ایندیزاین چیست؟ نرم افزار ادوبی ایندیزاین چی کاربردهایی دارد؟ این نرم افزار که ساخته شرکت ادوبی میباشد و ممکن است کسانی با این نرم افزار اشنایی نداشته باشند در این مقاله قصد داریم راجع به InDesign و کاربردهای این نرم افزار به صورت مفصل صحبت کنیم.
قطعا اشخاصی که در حوزه گرافیک فعالیت میکنند نام نرم افزار ایندیزاین را شنیده اند همانطور که که میدانید ایندیزاین یکی از فوق العاده ترین نرم افزار ها در صنعت چاپ میباشد که برای طراحی بروشور و روزنامه و مجله و از این قبیل طراحی ها کاربرد فراوانی دارد در واقع ایندیزاین در کاربرد زیادی در بخش تبلیغات دارد و طراحان گرافیک میتوانند در کنار سایر نرم افزار های طراحی از این برنامه نیز استفاده کنند.
از نرم افزار ایندیزاین میتوانید برای حرفه ای تر شدن و بالا بردن سطح کیفیت طرح خود استفاده کنید ، با این برنامه شما میتوانید لوازم طراحی خود را آماده کرده و و هر چیزی که در ذهنتان است را به کار بگیرید. لازم به ذکر است شما با این برنامه نمیتوانید به صورت مسقیم کار طراحی یا ادیت را انجام دهید و به دلیل قابلیت بالایی که این نرم افزار دارد با استفاده از سایر نرم افزار های شرکت ادوبی به صورت مکمل طراحی خود را اجرا کنید.
تعریف ویکی پدیا : Adobe InDesign یک نرمافزار طراحی صفحهآرایی و انتشار رومیزی است که توسط Adobe Inc. تولید و برای اولین بار در سال 1999 منتشر شد. میتوان از آن برای ایجاد آثاری مانند پوستر، بروشور، بروشور، مجله، روزنامه، ارائه، کتاب و کتاب الکترونیکی استفاده کرد. InDesign همچنین می تواند محتوای مناسب برای دستگاه های تبلت را در ارتباط با Adobe Digital Publishing Suite منتشر کند. طراحان گرافیک و هنرمندان تولید، کاربران اصلی هستند. همچنین با Adobe Photoshop بهتر کار می کند. (طراحی برای ویرایش تصاویر عکاسی) و Adobe Illustrator (طراحی برای ساخت گرافیک برداری) کدام Adobe InDesign ساخته شده است.
بیشتر بدانید :آموزش فتوشاپ
InDesign جانشین Adobe PageMaker است که Adobe با خرید Aldus Corporation در اواخر سال 1994 آن را خریداری کرد. (Freehand، رقیب Aldus برای Adobe Illustrator، از Altsys سازنده Fontographer مجوز دریافت کرد.) در سال 1998 PageMaker بخش زیادی از بازار حرفه ای خود را از دست داده بود. QuarkXPress نسخه 3.3 با ویژگی های نسبتاً غنی، منتشر شده در 1992، و نسخه 4.0، منتشر شده در سال 1996. در سال 1999، Quark پیشنهاد خود را برای خرید Adobe و واگذاری شرکت ترکیبی PageMaker برای جلوگیری از مشکلات تحت قانون ضد تراست ایالات متحده اعلام کرد. ادوبی پیشنهاد Quark را رد کرد و به توسعه یک برنامه انتشار دسکتاپ جدید ادامه داد. آلدوس شروع به توسعه جانشینی برای PageMaker کرده بود که با اسم رمز "Shuksan" شناخته می شد. بعدها، ادوبی پروژه را با نام رمز "K2" نامگذاری کرد و Adobe InDesign 1.0 را در سال 1999 منتشر کرد.
بیشتر بدانید : آموزش لایتروم
InDesign اسناد را در قالب سند قابل حمل Adobe (PDF) صادر می کند و از چندین زبان پشتیبانی می کند. این اولین برنامه DTP بود که از مجموعه کاراکترهای یونیکد، تایپوگرافی پیشرفته با فونتهای OpenType، ویژگیهای شفافیت پیشرفته، سبکهای طرحبندی، تراز کردن حاشیه نوری و اسکریپتنویسی بین پلتفرمی با جاوا اسکریپت پشتیبانی میکرد. نسخه های بعدی نرم افزار فرمت های فایل جدیدی را معرفی کردند. برای پشتیبانی از ویژگیهای جدید، بهویژه تایپوگرافی، که با InDesign CS معرفی شدهاند، هم برنامه و هم قالب سند آن با عقبنشینی سازگار نیستند. در عوض، InDesign CS2 فرمت INX (inx.) را معرفی کرد، یک نمایش سند مبتنی بر XML، تا امکان سازگاری با نسخههای آینده را فراهم کند. نسخههای InDesign CS که با بهروزرسانی 3.1 آوریل 2005 بهروزرسانی شدهاند، میتوانند فایلهای ذخیرهشده در InDesign CS2 صادر شده به فرمت inx. را بخوانند. قالب InDesign Interchange از نسخه های زودتر از InDesign CS پشتیبانی نمی کند. با InDesign CS4، Adobe INX را با InDesign Markup Language (IDML) جایگزین کرد.
InDesign اولین نرم افزار بومی انتشار Mac OS X بود. با سومین نسخه اصلی، InDesign CS، Adobe توزیع InDesign را با بستهبندی آن با Adobe Photoshop، Adobe Illustrator و Adobe Acrobat در Adobe Creative Suite افزایش داد. Adobe InDesign CS3 (و Creative Suite 3) را به عنوان نرمافزار باینری جهانی سازگار با مکهای بومی اینتل و PowerPC در سال 2007، دو سال پس از برنامه اعلامشده در سال 2005، توسعه داد، که باعث ناراحتی کاربران اولیه مکهای مبتنی بر اینتل شد. بروس چیزن، مدیر عامل شرکت Adobe اعلام کرده بود که "Adobe با یک خط کامل از برنامه های جهانی اولین خواهد بود.
از ایندیزاین برای طراحی صفحات روزنامه ، طراحی و ساخت بروشور های تبلیغاتی، صفحه بندی و کادر بندی در طراحی ها استفاده میشود. البته استفاده از این برنامه در صورتی میتواند طراح را به اهداف خود برساند که از سایر نرم افزار ها در کنار این نرم افزار استفاده کند زیرا این نرم افزار در کنار همه کاربرد ها و مزایایی که دارد برای طراحی حرفه ای تصاویر چندان حرفه ای عمل نمیکند و بایداز نرم افزار های دیگر برای طراحی تصاوی بهره گرفت و از این برنامه برای حرفه ای تر کردن آن استفاده کرد.
از بهترین نرم افزار هایی که میتوانید در کنار ایندیزاین از آن استفاده کنید فتوشاپ و ایلوستریتور میباشد. با این نرم افزار میتوانید تصاویر جذاب تولید کرده و با کمک از ایندیزاین ، وکتور های ساده بسازید و از آن ها در کار های حرفه ای خود استفاده کنید. نرم افزار ایندیزاین ابزارهای ضروری برای طراحی صفحات و قالب بندی های مختلف متون را که برای صنعت چاپ و رسانه های دیجیتال کاربرد دارد . ایندیزاین کاربران را قادر می سازد تا به روش ساده ای صفحات حرفه ای خلق کنند که بتوان آن ها را به شکل چاپی یا آنلاین منتشر کرد. این نرم افزار به خصوص برای اسنادی که دارای چندین صفحه است و طرح هایی که در آن ترکیبی از متن و تصاویر وجود دارد کاربرد دارد. به علاوه می توانید ویرایش و ایجاد افکت روی تصاویر را در حد بسیار اندک و جزئی در این نرم افزار انجام دهید و با کمک ابزارهای داخل آن وکتورهای بسیار ساده بسازید.
بیشتر بدانید : ایلوستریتور چیست؟
Adobe InDesign CC بخشی از Creative Cloud است، مجموعه ای از برنامه های کاربردی که برای طراحی و ارتباط در چاپ و تبلیغات استفاده می شود. InDesign CC برای استفاده در رایانه های Mac یا Windows در دسترس است. CC تعیین می کند که برنامه بخشی از Creative Cloud است.
InDesign CC دسترسی به سایر منابع Adobe را فراهم می کند. بسیاری از این خدمات در InDesign CC شامل خدمات پولی اضافی هستند که در آن Adobe هزینه های اضافی را برای دریافت مجوز ماهانه برای برنامه های CC دریافت می کند. اینها شامل Adobe Stock است که با هزینه های اضافی، دسترسی به تصاویر را فراهم می کند. به طور مشابه، فونت های Typekit با هزینه های اضافی تر از هزینه InDesign در دسترس هستند. در واقع این ها هزینه اضافی نیستند وشما به نسخه پریمیوم دسترسی پیدا میکنید که کلی دست شما را در طراحی باز میذارد.
بیشتر بدانید : آموزش ادوبی ایکس دی
بیشتر بدانید : کورل دراو چیست؟
بیشتر بدانید : ادوبی ایکس دی چیست؟
با ورود به نرم افزار و دیدن پنل ابزار ها فکر میکنید که با یک نرم افزار ساده سر و کار خواهید داشت ولی گول ظاهر ایندیزاین را نخورید این برنامه بسیار پر جزئیات است و اگر زمان کافی و تمرین مناسب نداشته باشید مسیر یادگیری شما مقداری طولانی میشود اما به طور معمول برای کسی که با تمرین بخواهد این نرم افزار را یادبگیرد حدود یک ماه زمان لازم است تا به خروجی با کیفیت دست پیدا کند.
طراح وب و گرافیست
من علیرضا هستم ، سالهاست که در حوزه طراحی سایت بصورت تخصصی فعالیت می کنم . تخصص های اصلی من در حوزه آموزش وردپرس ، آموزش نرم افزارهای گرافیکی ، مبانی کامپیوتر و بصورت کلی هر چیزی در حوزه وب هست ... عاشق آموزش و یادگیری هستم.
زمان پاسخ گویی روز های شنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18
فقط به موضوعات مربوط به محصولات آموزشی و فروش پاسخ داده می شود