بتدا به معرفی این محصول می پردازیم ، SQL Server در واقع یک پایگاه داده مرکزی برای مدیریت اطلاعات موجود بر روی سیستم های اطلاعاتی است ، این سیستم های اطلاعاتی ممکن است توسط برنامه نویس ها ایجاد شده باشند و یا اینکه برای متمرکز کردن اطلاعات مربوط به یک سری نرم افزار های سازمانی مورد استفاده قرار بگیرند ، در هر صورت بصورت کلی در هر جا که قرار بر این باشد که نرم افزاری اطلاعات خود را ذخیره سازی کند ، نام SQL Server قطعا در محیط های ویندوزی وجود خواهد داشت .
از این نرم افزار مفید هم برنامه نویس ها و توسعه دهندگان نرم افزار استفاده می کنند و هم مدیران شبکه ، برنامه نویس ها برای اجرا کردن و ذخیره اطلاعات نرم افزار خود به این پایگاه داده متکی هستند و از طرفی مدیران شبکه نیز برای راه اندازی سرویس های مختلف شبکه اعم از مانیتورینگ ، شیرپوینت ، OSC و بسیاری دیگر از محصولات که برای نگهداری اطلاعات خود به یک پایگاه داده نیاز دارند ، مورد استفاده قرار می گیرد .
در این مقاله شما را با شیوه مقدماتی نصب و راه اندازی یک نسخه پیشفرض و بدون اشکال از SQL Server 2008 آشنا می کنم ، با این روش شما براحتی بعد ها می توانید سرویس های مورد نیاز خود را که به SQL Server 2008 نیاز دارند به این سیستم متصل کنید. توجه کنید که روش نصب SQL SErver 2008 و SQL Server 2008 نسخه R2 تا حد زیادی مشابه هم است ، بنابراین با این آموزش شما قادر به نصب نسخه R2 نیز خواهید بود.
خوب مطابق روش های نصب هر نرم افزار ، این نرم افزار نیز دارای یک سری پیشنیاز های سخت افزاری و نرم افزاری برای نصب شدن دارد ، در خصوص پیشنیاز های سخت افزاری چندان صحبت نمی کنیم و بیشتر مبحث نرم افزار را دنبال می کنیم ، برای نصب SQL Server 2008 شما بعد از اینکه ویندوز سرور 2008 را به درستی و بدون اشکال نصب کردید نیاز به نصب سرویس های زیر خواهید داشت :
معمولا برای نصب SQL Server 2008 نصب .Net framework 3.5 الزامی است اما نصب IIS چندان هم ضرورتی ندارد ، شما به دو روش می توانید .NET Framework 3.5 را نصب کنید ، روش اول این است که آنرا از وب سایت مایکروسافت در قالب فایل دریافت کنید و سپس بر روی سیستم نصب کنید
و روش دوم این است که از طریق کنسول Server Manager موجود در ویندوز سرور 2008 که در کنار منوی استارت قرار گرفته Install است به قسمت Features رفته و از Add Features را کلیک می کنیم و سپس گزینه .NET Framework 3.5 را انتخاب کرده و Next یا Install را کلیک کرده تا این قابلیت بر روی ویندوز سرور شما نصب شود.
بعد از اینکه مرحله اول را با موفقیت انجام دادید ، به شما پیشنهاد میکنم که تمامی محتویات موجود در DVD ویندوز سرور 2008 را بر روی یکی از درایوهای خود بر روی سیستم بصورت تمام و کمال کپی کنید ، خوب در همین حین کپی شدن از زمان خود حتما استفاده کرده و یک فنجان چای بنوشید ، اما به چه دلیل به شما پیشنهاد کردیم که فایل های نصب را بر روی سیستم کپی کنید ؟
خوب تصویر زیر نمایانگر کپی شدن اطلاعات DVD بر روی سیستم عاملی است که قصد داریم بر روی آن SQL Server 2008 را نصب کنیم.
بعد از اینکه فایل ها را بر روی سیستم کپی کردید ، از درون پوشه مربوطه فایل نصب نرم افزار یا Setup.exe را اجرا کنید ، چند ثانیه بعد تصویری مشابه آنچه که در پایین مشاهده می کنید را خواهید دید .
پنجره قبلی چند ثانیه یا بیشتر بر حسب سرعت سیستم شما ظاهر نخواهد شد و سپس شما صفحه ای مشابه آنچه در ادامه می بینید ، مشاهده خواهید کرد :
در سمت چپ و بالای صفحه باز شده بر روی لینک Installation کلیک کنید.
بر روی لینک New Server stand-alone installation در قسمت سمت راست تصویر کلیک کنید .
صفحه ای مشابه صفحه ای که چندی قبل در نصب نرم افزار مشاده کردید مجددا ظاهر می شود ، این صفحه برای آماده سازی سیستم برای ورود به فرآیند نصب سرور است که بسته به سرعت سیستم شما زمان نمایش آن متفاوت است ، در ادامه بعد از رفتن این صفحه ، صفحه نصب نرم افزار را مشابه شکل های زیر مشاهده می کنید :
در این مرحله در صورت بروز خطا و مشاهده موارد خطا ، اگر هر کدام از این Check ها خطا داشته باشد ، می توانید بر روی لینک Show Details و یا View Detailed Report را برای پیدا کردن مشکل کلید و مجددا پس از رفع ایراد Check را انجام دهید.
بعد از اینکه تمامی Check ها در مرحله قبلی به درستی انجام شد بر روی دکمه OK کلیک کنید ، بعد از چند لحظه گزینه انتخاب نسخه و همچنین وارد کردن Product Key محصول مشابه شکل پایین نمایش داده خواهد شد ، توجه کنید که بر حسب نوع محصولی که در حال نصب آن هستید Product Key ممکن است در اینجا بصورت خودکار نمایش داده شود . توجه کنید که Product Key مربوط به محصول خود را وارد کنید ، Product Key وارد شده در تصویر پایین برای شما کار نخواهد کرد.
Product Key محصول خود را در قسمت قبلی وارد کرده و یا گزینه Free Edition برای نصب نسخه آزمایشی SQL Server 2008 را انتخاب کنید ، و بر روی Next کلیک کنید ، بر روی گزینه I Accept the license terms تیک زده و سپس دکمه Next را بزنید.
زمانی که شکل زیر را مشاهده کردید دکمه Install را مطابق شکل انتخاب کنید :
با انتخاب گزینه Install در مرحله قبل شکل زیر به شما نمایش داده می شود که به شما مراحل نصب شدن Support Tools را نمایش می دهد ، این صفحه چند دقیقه برای نصب فایل های پشتیبان به زمان نیاز دارد .
بعد از گذشت 30 ثانیه مجددا تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد :
اگر همه چیز با موفقیت انجام شود تصویر زیر به شما نشان داده خواهد شد ، در این لحظه دکمه Next را کلیک کنید .
در ادامه با تصویر زیر مواجه خواهید شد ، در اینجا مواردی که برای نصب مد نظر دارید را انتخاب کنید ، در حداقل موارد مواردی که در شکل زیر Check خورده اند را انتخاب کنید ، البته انتخاب اینکه چه مواردی بایستی انتخاب شوند کاملا به نوع محصولی که قرار است با SQL ارتباط برقرار کنید و همچنین امکاناتی است که شما قصد استفاده از آن را دارید بستگی دارد . موارد مد نظر خود را انتخاب کرده و Next را بزنید .
بعد از اینکه در مرحله قبل گزینه Next را انتخاب کردید از شما در خصوص نام Instance سئوال خواهد شد ، معمولا در حالت عادی شما نیاز به تغییر این نامگذاری ندارید اما شما براحتی می توانید با توجه به کاربردی که برای استفاده از SQL Server در نظر گرفته اید نام Instance خود را تعیین کنید ، Instance در واقع یه مجموعه است که پایگاه های داده مربوط به SQL رو بصورت مجتمع در خود نگهداری می کند. در این مرحله شما مقادیر پیشفرض را انتخاب کرده و Next را بزنید.
در تصویر زیر به شما فضای خالی موجود بر روی درایوی که قصد نصب SQL Server را دارید نمایش داده می شود ، توجه کنید که بر حسب نوع کارایی که SQL Server دارد ، حتما فضای مورد نیاز برای نصب و همچنین برای کاربردهای آینده این سرویس را در همینجا تعیین کنید ، در این نوع نصب نیازی به اعمال تغییرات نخواهید داشت و صرفا بر روی گزینه Next کلیک کنید .
در قسمت قبلی تا مرحله دوازدهم نصب و راه اندازی SQL Server 2008 را با هم جلو رفتیم ، در این مقاله یک مقدار مباحث تخصصی تر خواهد شد و همچنین در انجام این مراحل بایستی دقت بیشتری را انجام دهید ، پس با دقت و ظرافت بیشتری این مراحل را انجام دهید.در ادامه مراحل نصب را با هم بصورت قدم به قدم و تصویری جلو می بریم و در انتهای مقاله به بررسی صحت نصب SQL Server 2008 خواهیم پرداخت.
در این مرحله شما بایستی کاربران سرویس یا Service Account هایی که سرویس SQL بایستی توسط این کاربران بر روی سرور اجرا شود را ایجاد و مدیریت کنید . اگر تا بحال کابرانی برای استفاده به عنوان کاربر سرویس در ویندوز NT یا ساختار Active Directory ایجاد کرده اید ، می توانید از آنها در اینجا استفاده کنید
فقط توجه کنید که در هنگام ایجاد کاربران سرویس یا Service Accounts در هنگام ایجاد قسمت Password Never Expire را انتخاب کنید تا رمز عبوری که برای کاربر قرار داده اید بعد از مدتی منقضی نشده و سرویس شما دچار اشکال نشود . اما اگر برای انجام اینکار تا یه حال کاربری ایجاد نکرده این می توانید از کاربران Built-In موجود بر روی سیستم استفاده کنید این کاربران که مهمترین آنها به نام Network Service می باشد
همانطور که در شکل زیر مشاهده می کنید نیازی به قرار دادن رمز نیز ندارند ، با استفاده از این کاربران سرویس شما به SQL Server این اجازه را می دهید که به هنگام Boot شدن ، سیستم بتواند سرویس های خود را Start کند . البته توجه کنید که این کاربران را بعدا از طریق قسمت Services در کنترل پنل می توانید تغییر دهید.
در این قسمت شما کاربر Network Service را به عنوان کاربر سرویس یا Service Account برای تمامی سرویس های موجود انتخاب کنید . فراموش نکنید که تمامی Startup Type ها را برای تمامی سرویس های در حالت Automatic قرار دهید ، اینکار به سرویس های SQL Server Database Engine و SQL Agent و SQL Browser Service این امکان را می دهد که بعد از اینکه ویندوز restart شد بتوانند بصورت خودکار سرویس های خود را شروع کنند .
سرویس SQL Server Database Service که در این لیست معمولا اولین سرویس می باشد به SQL Server این امکان را می دهد که بتواند اجرایی خود را انجام دهد ، سایر سرویس هایی که در اینجا مشاهده می کنید که در اینجا دو مورد هستند
این امکان را بعد از نصب SQL Server به سیستم می دهند که SQL Server بعد از restart شدن و بوت مجدد سیستم توسط کاربران شبکه قابل مشاهده باشد . در مورد تب Collation فعلا به خود نگرانی راه ندهید و کاری با آن نداشته باشید مگر اینکه بعد ها قرار باشد نیاز مندی های خاصی را با این قابلیت برطرف کنید ، در نهایت بر روی گزینه Next کلیک کنید.
در این قسمت شما می توانید تنظیمات دسترسی و امنیتی پایگاه داده یا Database Engine را انجام دهید .
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید ، شیوه های احراز هویت یا Authentication Mode ها در اینجا به دو صورت Windows و Mixed تقسیم بندی شده اند ، Windows Authentication Mode برای دسترسی به اطلاعات پایگاه داده از حساب های کاربری خود ویندوز یا سرویس اکتیودایرکتوری استفاده می کند اما در حالت Mixed Mode شما قادر هستید بصورت همزمان هم از Windows Mode و هم از SQL Server برای احراز هویت استفاده کنید.
در اینجا و در این حالت نصب حالت Mixed Mode را انتخاب کنید ، اگر مطمئن هستید به احراز هویت توسط سرویس SQL نیازی ندارید می توانید گزینه Windows Mode را انتخاب کنید ، دقت کنید که بسیاری از نرم افزارهای جانبی که برای فعالیت خود نیازمند برقراری ارتباط با سرویس SQL دارند ساختار کاری خود را بر اساس حساب های کاربری SQL برنامه ریزی می کنند ، اگر شما این حالت نصب را برای استفاده در چنین نرم افزارهایی نیاز دارید بهتر است همین حالا حالت Mixed Mode را انتخاب کرده تا در آینده دچار مشکل نشوید .
اگر حالت Mixed Mode را انتخاب کنید بایستی برای حساب کاربری System Administrator که به اختصار sa گفته می شود یک رمز عبور انتخاب کنید ، برای sa یک رمز عبور قوی انتخاب کرده و آنرا تایید کنید و حتما در صورت نگهداری در جایی امن نگهداری کنید .
توجه کنید که دسترسی به این حساب کاربری را به هیچ کس نبایستی بدهید مگر اینکه می خواهید شخص مورد نظر به پایگاه داده شما دسترسی پیدا کند .همچنین دقت کنید که شما بایستی یک کاربر ویندوزی را به عنوان مدیر یا administrator پایگاه داده SQL معرفی کنید ، در واقع به این کاربر SQL Server Administrator گفته می شود .
اگر نمی خواهید Administrator سیستم قادر به دسترسی به پایگاه داده باشد بهتر است خودتان یک حساب کاربری در ویندوز ایجاد کرده و آن را به عنوان SQL Administrator در اینجا معرفی کنید در غیر اینصورت کاربر Local Administrator سیستم و یا همین کاربری که در حال استفاده از آن هستید را به عنوان کاربر Administrator انتخاب کنید .
بر روی تب Data Directories کلیک کنید ، تصویری مشابه آنچه در پایین مشاهده می کنید را میبینید :
اگر می خواهید دقیقا محل قرار گیری انواع فایل های پایگاه داده را بر روی درایوهای سرور را مشخص کنید در این قسمت می توانید اینکار را انجام دهید . معمولا برای قرارگیری فایل های دیتابیس یا Database Files و فایل های لاگ یا Log Files پیشنهاد می شود برای بدست آوردن بهترین کارایی از سیستم این دو نوع فایل در هارد دیسک های فیزیکی مجزا قرار بگیرند
اما این کاملا به تنظیماتی دارد که بر روی ویندوز برای اینکار انجام شده و اینکه سرور شما از قابلیت های Raid پشتیبانی میکند یا خیر . اگر در حال نصب این سرویس بر روی یک سرور معمولی یا یک لپ تاپ برای استفاده شخصی هستید ، نگران این موارد نباشید و هیچ چیز را تغییر ندهید فقط مسیرها را به شکل زیر تعیین کنید :
Data root directory C:\Program Files\Microsoft SQL Server User database directory C:\Data User log directory C:\Logs Temp DB directory C:\TempDB Temp Log directory C:\TempDB Backup directory C:\Backups
با تنظیمات موجود در تب FILESTREAM کاری نداشته باشید مگر اینکه دقیقا میدانید که این تب چه کاری انجام میدهد ، پیشنهاد می کنم زیاد درگیر کارهایی که این تب در ابتدای نصب سرور انجام می دهد نشوید ، شما می توانید بعد از نصب کامل سرویس SQL با استفاده از تغییر دادن spconfigure ‘filestreamaccess_level’ تغییرات مربوط به این تب را انجام دهید اما فعلا کاری با این قسمت نداشته باشید و بر روی دکمه Next کلیک کنید.
این قسمت در نصب تمامی محصولات مایکروسافت از شما سئوال می شود که آیا می خواهید خطاهایی که در سرویس شما ایجاد می شود را با مایکروسافت در میان بگذارید ؟ معمولا من اینکار را انجام نمی دهم و در اینجا به سلیقه شما بستگی دارد ، شما براحتی می توانید با زدن دکمه Next از این صفحه عبور کنید .
در این قسمت تمامی مواردی که ممکن است در نصب SQL Server 2008 اختلال ایجاد کنند بررسی شده و در نهایت به شما گزارش داده می شود. در اینجا هم مثل مرحله قبلی Next را بزنید و به سراغ صفحه بعدی بروید.
در این صفحه شما خلاصه ای از تمامی مواردی که تا کنون انجام داده اید را مشاهده می کنید ، در اینجا شما این امکان را دارید که در صورت رویت مشکلی به عقب بازگشته و مشکل را رفع نمایید .
سعی کنید در همین مرحله تمامی موارد را بررسی کنید تا در هنگام یا پس از نصب نرم افزار دچار مشکل نشوید ، بعد از اینکه از صحت تمامی موارد اطمینان حاصل کردید بر روی گزینه install کلیک کنید .
خوب در این مرحله SQL Server 2008 شروع به نصب خود بر روی سیستم می کند ، این فرآیند نصب بسته به سرعت پردازنده و سیستم شما زمانگیر خواهد بود ، اما به دلیل اینکه شما در مرحله اول از این مقاله منابع موجود برای نصب سرور را بر روی هارد دیسک سیستم کپی کردید فرآیند نصب بسیار بسیار سریعتر انجام خواهد شد .
ادامه فرآیند نصب سرور .....
و در نهایت با مشاهده تصویر پایین فرآیند نصب SQL Server 2008 با موفقیت انجام می شود.
بعد از اینکه بر روی گزینه Next کلیک کردید ، تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد :
بر روی OK کلیک کنید ، سیستم شما هنوز Reboot نشده است ، در ادامه تصویر زیر را برای لحظاتی مشاهده خواهید کرد:
بعد از گذشت چند لحظه صفحه فوق بسته شده و صفحه زیر را مشاهده خواهید کرد:
بر روی گزینه Next مجددا کلیک کنید .
صفحه زیر را مشاهده خواهید کرد :
همانطور که در این تصویر مشاهده می کنید ، لینک یک Log File از تمامی مراحلی که انجام شده است برای شما نمایش داده می شود ، به نظر من و بسیاری از دوستان این اطلاعات چندان برای اطمینان حاصل کردن از نصب سالم سرویس SQL مناسب نیستند ، در ادامه به شما روش تست صحت نصب و عملکرد SQL Server را آموزش خواهیم داد ، بر روی دکمه Close کلیک کنید و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد.
بر روی OK کلیک کنید ، اما توجه کنید که در این لحظه سرور بصورت خودکار restart نخواهد شد ، مانند تصویری زیر مجددا شما به صفحه installation center ارجاع داده می شوید :
بر روی دکمه ضربدر در این صفحه کلیک کنید تا صفحه مورد نظر بسته شود ، در نهایت بصورت دستی سرور را خاموش کنید تا فرآیند نصب سرویس SQL بصورت کامل انجام شود .
خوب الان SQL Server 2008 به درستی نصب شده است اما شما بایستی به عنوان کسی که به تازگی وارد نصب SQL Server شده است بتوانید بررسی های فنی بیشتری را نسبت به دیگران جهت صحت نصب SQL Server انجام دهید . در ادامه مراحلی را به هم دنبال میکنیم که در حالت عادی ممکن است به آن چندان توجهی نکرده باشید ، حال به سراغ این نکات جهت بررسی صحت نصب SQL Server می پردازیم .
بررسی اول : آیا سرویس های SQL Server به درستی فعال شده اند ؟ برای اینکار مشابه تصویر پایین وارد کنسول Services.msc شوید و مطمئن شوید که سرویس MSSQLSERVER در حالت Started قرار گرفته است و Startup Type آن بصورت Automatic قرار گرفته است .
بررسی دوم : آیا Management Studio به درستی کار می کند ؟ همانطور که می دانید Management Studio کنسول مدیریتی Instance ها و دیتابیش های SQL می باشد ، جهت بررسی این کنسول می توانید ابتدا وارد منوی استارت شده و از طریق قسمت Microsoft SQL Server 2008 و در نهایت مشابه تصویر پایین SQL Server Management Studio را انتخاب کنید .
با باز شدن تصویر زیر گزینه NO را انتخاب کنید .
بررسی سوم : آیا می توانید از سروی SQL یک Query ساده بگیرید ؟ بعد از انتخاب نام Instance که در قسمت قبل مشاده کردیده و انتخاب Connect و ورود به کنسول مدیریتی شما بایستی تست کنید که آیا می توانید یک Query ساده از دیتابیس ها بگیرید یا خیز ، برای اینکار بر روی نام instance خود راست کلیک کرده و گزینه New Query را انتخاب کنید .
برای تست صحت داده ها Query زیر را وارد کرده و با زدن کلیک F5 آن را اجرا کنید .
بررسی چهارم : آیا SQL Server Agent به درستی فعالیت می کند ؟ SQL Server Agent برای انجام فعالیت های روزمره و برنامه ریزی شده در ساختار SQL Server بسیار مهم است ، برای اینکه مطمئن شویم این سرویس به درستی فعالیت می کند ، مطمئن شوید که بر روی آیکن مورد نظر یک علامت سبز رنگ فلش مشابه شکل زیر وجود داشته باشد.
بررسی پنجم : آیا SQL Server از طریق شبکه قابل دسترسی است ؟ با استفاده از دستور isql –L (or osql –L) بر روی یک SQL Server دیگر موجود در شبکه بررسی کنید که آیا میتوان SQL Server نصب شده را از طریق شبکه در لیست SQL Server ها مشاهده کرد یا خیر ، اگر از طریق شبکه نمیتوانید این سرور را مشاهده کنید بررسی کنید که سرویس SQL Server Browser در روی سیستم اجرا شده و فعال باشد .
بررسی ششم :آیا TCP/IP Network Protocol بر روی سرور نصب شده فعال است ؟ اگر سرویس SQL Browser فعال شده است اما شما همچنان نمی توانید از طریق شبکه به پایگاه داده مورد نظر ارتباط برقرار کنید ، به قسمت منوی استارت ، Programs ، SQL Server 2008 و در نهایت SQL Server Configuration Manager مطابق شکل زیر وارد شوید .
در اینجا کنسول SQL Server Configuration Manager باز خواهد شد ، بر روی نود SQL Server Network Configuration کلیک کرده و آنرا باز کنید ، در مثال پایین ما به دلیل نصب Instance پیشفرض نام MSSQLSERVE را مشاهده می کنیم ، اگر در این مورد شکی داری بر روی Protocols for MSSQLSERVER کلیک کنید .
در مثال بالا TCP//IP Network Protocol library غیر فعال یا disabled شده است .برای اینکه بتوان از طریق شبکه با این سرور در ارتباط بود بایستی این قسمت در حالت Enabled قرار بگیرد .اگر قصد برقرار ارتباط از راه دور و از طریق شبکه به این سرور را دارید سرویس مورد نظر را در بالا فعال کنید . اگر TCP//IP در حالت Disabled قرار گرفته است ، بر روی آن دابل کلیک کرده و تصویر زیر را مشاده خواهید کرد :
مطمئن شوید که گزینه Enabled در حالت Yes قرار گرفته ات و بر روی OK کلیک کنید ، با پیام هشدار زیر مواجه خواهید شد :
بر روی OK کلیک کنید و مجددا شما به کنسول Configuration Manager بازگردانده خواهید شد . اما در این لحظه TCP/IP فعال شده است.
در این لحظه بهتر است که مجددا به قسمت Services رفته و سرویس MSSQLSERVER را یکبار RESTART کنید تا بتواند با پروتکل TCP/IP ارتباط برقرار کند ، مجددا جهت اتصال به این سرور تحت شبکه اقدام کنید ، و اینبار اگر در فایروال های مسیر مشکلی وجود نداشته باشد ارتباط شما به درستی برقرار خواهد شد .
بنیانگذار انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران ، هکر کلاه خاکستری ، کارشناس امنیت اطلاعات و ارتباطات
محمد نصیری هستم ، بنیانگذار انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران و مجموعه توسینسو ، هکر قانونمند و کارشناس امنیت سایبری ، سابقه همکاری با بیش از 80 سازمان دولتی ، خصوصی ، نظامی و انتظامی در قالب مشاور ، مدرس و مدیر و ناظر پروژه ، مدرس دوره های تخصص شبکه ، امنیت ، هک و نفوذ ، در حال حاضر در ایران دیگه رسما فعالیتی غیر از مشاوره انجام نمیدم ، عاشق آموزش و تدریس هستم و به همین دلیل دوره های آموزشی که ضبط می کنم در دنیا بی نظیر هستند.
زمان پاسخ گویی روز های شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18
فقط به موضوعات مربوط به محصولات آموزشی و فروش پاسخ داده می شود