NLA و یا Network Level Authentication
سلام دوستان سال نو مبارک.خواستم اطلاعاتی در مورد network level authentication یا همون nla که برای terminal service هستش در اختیارم بگزارید و اینکه دقیقا چجوری کار میکنه ؟
ممنون دوستان
6 پاسخ
سلام و درود
با NLA قبل ازینکه ارتباط شما با کامپیوتر ریموت برقرار بشه یا به اصطلاح Establish بشه، کاربر هویتش مشخص میشه و هیچ صفحه لاگینی از کامپیوتر ریموت نمایش داده نمیشه و منابع کامپیوتر ریموت مورد استفاده قرار نمیگیره و از حملات احتمالی با نام Denial of service جلوگیری میشه. این تکنولوژی بر روی ویندوز xp sp3 به بعد کار میکنه.
سلام دوست عزیز
منطور از این که میگید قبل از دسترسی به منابع شروع به احراز هویت میکنه یعنی session تشکیل شده و بعدش شروع به authenticate کردن میکنه یا اینکه session هنوز باز نشده شروع به احراز هویت میکنه؟
منظورم از establish همون برقراری session established بود بله قبل از session
بنده هم بعد از پاسخم متوجه مقاله مهندس نصیری شدم این مقاله به طور کامل پاسخ شمارو میده.
سلام
قبل از اینکه session زده بشه authenticate میکنه اگه اطلاعات درست بود session میزنه // نبود نمیزنه .
پاسخ مهندس گلی کاملا درست هست ، فقط برای اطلاعات بیشتر می تونید به نکته ای که قبلا در همین خصوص در وب سایت انتشار پبدا کرده در لینک مقابل مراجعه کنید : منظور از Network Level Authentication در Remote Desktop چیست ؟