50٪ تخفیف روی تمام دوره‌ها!
پایان تخفیف تا:
مشاهده دوره‌ها
0

اتصال هارد دیسک اکسترنال به ESXI

با سلام و احترام ، آیا امکان اتصال هارد دیسک اکسترنال به ESXI وجود داره ؟ میخوام در Datastore نمایش داده بشه برای بک آپ گیری از ماشین ها میخوام استفاده کنم بک خاصی رو روش بریزم ، ممنون

پرسیده شده در 1395/04/08 توسط

3 پاسخ

1

ITPRO ی عزیز اگر شما بخواهید به عنوان Datastore این هارد دیسک رو معرفی کنید باید کاملا Format بشه و تبدیل به فایل سیستم VMFS میشه که در Datastore ها نمایش داده بشه ، اما نکته در اینجاست که اگر معرفی بشه هم میتونه به یک VM معرفی بشه ، شما باید هارد دیسک اکسترنال رو در جای دیگه ای متصل کنید به یک VM و بعد روش نرم افزار Backup گیری بزارید و سیستم بکاپ رو پیاده سازی کنید ، مثلا شما از نرم افزاری مثل Veeam می تونید استفاده کنید.

پاسخ در 1395/05/05 توسط
1

1- سلام

2- بله می تونید بزنید اما به عنوان یک USB Device شناخته خواهد شد.

پاسخ در 1395/04/08 توسط
0

سلام. می خواهم اطلاعات یک VM را در یک هارد اکسترنال بریزم. هارد اکسترنال را به host مربوط به آن VM وصل کردم. در بخش edit setting آن VM، کنترلر usb controller را اضافه کردم. حالا که می خواهم درون آن usb device را add کنم پیغام there are no usb device available on the host می دهد. انگار هارد را نشناخته. من چه کار می توانم انجام دهم؟

پاسخ در 1397/03/19 توسط

پاسخ شما