
با توجه به اینکه همه روزه صنعت و تکنولوژی رو به رشد است ، شما نیز به عنوان یک کارشناس فناوری اطلاعات از این مقوله جدا نیستید و باید خودتان را بروز کنید تا در کاری که انجام میدهید و حرفه ی خود اگر به مشکلی برخورد کردید آن را به راحتی رفع کنید. همانطور که میدانید شرکت مایکروسافت از sign driver استفاده میکند. شاید این سوال برای خیلی ها پیش بیاید که sign driver چیست و برای چی این شرکت از این درایورها استفاده میکند؟؟
sign driver دستگاهی است که دارای یک امضای دیجیتال میباشد و این امضای دیجیتالی به عنوان امنیت الکترونیکی است که می تواند ناشر آن نرم افزار را نشان دهد و همچنین اینکه آیا کسی محتویات داخل آن را تغییر داده است یا خیر را نمایش میدهد. و اگر یک درایور دارای امضا الکترونیکی باشد و ناشر هویت خود را با صدور گواهی نامه روی آن زده باشد شما میتوانید با اعتماد به نفس کامل آن درایوری را که از آن ناشر میباشد را نصب و خیال خود را از مخدوش نبودن آن راحت کنید. اگر درایوری که نصب میکنید sign نباشد windows اجازه ی نصب آن را به شما نمیدهد و به شما اخطار میدهد که این driver معتبر نبوده و از نصب آن خودداری میکند. اخطار هایی که windows به هنگام نصب unsigned driver به شما میدهد شامل:
در نسخه ۶۴ بتی ویندوز۸ و ۸٫۱ جهت نصب داریوها امضای دیجیتال آنها بررسی میگردد، مشکل اینجاست که اکثردرایورها بدون امضای دیجیتال در دسترس کاربران میباشد. در این مقاله میخواهیم به شما آموزش بدهیم که چگونه بر روی windows8.1 درایور نامعتبر یا همان unsign driver نصب کنید بدون اینکه windows به شما اخطاری بدهد.
جهت نصب اینگونه سخت افزارها در ویندوز۸ باید قابلیت نصب Driver signature enforcement غیرفعال گردد تا unsign driver ها به راحتی نصب و راه اندازی شوند. برای شروع ابتدا وارد account windows خود شوید و در آن sing in کنید تا windows به صورت کامل بالا بیاید و آماده شود. سپس مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید تا بعد از این مراحل بتوانید unsing driver ها را به راحتی نصب و راه اندازی کنید:
1) ابتداکلید میانبر Win + C را جهت نمایش بخش Charms
2) Change PC settings را انتخاب میکنیم
3) از منوی کناریUpdate & recovery را انتخاب کنید
4) در این صفحه Recovery را انتخاب کنید
5) در منوی advanced startup کلید Restart now را انتخاب کنید
6) بعد از ریستارت شدن سیستم گزینه Troubleshoot را انتخاب کنید
7) در مرحله بعد Advanced options را انتخاب کنید
8) در این مرحله گزینه Startup Settings را انتخاب کنید
9) تنظیمات ریستارت نمایش داده میشود که کلید restart را بزنید تا سیستم مجدد ریستارت شود
10) بعداز ریستارت مجدد منوی زیر ظاهر میشود و با زدن کلید F7 و یا انتخاب Disable driver signature enforcement مجددا سیستم ریستارت میشود
از جمله درایورهای مشکل دار میتوان به درایور fastboot و ADB اشاره کرد ، بعد از بالا امدن ویندوز میتوانید به راحتی درایور مورد نظر خود را نصب کنید.
زمان پاسخ گویی روز های شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18
فقط به موضوعات مربوط به محصولات آموزشی و فروش پاسخ داده می شود