0

مشکل در ارتباط با ماشین مجازی

سلام،

نمی تونم به ماشین مجازی خودم وصل شم و تا صفحه لاگین میاد و بعد time out میشه، روی VCENTER هم عموماً not responding هست و خطای host connection and power state ظاهر میشه. سرورهای روی این ماشین به جز فایل سرور کار می کنند، خود ماشین مجازی پینگ داره و تا صفحه لاگین بالا میاد. روی کنسول صفحه کاملاً سیاه هست و چیزی نشون نمیده. ممنون میشم کمکم کنید.

*1: سرور کیس کامپیوتری هست و HP نیست و حدود 1 ساله که روشنه.

*2: ماشین مجازی ESXi 6.5 هست.

تشکر

پرسیده شده در 1397/06/22 توسط

5 پاسخ

0

تشکر.

مشکلم از سمت ESXi هست، به این صورت که پینگ دارد، وقتی فراخوانی می کنم آی پی رو صفحه لاگین میاد ولی Time out میشه و لاگین نمیشه.

از طرفی در VCENTER هم عموماً با خطای host connection and power state مواجه میشم ولی گاهی اروری نداره ولی کار نمی کنه و نمی تونم ماشین هام رو برای مثال ریست کنم.

این در حالی است که تمام ماشین ها به جز فایل سرور کار می کنند و اختلالی ندارند.

درضمن در کنسول هم به صورت لوکال صفحه مشکی هست و چیزی نشون نمیده

باتشکر

پاسخ در 1397/06/22 توسط
0

یکبار سرویس Management Network رو از داخل کنسول DCUI رو Restart کنید و مجددا تلاش کنید.

پاسخ در 1397/06/22 توسط
1

تشکر

مشکل حل شد، خیلی خیلی ممنون، خیلی لطف کردید.

باسپاس

پاسخ در 1397/06/22 توسط
1

سلام

منظورتون چیه که نمی تونید به ماشین مجازی وصل بشید ؟

مشکلتون از سمت ESXi هست یا vCenter یا ماشین مجازی ؟

این خطایی که فرمودید خطای مربوط به vCenter هست و زمانی که Host ها پینگ نمیدن و از دسترس خارج شدن این مشکل پیش میاد.

لطفا به این سئوالات پاسخ دقیق بدید و عنوان سئوالتون رو اصلاح کنید و یک عنوان مناسب براش بزارید. تا زمانی که شما به سئوالتون ارزش قائل نباشید دیگران هم به سئوال شما اهمیتی نمیدن. متشکرم

پاسخ در 1397/06/22 توسط

پاسخ شما