چگونه زمان اجرای برنامه ها در جاوا را تعیین کنیم؟ برای این که زمان مصرف شده برای پردازش یک کد و یا یک قسمت از برنامه را در جاوا به دست آوریم، دو راه استاندارد داریم.
دوره های شبکه، برنامه نویسی، مجازی سازی، امنیت، نفوذ و ... با برترین های ایران
- استفاده از System.currentTimeMillis()
- استفاده از System.nanoTime().
حال می خواهیم بدانیم که در چه شرایطی و در کجا از کدامیک از این توابع استفاده کنیم. نکته ای که وجود دارد این است که هردوی این توابع یک کار را انجام می دهند اما تفاوت های زیر برای این دو وجود دارد.
در دوره آموزش جاوا ( آموزش برنامه نویسی جاوا ) این موارد بصورت رایگان آموزش داده شده است
- System.currentTimeMillis دقتی بین 11000 ثانیه الی 151000 ثانیه دارد.(بستگی به سیستمی دارد که این برنامه روی آن اجرا می شود) اما System.nanoTime دقتی به اندازه 1/1000000 ثانیه دارد.
- تابع System.currentTimeMillis چند کلاک سایکل اندک برای عملیات خواندن نیاز دارد. در حالی که System.nanoTime بیش از 100 کلاک نیاز دارد.
- تابع System.currentTimeMillis یک زمان شروع دارد و آن هم 111970 می باشد. در حالی که تابع System.nanoTime هیچ زمان شروعی ندارد.
یادگیری برنامه نویسی برای متخصصین حوزه کامپیوتر این روزها یک الزام به حساب می آید. از جمله محبوب ترین زبان های برنامه نویسی دنیا می توانیم به زبان برنامه نویسی سی شارپ ، زبان برنامه نویسی جاوا ، زبان برنامه نویسی پایتون ، زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس و زبان برنامه نویسی SQL ( لازمه هر زبان دیگری ) و زبان برنامه نویسی PHP اشاره کنیم.
برای آموزش برنامه نویسی می توانید با خیال راحت در قالب دوره های آموزش برنامه نویسی سایت توسینسو ، آموزش سی شارپ ، آموزش جاوا ، آموزش پایتون ، آموزش جنگو ، آموزش PHP ، آموزش جاوا اسکریپت ، آموزش برنامه نویسی اندروید ، آموزش SQL و آموزش MySQL را بصورت جامع و حرفه ای آموزش ببینید.