50٪ تخفیف روی تمام دوره‌ها!
پایان تخفیف تا:
مشاهده دوره‌ها
0

شناسایی هارد سیستم مثل فلش مموری توسط ویندوز

سلام و عرض ادب

من قبلا از ویندوز 7 سیستم ایمیج گرفتم و بعد اون رو روی یک هارد جدید کپی کردم و به سیستم وصل کردم. حالا ویندوز هارد جدید سیستم رو مثل فلش شناسایی میکنه و میاره توی تسکبار کنار ساعت که گزینه خروج و ... داره.

پرسیده شده در 1400/11/12 توسط

4 پاسخ

0

امیرحسین عزیز سپاس. خدمت شما عرض شود که اصلا اجکت که نمیشه کرد وقتی اجکت بزنی میگه که هارد در حال استفاده س که منطقیه. هارد رو هم که مستقیم از طریق کابل ساتا به سیستم وصل کردم. این ویندوز چون قبلا روی یک هارد دیگه بوده و در واقع اون درایور رو میشناسه و حالا که روی این هارد ریخته شده بعنوان یه حافظه جانبی میبیندش. میخوام بفهمم چطور میشه توی درایورها یا توی رجیستری بهش بگم که هارد اصلیت الان همینه و دیگه این پیامو نده

پاسخ در 1400/11/21 توسط
0
ممنون بابت راهنماییت امیرحسین عزیز. با آپدیت بایوس حل شد همونطور که فرموده‌ بودی
پاسخ در 1400/12/12 توسط
0

برای مطمئن شدن میپرسم : هارد دیسک رو با SATA to USB Adapter ای چیزی متصل کردید به کامپیوتر ؟ اگه جواب خیر هست پس ویندوز هارد دیسک تون رو به عنوان USB/Pen drive شناسایی نکرده بلکه قابلیت Hot Plugging به احتمال زیاد روی هارد دیسک فعال شده. وقتی Eject می کنید هارد دیسک رو ، از توی File Explorer درایو ها گم میشن ؟

پاسخ در 1400/11/13 توسط
0

همونطور که در پست بالایی هم گفتم مشکل از فعال بودن قابلیت Hot Plug/Swap هستش. بهتره از توی BIOS/firmware اینو غیرفعالش کنید. در ضمن اگه گزینه IDE دیدید اونو به AHCI تغییرش بدید. اگه باز هم جواب نداد BIOS/firmware کامپیوترتون رو آپدیت کنید شاید جواب داد.

پاسخ در 1400/11/21 توسط

پاسخ شما