در این مطلب میخواهیم نحوه برطرف کردن خطای The update is not applicable to your computer هنگام نصب یک آپدیت در ویندوز 10 را به شما عزیزان آموزش دهیم. بیایید دلایل بوجود آمدن این خطا را با هم بررسی کنیم.
1. اگر کامپیوترتان را بعد از نصب آخرین آپدیت ها برای مدت زمان طولانی Restart نکرده باشید این خطا هنگام نصب آپدیت های جدید بوجود می آید. پس سیستم را یکبار Restart کنید.
2. ممکن است آپدیتی که نصب می کنید با نسخه ویندوز ، شماره Build ، معماری ( 32 بیتی یا 64 بیتی ) و حتی زبان یا Language ویندوز سازگاری نداشته باشد. برای مثال شما سعی دارید که یک آپدیت را که برای ویندوز های 32 بیتی ساخته شده است را روی ویندوز 64 بیتی نصب کنید. پس این مورد را حتما در نظر داشته باشید. زبان سیستم ( نه زبان رابط کاربری ویندوز ) را نیز حتما در نظر داشته باشید. برای مثال اگر زبان سیستم تان English هست آپدیت های به زبان English را میتوانید نصب کنید نه Spanish یا German و ...
3. آپدیتی که نصب می کنید ( یا آپدیت جدیدی که جایگزین آن آپدیت شده است ) ممکن است هم اکنون در سیستم تان نصب شده باشد. اطلاعات مربوط به آپدیت های جایگزین شده را میتوانید در وب سایت Microsoft Update Catalog مشاهده کنید. لیست آپدیت های نصب شده را با دو دستور زیر میتوانید مشاهده کنید :
wmic qfe list
دستور فوق را در Command Prompt باید وارد کنید و اگر بخواهید در PowerShell این کار را انجام دهید دستور زیر را باید اجرا کنید :
PSWindowsUpdate
4. سیستم تان ممکن است پیشنیاز های لازم را برای نصب آن آپدیت نداشته باشد. برای مثال بسیاری از آپدیت ها برای ویندوز 7 نیاز به نصب شدن Service Pack 1 دارند. بهمین خاطر زمانی که با این خطا مواجه شدید حتما مطمئن شوید که آپدیتی که دارید آنرا نصب می کنید نیاز به نصب آپدیت یا آپدیت هایی قبل از آن دارد یا خیر.
5. از دیگر دلایل بروز این خطا کار نکردن درست سرویس Windows Update است. پیشنهاد می کنم دستورات زیر را اجرا کنید تا یکبار کامپوننت های سرویس Windows Update ریست شوند :
net stop wuauserv net stop cryptSvc net stop bits net stop msiserver
از مسیر Settings -> Update & Security -> Troubleshoot > Windows Update نیز میتوانید روی دکمه Run the troubleshooter کلیک کنید تا ویندوز خودش مشکل را در صورت امکان برطرف کند.
6. اکیدا پیشنهاد می کنم که فایل های آپدیت ویندوز را از منابع خارجی دانلود نکنید و حتما حتما حتما از وب سایت Windows Update Catalog دانلود کنید.
7. از Integrity یا یکپارچگی فایل های سیستمی ویندوز نیز اطمینان حاصل کنید. دو دستور زیر را اجرا کنید :
Dism.exe /Online /Cleanup-Image /Restorehealth
sfc /scannow
8. در بعضی موارد شما فایل آپدیت MSU را با ابزار WUSA.exe نمیتوانید نصب کنید. اما توسط Unpack کردن فایل CAB و نصب آن با ابزار DISM و یا دستور پاورشلی Add-WindowsPackage بصورت مستقیم درون ایمیج ویندوز میتوانید این کار را انجام دهید. رویه نصب فایل CAB بصورت دستی بصورت زیر است :
8.1. Unpack کردن فایل MSU با دستور زیر :
expand _f:* “C:\Temp\windows10.0-KB4103723-x64.msu” C:\Temp\KB4103723
8.2. در دایرکتوری C:\Temp\KB4103723 فایل CAB با اسم Windows10.0-KB4103723-x64.cab ایجاد خواهد شد.
8.3. نصب فایل CAB با ابزار DISM :
DISM.exe /Online /Add-Package /PackagePath:c:\Temp\Windows10.0-KB4103723-x64.cab
و یا با دستور Add-WindowsPackage در PowerShell :
Add-WindowsPackage -Online -PackagePath “c:\Temp\Windows10.0-KB4103723-x64.cab”
امیدوارم مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
مدیر ارشد توسینسو و متخصص سرویس های مایکروسافت
امیرحسین کریم پور ، مدیر ارشد توسینسو ، متخصص در حوزه سیستم عامل های کلاینت و سرور مایکروسافت و سرویس های مربوطه ، سیستم عامل لینوکس ، مجازی سازی و ... سابقه کار با سازمان ها و شرکت های مختلف در زمینه سرویس های مایکروسافت در قالب پروژه ، مشاوره و آموزش. علاقه مند به حوزه امنیت اطلاعات و تست نفوذ سنجی
زمان پاسخ گویی روز های شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18
فقط به موضوعات مربوط به محصولات آموزشی و فروش پاسخ داده می شود