تخفیف های داغ در جشنواره تابستانه توسینسو تخفیف های داغ در جشنواره تابستانه توسینسو
مانده تا پایان تخفیف
مشاهده دوره ها
0

آیا Shrink کردن فایل LDF فقط یکبار امکانپذیر است ؟

با سلام خدمت دوستان محترم ، سوالی که من از دوستان داشتم اینه که ایا shrink کردن بر روی file ldf را فقط میتونیم یکبار انجام بدیم؟

پرسیده شده در 1395/03/23 توسط

4 پاسخ

1

شما بسته به نوع عملیات و نوع بانک اطلاعاتی که دارید باید یک نقشه برای بک آپ گیریتون طراحی کنید. در این طراحی شما باید RTO RPO رو در نظر بگیرید و بر اساس آنها بک آپ بگیرید.

مثال: یک بانک اطلاعاتی است که در موقع بروز خرابی باید تا مدت 1 ساعت بازیابی گردد و تا مدت 5 دقیقه می تواند داده از دست بدهد.

بر اساس این مثالی که زده شد شما می تونید یک بک آپ در روز جمعه بگیرید - یک بک آپ دیفیرنشیال هر 6 ساعت بگیرید و هر 5 دقیقه بک آپ از لاگ فایل. که این بک آپ از لاگ فایل حجم لاگ شما را کنترل می کند.

البته این برای بانکهای اطلاعاتی کوچک است. برای بانکهای اطلاعاتی بسیار بزرگ در حد 1 ترابایت به بالا به لینکهای زیر مراجعه کنید که اصول نقشه برای بک اپ را متوجه بشوید.

http://fard-solutions.com/sql-server-backup-plan-strategy/

http://fard-solutions.com/sql-server-database-backup-internals/

http://fard-solutions.com/backup-and-restore-plan-strategy-matters/

پاسخ در 1395/03/24 توسط
0

سپاس فراوان از شما

میشه در اصولی backup گرفتن منو راهنمایی کنید.

پاسخ در 1395/03/24 توسط
0

ممنون از پاسختون

پاسخ در 1395/03/24 توسط
0

سلام

اصولا شما نباید shrink کنید. برای مدیریت فایل ldf شما باید به صورت اصولی از فایل تراکنش بک آپ بگیرید تا حجم فایل مدیریت شود.

پاسخ در 1395/03/23 توسط

پاسخ شما