جابجایی VM
با سلام.
چهار شاسی سرور داریم با مشخصات سخت افزاری و پردازنده های و سیستم عامل مجازی esxi 7.0.3 کاملا مشابه و یکسان و یک سن استوریج.
همگی برند اچ پی.
هیچ کدام از سرور ها هارد ندارند فضای ذخیره سازی مشترک بین شاسی ها ، سن استوریج هست که همه شاسی ها با فیبر مستقیما به سن وصل شده اند (سن سویچ به دلیل کفایت پورت ها و سرورها استفاده نشده).
vcenter راه اندازی شده است.
به تازگی یک سرور پنجم خریداری کردم که سخت افزاری کاملا مشابه چهار سرور بالا و همان ورژن سیستم عامل مجازی روی آن نصب شده است. با این تفاوت که هارد های مجزا روی این سرور قرا دارد. و فاقد کارت فایبر SN1100 بوده و قابلیت وصل شده به سن را ندارد
به دلیل برخی تغییرات می خواهم یکی از ماشینهای مجموعه بالا را به این سرور که هارد های مجزا داد انتقال دهم. لطفا راهنمایی کنید چطور این کار را انجام دهم ؟
دوم اینکه آیا راهی وجود دارد بدون خاموش شدن این کار را انجام دهم؟
13 پاسخ
با VCENTER نمیشه این کار رو کرد ؟ از طریق شبکه این کار رو می کنه ولی خب زمانبره و نیازی به خاموش کردن هم نیست در انتهای جابجایی یک restart به ماشین می خوره فقط.
مهندس خیلی ممنونم. چون سرور erp مجموعه هست در یک زمان آزاد و خالی این مورد را انجام می دهم. نتیجه را اینجا اعلام میکنم.
مهندس سرور جدید را در کلاستر اضافه کردم هارد های جدید سرور را در vcenter می بینم. یک ذخیره ساز جدای از san هم داخل شبکه دارم که NAS Qnap هست و از طریق iscasi یک فضای ذخیره سازی هم علاوه بر فضای san داخل vcenter دارم.
از طریق وب vspher سرور جدید ، فضای این QNAP را هم آنجا اضافه کردم .
فقط درصفحه وب vcenter یک آلارم دارم
The number of vSphere HA heartbeat datastores for this host is 1, which is less than required: 2
الان فضای ذخیره مشترک بین این سرور و بقیه سرورها همین qnap هست
این آلارم که معلومه چی میگه ، جابجایی شما چه ربطی به NAS و باقی موارد داره ؟ یه Migration میتونید بزنید دیگه.
بله ، از توضیحات اولتون هم متوجه شدم ، کافیه سرور پنجم در vcenter اضافه بشه و datastoreش هم توی vcenter دیده بشه. الباقی رو vcenter مدیریت می کنه.
جناب آقای آقا میری میشود یک توضیح و روش انجام در این مورد بدهید ممنونم.
روی ماشین راست کلیک کنید و Migrate رو بزنید ،
انتخاب کنید که می خواید Change both compute resource and storage رو تغییر بدید.
سرور جدید و فضای جدید رو انتخاب کنید ، اگه compatible باشه ، دیگه مراحل جابجایی انجام میشه ، بسته با سایز ماشین و سرعت شبکه ممکنه طول بکشه .
عرض سلام مجدد. مهندس آقامیری ، ماشین مورد نظر من از نظر لوکیشنی روی دیتا استور سن هست. و جایی که می خواهم انتقال بدهم یک سرور دیگر در همان شبکه که دیتا استور روی خودش هست(روی سرور هارد گذاشتم) و عملا دیتا استور سن را نمی بیند. آیا باید ابتدا این سرور جدید را داخل همان کلاستر سرورها قرار دهم و با روشی که فرمودید این کار را انجام دهم؟
سلام من هم یک بار این کار لازم بود انجام بدم با Veem از ماشین بک آپ گرفتم اون طرف اینپورت کردم
میتونی از Veem هم استفاده نکنی فقط کافیه فایل های ماشین مجازی رو جابجا کنی و اونطرف اینپورت کنی