مشکل صفحه بنفش ESXi
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من توی شبکه 3 تا هاست G9 با ESXi 6.5 داشتم که بنا بر نیاز بیشتر به منابع Ram/Cpu این هاست ها رو به G10 با ESXi 6.7 ارتقا دادم.( از ماشین های مجازی هم هرشب با veeam بکاپ میگیرم.)
بعداز انتقال ماشین های مجازی به سرور های جدید و Campatible کردن و آپدیت کردن VmTools و راه اندازی HA به یه مشکلی برخوردم:
هنگام بکاپ گیری که cpu بالا میره سرور نمیتونه HA کنه و بعد از یه مدت که Cpu بالا میره crash میکنه و صفحه بنفش میده.(عکس زیر)
منتظر راهنمایی هاتون هستم.ITPro باشید و بمانید. :)
3 پاسخ
زده Slot 1 ، توی iLO می تونید پیداش کنید، توی vCenter هم روی همون هاست می تونید vmhba32 رو ببینید چیه
خطا روی "smartpqi" هست که درایور کنترلر هست
ممنون از پاسخ شما.
تاریخ تولید فریمور SPS سرورام 4.1.4.339 هستش که برای Jun 2020 هست.
Esxi 6.7 رو روی SD کارت نصب کردم.ممکنه این مشکل از اون باشه؟
روی VMHBA32 خطا داده که احتمالا Smart Array هست، ممکنه مشکل از درایور یا فریم ویر RAID Controller باشه، آخرین آپدیت HPE Service Pack توصیه میشه، (اگر vSAN هست درایور یا فریم ویر مربوط به vSAN هم باید زده بشه)