کاملترین دوره آموزش نصب لینوکس صفر تا صد همه توزیع ها

شما در حال مشاهده نسخه دموی ویدیو هستید، برای دسترسی کامل همین الان خرید کنید

آموزش نصب لینوکس حرفه ای | آموزش نصب تصویری لینوکس به همراه فیلم آموزشی | نصب توزیع های گنو/لینوکس | معرفی سیستم عاملهای لینوکسی | آموزش ( ۰ تا ۱۰۰ ) پارتیشن بندی | مشکلات نصب | تاریخچه و اهداف | لینوکس برای دسکتاپ | لینوکس برای کامپیوترهای قدیمی | لینوکس برای هک و امنیت | اولین دوره ویدیویی مهیار کرمانی که به معرفی و نصب طیف وسیعی از سیستم عاملهای گنو/ لینوکسی می پردازیم و تمامی اصطلاحات فنی رو به صورت صفر تا صد یاد می گیریم.


لینوکس یک کرنل متن باز ( open source ) هست و برخلاف سیستم عاملهای دیگه، محدود به چند نسخه و یک کمپانی نیست و به همین خاطر، تعداد بی شماری از سیستم عاملهای لینوکسی، توسط هزاران متخصص در سراسر دنیا طراحی و توسعه داده شده شدند، که هر کدوم برای کاربرد و اهداف خاصی عرضه می‌شوند. دوره آموزشی نصب سیستم عاملهای لینوکسی، یک دوره رایگان و کاربردی هست که به معرفی و آموزش نصب این طیف وسیع از سیستم عاملهای لینوکسی، پرداخته است.


انواع سیستم عامل‌های لینوکسی


بر اساس آمارها، درحال حاضر بیش از ۶۰۰ توزیع لینوکس فعال در حال استفاده و توسعه هستند و این رقم با وجود صرف نظر از شمارش سیستم عامل‌های اختصاصی و شخصی، بدست اومده که مزیت متن باز ( open source ) بودن لینوکس و کاربردهای متنوع اون رو نشون میده.


کاملترین دوره آموزش نصب ( ۰ تا ۱۰۰ ) سیستم عامل‌های لینوکس

اولین و ابتدایی ترین شروع هر چیزی، به استفاده از اون چیز بر میگرده. برای یادگیری لینوکس، و شروع این ماجراجویی هیجان انگیز، در قدم اول شما باید بتونید اون رو نصب کنید، با ارورهای فرایند نصب دست و پنجه نرم کنید و توی این مسیر ناامید نشید. به دلیل متنوع بودن سیستم عامل های لینوکسی، محیط نصب اون همیشه یکسان نیست و برخلاف ویندوز پنجره های Next Next نداره و پیشنیاز نصب اون‌ها، دونستن واژه های فنی و اصطلاحات لینوکسی هست.

در این دوره، ما به صورت کامل مفاهیمی مثل واژه های فنی، پیشنیازها، مباحث پارتیشن بندی و مراحل نصب هر سیستم عامل لینوکسی رو باهم بررسی می کنیم. درباره اهداف، تاریخچه، حده‌اقل سخت افزار و شرایط نصب هر توزیع بحث می کنیم. فایل ISO یا هر سیستم عامل لینوکسی رو از وب سایت رسمیش دانلود، اون رو توی محیط واقعی نصب و درباره تمامی بخش ها و فرایند کار، توضیح میدیم.


نکته: این ویدیوها، دوره آموزش سیستم عامل‌های لینوکس نیست! در این دوره ابزارهای لینوکسی، Linux Essential و Linux LPIC تدریس نمیشه و قراره انواع و اقسام سیستم عامل‌های گنو/ لینوکسی رو نصب کنیم و در مورد فرایند نصب، مشکلات، پارتیشن بندی و اصطلاحات فنی صحبت کنیم.


اهداف این دوره آموزشی

این مجموعه از ویدیوها ۳ هدف خاص رو برای خودش و مخاطب‌هاش دنبال می‌کنه. ما قصد داریم تا با نصب هر توزیع گنو/لینوکسی، در واقع با مراحل نصب اون (پنجره، گزینه، نوشته‌ها .. )، پارتیشن‌بندی دیسک و ارورهای مرسوم نصب یک لینوکس آشنا بشیم. از طرفی، قبل از نصب هر سیستم‌عامل، اون رو باهم از لحاظ کاربرد، اهداف، تاریخچه و چیزهای دیگه بررسی می کنیم و با ماهیت اون توزیع آشنا میشیم. درمورد واژه‌های فنی و اصطلاحات لازم حرف میزنیم و بعد از نصب لینوکسهامون، با کاربرد و محیط گرافیکی اون هم بیشتر آشنا میشیم.

و اما هدف سوم، که محیط ترین هدف ضبط این دوره بود، این هست که این ویدیوها قراره تبدیل بشه به یک فروم گفت‌وگو برای حل کردن مشکلات و ارورها حین نصب سیستم‌عاملهامون. دقیق‌تر بخوام بگم میشه این ایده که شما شروع می کنید به نصب لینوکس‌های خودتون، هرجای نصب، با هر مشکلی مواجه شدید، زیر همون ویدیو دربارش کامنت میزارید و باهم قدم به قدم، مشکل رو اول درک و بعد حلش می کنیم و به همین صورت نفر بعدی که با این مشکل مواجه بشه، می‌تونه راه حل خودش رو به لطف تو پیدا کنه.


سرفصل‌های دوره

عناوین ویدیوها و این‌که قراره چه چیزهایی یاد بگیریم، توی همین ویدیو ( ویدیو قسمت معرفی ) به صورت کامل توضیح دادیم، اما به صورت خلاصه ما قراره ۱۱ تا سیستم عامل لینوکسی رو توی ۴ بخش باهم نصب کنیم. بخش اول مربوط میشه به سیستم‌عاملهای اوبونتو، دبیان، مینت، پاپ‌او‌اس و فدورا که توی دسته بندی دسکتاپ هستند. لینوکسهایی که شما می‌تونید از اونها برای کارهای روزمره خودتون استفاده کنید و برای کامپیوترهای شخصی مناسب هستند.

دسته بندی دوم، لوبونتو، پاپی و آرچ‌بنگ هستند که برای کامپیوترهای قدیمی درنظر گرفته‌شدند. یعنی اگه شما یک کامپیوتر با قدمت ۲۰ سال دارید، یا سخت افزارهای خیلی ضعیف و قدیمی‌تری دارید، می تونید این ۳ تا سیستم‌عامل رو نصب کنید و کلی کار باحال مثل وب‌گردی، ادیت متن، موسیقی و فیلم و حتی بازی کنید.

و اما لینوکس‌های کالی، تیلز و بلک‌آرچ هم توی دسته بندی سوم، برای مباحث هک و امنیت قرار میگیره که قراره ببینیم مهندس‌های امنیت و هکرها از چه ابزارهایی استفاده می‌کنند و اونهارو باهم به صورت کامل نصب و راه اندازی می‌کنیم. صبر کنید! هنوز تموم نشده ...


تا اینجای کار ما تمام سیستم‌عامل‌های خودمون رو توی یک محیط آزمایشگاهی به اسم ماشین مجازی، یا دقیق‌ترش VBOX نصب می کنیم، که دلیلش رو توی ویدیوها به صورت کامل توضیح دادم. اما بعد از این‌که تونستید با موفقیت این ۳ تا دسته بندی رو پشت سر بزارید، تست‌هاتون رو انجام دادید، ارورهاتون رو کامنت کردید و با من جلو اومدید، حالا می‌رسیم به دسته بعدی، که اونجا قراره بیایم و لینوکس‌هامون رو کنار ویندوز، روی لپ‌تاپ و کامپیوتر واقعیم و هارد دیسک اصلی نصب کنیم.

توی این مرحله هم، ۳ تا لینوکس اوبونتو، پاپی و کالی رو باهم نصب می کنیم تا ببینیم که مراحل نصب اونها روی هارد دیسک واقعی و کنار ویندوز به چه صورتی هست و عمیق تر بشیم روی تفاوت‌ها و چیزهای جدیدی که باید یاد بگیریم.


چرا باید این دوره آموزشی رو دنبال کنیم

قبلا هم به این نکته اشاره کردیم که به خاطر متن باز بودن لینوکس، سیستم عامل های زیادی ازش منتشر شده که هر کدوم، محیط و کاربرد خاص خودش رو داره. بنابرین اگه به یادگیری لینوکس علاقه مند هستید، توی مرحله اول باید بتونید یک سیستم عامل لینوکسی رو نصب و باهاش کار کنید. اما به خاطر این تفاوت توزیع‌ها، مراحل نصب هر کدوم از اونها متفاوت هست و برای این که بتونید از عهده این مأموریت بربیاید، باید با اصطلاحات و آموزش های فنی لازم در این زمینه آشنا بشید، تا بتونید هر لینوکسی رو دوست داشتید، نصب و استفاده کنید.

شما بعد از اتمام کاملترین دوره آموزش نصب ( ۰ تا ۱۰۰ ) سیستم عامل‌های لینوکس، قادر خواهید بود تا انواع لینوکس‌های مختلف رو به صورت کامل دانلود و نصب کنید و بنده در تمامی مراحل و مشکلات، پاسخ‌گو و پشتیبان شما خواهم بود.