: :
مانده تا پایان تخفیف
فقط تا آخر امروز
فقط امروز

تفاوت Refresh و Reset در ویندوز 8 : مقایسه قابلیت Refresh و Reset

با سلام خدمت دوستان ، اغلب کاربران سیستم عامل ویندوز هنگام مواجهه با مشکلات سیستمی در ویندوز بلافاصله اقدام به نصب مجدد آن می کنند.اما در این آموزش قصد داریم با معرفی دو قابلیت Refresh و Reset که از ویندوز 8 به امکانات سیستم عامل ویندوز اضافه شد آشنا بشیم تا به جای نصب دوباره سیستم عامل،مشکل پیش آمده در سیستم عامل خود را به سرعت حل کنیم. درست مانند گوشی های تلفن همراه و یا تبلت که در تنظیمات خود دارای گزینه ی "Reset to factory defaults" هستند،این دو قابلیت نیز عملی شبیه به همین را انجام می دهند.

مجموعه دوره آموزش مایکروسافت - مقدماتی تا پیشرفته
وب سایت توسینسو

تفاوت میان Refresh و Reset چه می باشد؟

هر دوی این گزینه ها سیستم شما را به حالتی می برد که در آن بدون مشکل می باشد با این تفاوت که Refresh فایل ها و برخی از برنامه ها را حفظ میکند اما Reset همه چیز را از روی سیستم شما پاک می کند.در واقع زمانی که شما Refresh می کنید:

  • ویندوز فایل های شخصی شما،personalization settings،و همچنین برنامه هایی که از قسمت Windows Store نصب کرده اید را نگه می دارد.
  • ویندوز،PC Settings را Reset می کند.
  • ویندوز،تمامی برنامه های Desktop سیستم شما را حذف خواهد کرد و لیستی از این برنامه های حذف شده را بر روی desktop ذخیره می کند.

در این حالت شما سیستم را به حالت اولیه برگردانده اید بدون اینکه فایل های شخصی شما از بین برود.

وب سایت توسینسو

اما زمانی که شما سیستم خود را Reset می کنید همه چیز از بین خواهد رفت.فکر کنید در حالتی هستید که سیستم عامل را دوباره نصب می کنید و هارددیسک شما فرمت می شود.

وب سایت توسینسو

چه موقع باید Refresh کنیم و چه موقع Reset ؟

اگر در سیستم خود با مشکلی مواجه شده اید و می خواهید آن را حل کنید ابتدا آن را Refresh کنید.در این حالت ویندوز،فایل های سیستمی و برنامه های desktop را به حالت اولیه خود،بازگردانی میکند و فایل های شما از بین نمی رود.اما اگر می خواهید همه چیز را به حالت اول برگردانید و از شر سیستم عامل خراب شده خلاص شوید و همچنین فایل هایتان را از بین ببرید آن را Reset کنید.

وب سایت توسینسو

چگونه Refresh یا Reset کنیم؟

اگر سیستم شما هنوز کار می کند،از قسمت PC Settings به قسمت Recovery رفته و از آنجا اقدام کنید.اما اگر سیستم شما اصلا boot نمی شود،باید به قسمت boot options رفته و از آنجا این کار را انجام دهید.برای رفتن به این منو می توانید به آموزشی که جناب آقای مهندس نصیری در همین رابطه در سایت قرار داده اند مراجعه کنید.

برای جلوگیری از برنامه های اصلی خود،Refresh Image بسازید

همانطور که اشاره شد،Refresh تمامی برنامه های desktop را از بین می برد.بنابراین هربار که سیستم خود را Refresh می کنید باید این برنامه ها را نیز نصب کنید.برای جلوگیری از اتلاف وقت می توانید یکبار،بعد از اینکه برنامه های مورد نیاز خود را نصب کردید Refresh Image ای از آن تهیه کنید تا بعد از هر بار Refresh برنامه هایتان را بازگردانی کنید.

وب سایت توسینسو

علی سفیدموی
علی سفیدموی

فارغ التحصیل رشته مهندسی سخت افزار دانشگاه شاهد هستم. به حوزه شبکه علاقه مند می باشم و دوره MCSE را در مجتمع فنی تهران شعبه ابن سینا گذرانده ام. به یادگیری و کار تیمی علاقه مند می باشم. در زمینه هایی از قبیل high availability و load balancing سرور های لینوکسی در شرکت ویراتک شریف دارای تجربه می باشم. علاقه مند به انجام پروژه در زمینه شبکه های کامپیوتری هستم. در حوزه برنامه نویسی و توسعه اپلیکیشن های تحت وب فعالیت داشته و دارم. به عنوان کاربر نویسنده نیز چندین مطلب تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات در

نظرات