویس های اون رو داشته باشیم و مشکل به اون جایی بر میگرده که شاید به دلایل مختلفی مثل ارسال تبلیغات و حریم خصوصی و غیره، نخواسته باشیم با ایمیل خودمون ثبت نام رو انجام بدیم و فقط به کد تایید ارسال شده به ایمیل نیاز داریم.

شما می تونید از این وب سایت، ایمیل یک بار مصرف دریافت کنید، بصورتی که در هنگام باز کردن صفحه سایت، آدرس ایمیلی به شما تعلق میگیره که می تونید از اون در برنامه هاتون استفاده کنید و همچنین پیام های ارسال شده به ایمیل رو می تونید در همون صفحه وب سایت مشاهده کنید و هنگامی که پنجره وب سایت رو ببندید، اطلاعات اون ایمیل از بین میره و به شخص دیگه ای تعلق می گیره، دقت کنید که به دلیل معلوم نبودن امنیت ایمیل ها، در حریم خصوصی و برنامه های مهم خودتون، ازین سرویس ها استفاده نکنید.

وب سایت Temp-Mail


وب سایت Temp mail


وب سایت Days Of The Year


با انتخاب یک تاریخ میلادی از تقویم، تمامی مراسم ها و رویداد کشور های مختلف رو در اون زمان، نمایش میده ولی از کشور ایران، بصورت خیلی ناقص و کم نشون میده که بخاطر محدودیت های این وب سایت برای برخی از کشورها هست.

وب سایت Days Of The Year


وب سایت Days of the year


وب سایت Earth-Nullschool


در این وب سایت، شما می تونید نقشه ۳ بعدی باد های کره زمین، امواج اقیانوس ها و اطلاعاتی رو درباره دمای کره زمین مشاهده کنید.

وب سایت Earth-Nullschool


وب سایت Earth nullschool


وب سایت FactSlides


اسلاید های اطلاعات عمومی رو بصورت رندوم به شما نمایش میده و برای افزایش اطلاعات عمومی خودتون می تونید روزانه چند تا اسلاید مطالعه کنید همچنین زبان اسلاید ها، انگلیسی ساده هست که برای افزایش خوانایی و درک کلید واژگان انگلیسی نیز مفید هست.

وب سایت FactSlides


وب سایت FactSlide


وب سایت ManualSlib


در این وب سایت، آرشیو دفترچه راهنما مربوط به دستگاه های مختلف، از برند های مختلفی موجود می باشد و شما می تونید با جستجو نوع و مدل دستگاه خودتون، دفترچه راهنما شرکت سازنده اون رو دانلود کنید، مثلا دفترچه راهنمای سخت افزار، تلفن همراه، یخچال و موارد دیگه.

وب سایت ManualSlib


وب سایت Manual Slib


وب سایت Music-Map


نام خواننده مورد علاقه (خارجی) خودتون رو وارد میکنید و به نام خواننده هایی که آهنگ های مشابه در همون سبک از خواننده شمارو خوندند، دسترسی پیدا میکنید.

وب سایت Music-Map


وب سایت Music map


وب سایت Ninite


در این وب سایت شما می تونید نرم افزار های کاربردی و عمومی رو انتخاب کنید و این سرویس اونارو دانلود و توی دستگاه شما، نصب و قابل اجرا میکنه.

وب سایت Ninite


وب سایت Ninite


وب سایت OldVersion


نسخه های قدیمی بسیاری از نرم افزار ها مثل نرم افزار های عمومی و کاربردی رو برای همه نوع پلتفرمی (اندروید، ویندوز، لینوکس و غیره) میتونید در این وب سایت پیدا کنید.

وب سایت OldVersion


وب سایت Old Versian


وب سایت OpenLibrary


کتاب های الکترونیکی، با موضوعات مختلفی رو می تونید بصورت زبان اصلی، از این وب سایت دانلود کنید.

همچنین نسخه الکترونیکی بسیاری از کتاب های قدیمی، در این وب سایت وجود دارد.

وب سایت OpenLibrary


وب سایت Open Library


وب سایت TextFac


شما می تونید در این وب سایت، شکلک ها و ایموجی های متنی مناسبی رو برای استفاده در متن ها، پیدا کنید ( ͡° ͜ʖ ͡°)

وب سایت TextFac


وب سایت TextFac


وب سایت ThePopp


امکان دانلود فایل ها و انوع اسلاید های انیمیشنی و مناسب پاورپوینت در این وب سایت فراهم شده است.

وب سایت ThePopp


وب سایت ThePopp



نتیجه گیری


در این پست منابع مختلفی رو با هم بررسی کردیم و در آخر هم لینک منابعی که قولش رو داده بودم:


یک نکته هم آخر مقاله اضافه کنم که این مدت درگیر کنکور و انتخاب دانشگاه شدیم و از امروز، فعالیت های کتاب خونی و تاریخچه کامپیوتر رو، در وب سایت توسینسو ادامه میدیم (مثلا کسی نگرانم شده بود¯\_(ツ)_/¯ )

امیدوارم که از سرویس ها لذت برده باشید و هر گونه وب سایت کاربردی رو که می شناسید، خوشحال میشم زیر همین پست بنویسید تا هم من و هم دیگر دوستان بتونیم از اون استفاده کنیم.


مهیار کرمانی
مهیار کرمانی

مدرس، برنامه نویس، علاقه مند به امنیت اطلاعات، سرباز

مهیار کرمانی، مدرس هستم و در زمینه های شبکه و سیستم عامل‌ها تولید محتوا می کنم. در زمان‌های آزادم برنامه نویسی می کنم، بیشتر با پایتون و بش. به سیستم عامل‌های لینوکسی و متن باز به شدت علاقه دارم. درحال یادگیری هستم و به امنیت اطلاعات و تبدیل شدن به یک هکر قانونمند علاقه‌مندم. درحال حاضر سرباز و مشغول خدمت معظم سربازی هستم. کتاب خوندن و پیاده روی توی طبیعت، کوه و صحرا هم از سرگرمی‌های شخصیم هست.

نظرات