جفت کلید Public و Private ، مجموعه ای از دو کلید هستند که با یکدیگر به صورت یک تیم کار می کنند. این دو کلید های public و private هستند. کلید public ممکن است برای همه به اشتراک گذاشته شود اما کلید private در اختیار کسی قرار داده نمی شود. به طور مثال کلید private یک سرور وب را تنها خود آن سرور دارد.
اگر با استفاده از روش asymmetric و کلید public دیتا را رمزنگاری کنید تنها با کلید private می توان این دیتا را رمزگشایی کرد و همینطور عکس این عمل نیز درست است یعنی اگر دیتا با کلید private رمزنگاری شود تنها با کلید public قابل رمزگشایی است. asymmetric encryption را با نام public key cryptography یا asymmetric key cryptography نیز می شناسند. استفاده از الگوریتم های asymmetric تنها محدود به تایید هویت در digital signature نیست و یکی از کاربردهای آن می باشد.کلیدها راز رمزنگاری هستند که برای ما محرمانگی را به ارمغان می آورند.
مهندس و مدرس زیرساخت و امنیت و مدیر ارشد وب سایت توسینسو
جعفر قنبری شوهانی ، مهندس و مدرس شبکه ، آشنایی من با شبکه برمی گرده به سال 1382 که دوره NT و Novel رو گذروندم و الان حدود 15 ساله سابقه اجرایی در سطح Enterprise (بانک ها ، موسسه مالی ، ادارات دولتی ، سرویس پروایدر) را دارم و در حال حاضر به عنوان مهندس شبکه در شرکت توزیع برق مشهد و به عنوان مدیر ارشد و مدرس شبکه در سایت ToSinSo مشغول به کار هستم. در اکثرا حوزه های شبکه کار کردم و تجربه دارم اما تخصص اصلیم رو در حوزه زیرساخت و امنیت اون میدونم
زمان پاسخ گویی روز های شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18
فقط به موضوعات مربوط به محصولات آموزشی و فروش پاسخ داده می شود