بهترین سرمایه گذاری دنیا سرمایه گذاری رو خودته! 😉
مانده تا پایان تخفیف
مشاهده دوره‌ها
0

دسترسی در فولدر شیر شده

سلام دوستان خسته نباشید

یک دسترسی که مد نظر من هست و خیلی هم واسم مهمه اینه که

هر فردی از یک گروپ خاص بونه تمام فایل ها و فولدر های موجود رو بخونه

و بتونه فایل یا فولدر جدید بسازه .... اما هر کسی که یک فایل رو میسازه فقط خودش بتونه اونو پاک یا ادیت بکنه . ممنون میشم کمکم کنید

پرسیده شده در 1393/08/12 توسط

1 پاسخ

4

سلام دوست من

برای انجام دادن این کار شما باید در همون ابتدای طراحی DFS خودتون یا Map Drive و یا هر چیز دیگه ای، بییاد و برای همه کاربرتون محدودیت ایجاد کنید که فقط بتونن Read و Write داشته باشن و دسترسی Delete کردن رو از اونها بگیرید و این قابلیت رو فقط به گروه Administrator و Owner ها یا مالکین اون فایل و فولدر ها بدین. (یعنی فقط Owner ها و Admin ها بتونن Delete کنن) و خب می دونین که فردی که یک فایل و یا فولدر رو ایجاد می کنه طبعاً خودش Owner یا مالک اونه!

این سوال بار ها و به دفعات در تالار های گفتومان ITpro مطرخ شده و شما برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص هم می تونید به لینک های زیر نیز مراجعه کنید.

پاسخ در 1393/08/12 توسط

پاسخ شما