50٪ تخفیف روی تمام دوره‌ها!
پایان تخفیف تا:
مشاهده دوره‌ها
0

ارتباط بین VMnet های VMware Workstation با دو رنج IP متفاوت

سلام دوستان گلم. ببخشید یک ابهام برام پیش اومده که میخواستم ازتون بپرسم.1- ویندوز سرور 2008 داریم که در اون یک VMware workstation نصب شده با ویندزوهای مختلف.2- تو همین ویندوز 2008 یک DHCP نصب شده که دارای 2 تا scope در Range های متفاوت هستش. یکی از این scope ها به vmnet1 وصل هستش و یکی دیگه به vmnet7 .

سوال اصلی من تو این قسمت هستش:

حالا در داخل vmware فرض کنیم 2 تا ویندوز 7 نصب کردیم که هر کدومشون دارن از scope های مجزا IP میگیرن.این دو تا ویندوز علیرغم اینکه دارای IP هایی با Range متفاوت بودن همدیگه رو براحتی ping میکردن.من اومدم و تو ویندوز سرور 2008 که اصلی هم بود همون خطی که route بین این دو تا scope رو برقرار می کرد حذف کردم. حالا دوباره که اضافه می کنم اون خط رو دیگه بین ماشینهای من ping برقرار نمیشه، با اینکه دقیقا عین همون routeها رو براش گذاشتم.

اینکه میگم دقیقا برای این بود که راستش رو بخواین قبل از حذف route اومدم و از route table یه عکس برداشتم که بعدش برای گذاشتن route ها دچار اشتباه نشم.حالا میخواستم ببینم آیا خود vmware دارای تنظیمات پشت صحنه ای هست که من بلد نیستم و نمیدونم یا اینکه نه با برداشتن اون یک خط route ممکنه اتفاقات دیگه ای براش افتاده باشه!!

  • توجه: نمیخوام از سرویس RRAS استفاده کنم و میخوام مثل قبل با همون route های پیش فرض ارتباط بین ماشینهام برقرار بشه.

با تشکر.

Route table

#برقراری_ارتباط_بین_vmnet_های_مختلف #عدم_برقراری_ارتباط_بین_scopeهای_مختلف
پرسیده شده در 1396/11/23 توسط

0 پاسخ

این سوال هنوز پاسخی ندارد

پاسخ شما