چگونه جلوی ارسال شدن ایمیل ناخواسته را بگیریم؟ خیلی وقتا پیش میاد که وقتی میخواید یک ایمیل یا sms رو واسه شخص خاصی بفرستید به محض کلیک کردن بر روی گزینه send شما متوجه می شوید که گیرنده پیامتونو اشتباه انتخاب کردید اما دیگه خیلی دیر شده و از دست شما کاری بر نمیاد وپیام شما ارسال شده است .یا حتی خیلی از مواقع تو متن ایمیلتون مطلبی نوشته اید که به محض ارسال متوجه اشتباهی در متن می شید یا کلا از فرستادن این متن منصرف می شوید.
ما در اینجا برای جلوگیری از ارسال ایمیل نا خواسته در جی میل با اعمال تنظیماتی این امکان را برای شما فراهم می کنیم . برای این این کار ابتدا وارد محیط کاربری (Gmail)جی میل خود شوید . سپس از قسمت بالا سمت راست روی آیکونی که به شکل چرخ دنده است کلیک نمایید و گزینه settings رو انتخاب نمایید.در صفحه باز شده به سر برگ labs رفته و به دنبال گزینه undo send بگردید و پس از یافتن این گزینه بر روی قسمت enable اون کلیلک نمایید مانند تصویر زیر
سپس به قسمت پایین صفحه رفته و برای ذخیره تغییرات بر روی گزینه save changes کلیک نمایید .حالا کافی برای ارسال یک ایمیل روی گزینه compose کلیلک کنید و زمانی که بر روی گزینه send کلیک نمایید نوشته ای مانند تصویر زیر ظاهر می شود که گزینه ای به نام undo دارد و شما با انتخاب آن می توانید ایمیل فرستاده شده را برگردانید.
البته باید توجه داشته باشید که گزینه undo فقط برای حدود 20 ثانیه فعال می باشد و بعد از این زمان گزینه undo محو می شود و پیام ارسال می گردد.
مدیر مرکز آموزش مجازی پارس خراسان - سبزوار و متخصص ICDL
من احمد نظری مدیر عامل هولدینگ پارس پندار نهاد نمایندگی خراسان (سبزوار) به عنوان یکی از دوستداران توسینسو هستم مدیر مرکز آموزش مجازی پارس نمایندگی خراسان /سبزوار مدیر کنسرسیوم اعتبار سنجی و ارزشیابی شرکت ها(شرکت کاوش) نمایندگی خراسان/ کارشناس نرم افزار کامپیوتر و تکنسین شبکه / مدیر ، کارشناس و مدرس اسبق دپارتمان ICT مجتمع فنی تهران نمایندگی سبزوار/ مشاور بازار کار (بصورت تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ) و مشاوره کار آفرینی در سایر حوزه های تخصصی
زمان پاسخ گویی روز های شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18
فقط به موضوعات مربوط به محصولات آموزشی و فروش پاسخ داده می شود