: :
مانده تا پایان تخفیف
فقط تا آخر امروز
فقط امروز
مهدی عادلی فر
بنیانگذار توسینسو و برنامه نویس

آموزش تنظیمات گفتگو ها و کامنت ها در وردپرس

تنظیمات گفتگوها و کامنت های وردپرس را چگونه انجام دهیم؟ در اکثر سایت های امروزی مانند سایت های فروشگاهی و سایت های خبری و سایت های آموزشی و بسیاری از انواع سایت ها نظرات کاربران بازدید کننده مهم است. شما اگر به هر وبلاگی سر بزنید حتما قسمت کامنت دارد. حال باید قسمتی در سایت در نظر گرفته شود که برای مدیریت این کامنت ها باشد زیرا که اگر کامنت ها کنترل نشوند سایت به هم می ریزد و ممکن است مقدار زیادی کامنت غیر مفید و مخرب نیز به وجود بیاید. در وردپرس نیز تنظیماتی برای کامنت ها وجود دارد. برای دسترسی به این تظیمات از قسمت تنظیمات به تنظیمات گفت گوها وارد می شویم. که تصویر آن به شکل زیر است.

مجموعه دوره آموزش طراحی و برنامه نویسی سایت - مقدماتی تا پیشرفته
وب سایت توسینسو

تنظیماتی که در این صفحه وجود دارد به شرح زیر است:

  • گزینه‌های پیش‌فرض نوشته: در این بخش گزینه هایی وجود دارد که مربوط به پست ها و مطالب جدید است که دارای 3 گزینه است. گزینه کوشش برای آگاه کردن ‌همه‌ی وبلاگ‌هایی که پیوندشان در ‌این نوشته است برای این است که وقتی که مطالب جدیدی در نوشته شد به همه ی لینک های موجود در مطلب نوشته شده یک نوتیفیکیشن ارسال خواهد شد. گزینه اجازه دادن به دیگر سایت‌ها برای فرستادن بازتاب بر نوشته‌های تازه. این گزینه مکمل گزینه قبل در سایت مقصد است و اجازه می دهد که دیگر سایت ها به سایت ما نوتیفیکیشن ارسال کنند. گزینه اجازه‌ی گذاشتن دیدگاه برای نوشته‌های جدید این گزینه اجازه می دهد که وقتی که یک پست جدیدی در سایت قرار داده شد کاربران بتوانند در زیر آن کامنت قرار دهند. اگر این گزینه غیرفعال باشد مجوز کامنت گرفته می شود.
  • دیگر تنظیمات دیدگاه‌ها: در این قسمت تنظیماتی وجود دارد که مربوط به کامنت ها می باشد. تنظیماتی از قبیل این که گزینه اول: نویسنده کامنت باید نام و ایمیل خود را وارد کرده باشد تا بتواند کامنت ثبت کند. گزینه دوم: کاربران باید ثبت نام کرده باشند و در سایت login کرده باشند تا بتوانند کامنت ثبت کنند. با استفاده از گزینه سوم در این بخش می توانیم مشخص کنیم که کاربران و بازدید کنندگان بر روی کدام پست ها می توانند کامنت ثبت کنند و چند روز از زمان نوشتن پست بگذرد دیگر نمی شود برای آن کامنت گذاشت. گزینه چهارم براید کامنت های تو در تو می باشد. کامنت های تو در تو به این شکل است که کامنتی در پاسخ به کامنت دیگر گذاشته شود. که می توان تعیین کرد که تا چند سطح کامنت قرار داده شود. در گزینه صفحه بندی دیدگاه ها می توان کامنت ها را اگر زیاد باشند صفحه بندی نموده و مشخص کرد که در هر صحفه چند کامنت نمایش داده شود و ابتدا جدیدترین کامنت ها نمایش داده شوند یا قدیمی تر ها و همچنین مشخص کرد که اول کدام صفحه از کامنت ها نشان داده شوند اولین صفحه یا آخرین صفحه.
  • برایم نامه بفرستید هرگاه: این قسمت دو گزینه دارد که مشخص می شود که چه زمانی برای نویسنده ایمیل ارسال شود. گزینه اول برای زمانی است که زیر پست ما یک نفر کامنت گذاشته شود وردپرس برای ما ایمیل می فرستد. گزینه دوم برای زمانی است که دیدگاهی ارسال شود و نیاز باشد که آن را تایید کنیم.
  • پیش از‌ این‌که دیدگاهی نمایان شود: در این بخش مشخص می شود که اگر کامنتی در سایت قرار داده شد در چه صورتی آن کامنت در سایت نمایش داده می شود. در گزینه اول مشخص می کنیم که باید کامنت ها را به صورت دستی تایید کنیم. و گزینه دوم مشخص می کند که کسی که کامنت قرار داده است اگر بار اول تایید شود دیگر نیاز به تایید نیست.
  • بررسی دیدگاه: در این بخش می توانید مشخص کنید که وقتی که در یک کامنت بیش از چند لینک وجود داشته باشد آن لینک ها نشان داده نشوند تا این که تایید شوند. زیرا که ممکن است که این کامنت های اسپم (جفنگ) باشند. همچنین می توان تعداد وازه ها و کلماتی را که اگر کاربر از آنها در کامنت خود استفاده کرد آنها نیاز به تایید و بررسی داشته باشند نیز در کادر مشخص شده قرار داد. دقت داشته باشید که در هر سطر باید یک کلمه یا واژه وارد شود.
  • سیاه‌نامه‌ی دیدگاه‌ها: در این بخش کلماتی را وارد می کنیم. حال اگر در هر کامنتی کلمات یا واژه های وارد شده موجود باشند آن کامنت جزء اسپم ها یا جفنگ ها شناخته می شود. از این به بعد به جای اسپم از جفنگ استفاده می کنیم.
  • نیم‌رخ‌ها: نیم رخ یا آواتار عکس های کوچکی هستند که در همه سایت ها و وبلاگ ها معمول شده اند و شما آنها را در Itpro نیز می بینید. در این بخش شما می توانید آواتار های خود را نیز تنظیم کنید. در قسمت نمایش نیم رخ مشخص کنید که آیا آواتار نمایش داده شود یا خیر. در بخش نیمرخ پیش فرض می توانید برای کسانی که برای خود آواتار انتخاب نکرده اند چه آواتاری قرار دهیم. که می توان هر کدام از گزینه های موجود را انتخاب کرد. پس از اعمال تغییرات بر روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید  توسینسو باشید

مهدی عادلی فر
مهدی عادلی فر

بنیانگذار توسینسو و برنامه نویس

مهدی عادلی، بنیان گذار TOSINSO. کارشناس ارشد نرم افزار کامپیوتر از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و #C و جاوا و اندروید کار می کنم. در زمینه های موبایل و وب و ویندوز فعالیت دارم و به طراحی نرم افزار و اصول مهندسی نرم افزار علاقه مندم.

نظرات