همانند همه سیستم عامل های دیگر ، فرآیند احراز هویت در سیستم عامل ویندوز نیز می تواند بصورت Two Factor Authentication و با استفاده از تجهیزاتی مثل Token یا Smart Card انجام شود. زمانیکه از یک Smart Card برای Login به ویندوز استفاده می کنید در داخل Smart Card یک Certificate به همراه یک Root Certificate وجود دارد که باید در سیستم عامل قرار بگیرد تا فرآیند احراز هویت بتواند انجام شود. برخی اوقات پیش می آید که شما حتی به پسورد هم برای Login به سیستم نیازی ندارید و فقط یک Smart Card را وارد دستگاه می کنید.
سرویس Certificate Propagation وظیفه کپی کردن Certificate موجود در Smart Card از درون آن به داخل کامپیوتر را بر عهده دارد ، همچنین شناسایی اینکه یک Smart Card به سیستم متصل شده است و همچنین نصب کردن درایورهای Smart Card مربوطه نیز بر عهده این سرویس که سیستم آن را به عنوان CertPropSvc می شناسد انجام می شود. در واقع Root Certificate به همراه User Certificate و Mini Driver ای که در Smart Card وجود دارند با استفاده از این سرویس نصب و اجرا می شوند ، اگر شما از Smart Card برای Login به سیستم استفاده نمی کنید می توانید این سرویس را غیرفعال کنید. البته همیشه پیشنهاد می شود که حالت اولیه سرویس ها در سیستم عامل را حفظ کنید. ITPRO باشید
نویسنده : محمد نصیری
منبع : انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران
هرگونه نشر و کپی برداری بدون ذکر منبع و نام نویسنده دارای اشکال اخلاقی می باشد
بنیانگذار انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران ، هکر کلاه خاکستری ، کارشناس امنیت اطلاعات و ارتباطات
محمد نصیری هستم ، بنیانگذار انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران و مجموعه توسینسو ، هکر قانونمند و کارشناس امنیت سایبری ، سابقه همکاری با بیش از 80 سازمان دولتی ، خصوصی ، نظامی و انتظامی در قالب مشاور ، مدرس و مدیر و ناظر پروژه ، مدرس دوره های تخصص شبکه ، امنیت ، هک و نفوذ ، در حال حاضر در ایران دیگه رسما فعالیتی غیر از مشاوره انجام نمیدم ، عاشق آموزش و تدریس هستم و به همین دلیل دوره های آموزشی که ضبط می کنم در دنیا بی نظیر هستند.
زمان پاسخ گویی روز های شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18
فقط به موضوعات مربوط به محصولات آموزشی و فروش پاسخ داده می شود