50٪ تخفیف روی تمام دوره‌ها!
پایان تخفیف تا:
مشاهده دوره‌ها

محمد نصیری
مدرس

با من که بیای، دیگه به کمتر قانع نمیشی! من محمد نصیری‌ام؛ بنیانگذار انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران (توسینسو)، مشاور امنیت سایبری با بیش از ۲۰ سال تجربه‌ی واقعی توی میدون عمل ، عاشق تدریس، عاشق طبیعت، عاشق این که چیزی رو نصفه نیمه بهت نگم! اینجام که عمیق‌ترین مفاهیم IT رو جوری یادت بدم که بره توی خونت ، شعارم؟ "توقعت رو از آموزش ببر بالا" شاگردای من الان شدن مدیرای آی‌تی سازمان‌های بزرگ کشور… حالا نوبت توئه که از بهترین‌ها باشی

محمد نصیری

چرا تدریس محمد نصیری متمایز است؟

دلایلی که دانشجویان، دوره‌های این مدرس را انتخاب می‌کنند

تجربه عملی

آموزش بر اساس پروژه‌های واقعی و نیاز بازار کار.

پشتیبانی مستمر

پاسخگویی مستقیم به سوالات و رفع اشکال دانشجویان.

به‌روزرسانی دوره‌ها

مطالب دوره‌ها همواره با تکنولوژی‌های جدید همگام می‌شود.

آمار و ارقام

24,187
دانشجوی فعال
21
دوره آموزشی
۴.۸
میانگین امتیاز
۱۲‌۰۰۰
پاسخ ثبت شده

درباره محمد نصیری

محمد نصیری یکی از چهره‌های شناخته‌شده در حوزه امنیت و شبکه‌های کامپیوتری در ایران هست. بیش از 20 سال سابقه حضور در پروژه‌های ملی و سازمانی داره و به‌عنوان مشاور و مجری در بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی فعالیت کرده. تجربه‌ی عمیقش در طراحی، پیاده‌سازی و ایمن‌سازی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات باعث شده که خیلی‌ها توی صنعت IT، به‌عنوان مرجعی قابل اعتماد بهش نگاه کنن.علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، محمد نصیری سال‌هاست که در زمینه آموزش هم پرچم‌دار بوده. اون بنیان‌گذار مجموعه‌ی توسینسو هست که یکی از معتبرترین پلتفرم‌های آموزش تخصصی IT در ایران محسوب می‌شه. صدها متخصصی که امروز در سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ کشور نقش کلیدی دارن، مسیرشون رو با آموزش‌های او شروع کردن. دوره‌هاش تلفیقی از تجربه عملی، دانش به‌روز و توانایی منحصر‌به‌فرد در ساده‌سازی مفاهیم پیچیده‌ست؛ چیزی که باعث شده همیشه برای دانشجوهاش الهام‌بخش و مطمئن باشه.

دوره‌های ارائه شده

تجربه دانشجویان

مهندس عزیز خواستم بابت این دوره حرفه ای و درجه یکتون ازتون تشکر ویژه بکنم و بگم ممنون ... کاش LPIC3 رو هم هر 3 حوزه ش رو برگزار میکردید !!! واقعا حیفه !!!

آواتار دانشجو
محمد م

سلام وقت بخیر ، خواستم بابت این آموزش بسیار عالی و کاربردی تشکر کنم. روند آموزش بقدری خوب بود که بنده با اولین تلاش تونستم نتیجه ی مورد نظر رو تو هر بخش بگیرم.فقط طبق قلی که دادید آموزش ایجاد سرور OpenVPN رو هم قرار بدهید. با تشکر فراوان.

آواتار دانشجو
دانیال رجبی

دوره ای با کیفیت و کمیت بسیار بالا، جامع و بدون پرتیبا آرزوی آموزش های بیشتر از جناب نصیری

آواتار دانشجو
نوید نجفی

پیامی از محمد نصیری

من محمد نصیری هستم؛ کارشناس امنیت، مدرس و بنیان‌گذار توسینسو. بیشتر از 20 ساله که در دنیای شبکه و امنیت زندگی می‌کنم؛ نه فقط کار می‌کنم. از اجرای پروژه‌های بزرگ توی سازمان‌های دولتی و خصوصی گرفته تا تدریس برای صدها متخصصی که الان خودشون ستون فنی شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ ایران شدن. من همیشه یه باور داشتم: دانش وقتی ارزشمنده که ساده، عملی و بدون شعار منتقل بشه.برای همین دوره‌هایی که اینجا می‌بینی، صرفاً یه‌سری ویدیو خشک نیستن؛ تجربه‌های واقعی من توی پروژه‌ها، شکست‌ها، موفقیت‌ها و حتی اشتباهاتیه که به بهای گرون یاد گرفتم و حالا توی این مسیر بهت منتقل می‌کنم. اگه دنبال یه آموزش متفاوتی که فقط مدرک و اصطلاح نباشه، بلکه مهارت واقعی و قابل استفاده توی بازار کار بهت بده، جای درستی اومدی. من و تیم توسینسو اینجاییم که مطمئن بشی وقتی وقت و انرژی می‌ذاری، چند برابرش بهت برمی‌گرده.

مسیر موفقیت و تجربه

اوایل سال 1383 و کسب رتبه 181 کنکور سراسری و شروع دنیای شبکه

بعد از کنکور متوجه شدم از هیچ چیز در کامپیوتر به اندازه شبکه خوشم نمیاد ، پس کلاسهای شبکه رو از سال 1383 شروع کردم ، از دانشگاه سراسری قزوین تا تهران هر هفته سه بار میومدم و برمیگشنم خونه که کرج بود ، مسیر سختی بود اما شیش ماه همین کار رو ادامه دادم چون به این زمینه کاری علاقه مند بودم. هر روز 5 صبح بیدار میشدم میرفتم 8 صبح سر کلاس دانشگاه بودم با اتوبوس ، ساعت 14 کلاس داشتم تهران و تا ساعت 5 بعد از ظهر طول می کشید و بعد برمیگشتم کرج ، برای موفقیت باید سختی کشید. نهایت تلاشم رو کردم تا به اینجا رسیدم و این نقطه شروع بود.حالا جالبش اینه ! شاگرد تنبل کلاس بودم ، یعنی واقعا بیسواد تر از من در کلاس شبکه پیدا نمیشد ! همه تقریبا منو مسخره میکردن و استاد دوره هم همیشه منو سوژه می کرد ، البته این قطعا به سبک تدریس اون مدرس ربط داشت که دوست داشت دانشجو رو مسخره کنه که خودش بهتر دیده بشه ... اما این هم گذشت.

اواخر سال 1383 ظهور امید در حین ناامیدی و شروع طوفانی

بعد از پایان کلاس شبکه ( MCSE مایکروسافت ) و اینکه فهمیدم هیچی بلد نیستم ، افسرده شدم اما یه تصمیمی گرفتم ، گفتم خودم میشینم میخونم ببینم چی میشه ، رفتم کتاب های Syngress که هر کدوم بالای هزار صفحه بود رو توی شیش ماه خوندم و نوت برداری کردم و با بدبختی و اجاره کردن کامپیوتر برای خودم لابراتوار ساختم ، اینقدر خونده بودم که نگو و نپرس ! اما چون وارد محیط واقعی نشدم اعتماد به نفسم کم بود . هنوز کار نداشتم تا اینکه یکی از همکلاسی هام بهم گفت تو خیلی جالب با کیبورد کار می کنی و کارت شبکه بوده؟ گفتم شبکه میخونم ، گفت من چند تا از این چیزهایی رو که گفتی تو تهران به مدیر آیتی شرکتمون گفتم و اون بلد نبود !! با تعجب گفتم مگه میشه؟ گفت آره ، دوست داری بهش معرفیت کنم بری کارآموزی ؟ گفتم آررررهههههه چرا که نه ... بعد متوجه شدم که طرفمون مدیرآیتی یکی از سازمان های نظامی ایران هست و من رفتم مصاحبه ... توی مصاحبه فکر کردم مسخرم می کنه ، اینقدر سوالات سطحی و پیش پا افتاده بود که نگو و نپرس ، ازش پرسیدم اینا واقعی هستن؟ گفت اینا سوالات سختی بود ! متوجه شدم خوندن نزدیک به 5 هزار صفحه کتاب و ریز ریز کردن نکاتش از من یه هیولا ساخته که خودم خبر ندارم ... این شد که به جای کارآموزی همون موقع قرارداد پیمانکاری بستیم ( طبیعتا سازمان نظامی قرارداد رسمی نداره ) و من شدم پیمانکار شبکه در بازه زمانی یک ساله از شروع کارم ! این فوق العاده بود ...

در شبکه‌های اجتماعی همراه من باشید

آماده‌اید دانش خود را به اشتراک بگذارید؟

به جمع برترین اساتید ایران بپیوندید و در توسینسو تدریس کنید.

مدرس شوید