لغو محدودیت در عملیات join to domain
باسلام خدمت دوستان عزیز
برای join کردن یک سیستم به domain با password و user name ،ادمین هیچ محدویت وجود ندارد ولی این عملیات برای کاربرانی که عضو گروه admin نیستند محدودیت در join کردن به دامین دارند
ترفندی وجود دارد که این محدودیت برای کاربران عادی d.c که عضو گروه admin نیستند را لغو کند ؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
6 پاسخ
سلام
به صورت پیش فرض هر یوزر می تونه 10 کامپیوتر رو عضو کنه واسه تغییر این عدد می تونی از کنسول adsiedit.msc استفاده کنید.بعد از بازشدن در سمت چپ روی گزینه adsi edit کلیک راست و connect میزنید.
بعد از اون طبق شکل رو پوشه کلیک راست و پروپرتیس میگیرین و مقدار گزینه machineaccountquta رو تغییر میدیم.
با سلام
روش اول
با استفاده از برنامه ADSI Edit و انجام مراحل زیر می توانید مقدار این محدودیت را تغییر دهید.
1- برنامه را اجرا و مطابق شکل زیر گزینه Properties را انتخاب کنید.
2- در پنجره ظاهر شده گزینه ms-DS-MachineAccountQuota را انتخاب و با کلید Edit می توتنیم این مقدار را تغییر دهیم.
توجه:هنگام استفاده از این برنامه مراقب باشید .
باسلام خدمت دوستان
مرسی از توضیحات ارزنده وزیبای شما دوستان عزیز
سوالی دیگه که دارم این هستش که با این کار لغو محدودیت برای join کردن برای تمامی کاربرانی که عضو گروه admin نیستند برداشته می شود؟اگه جواب بله هستش، میشه برای کاربر خاصی که عضو گروه admin نباشد این محدودیت را سلب کرد ؟
مثلا کاربری با نام test که عضو گروه admin نیست فقط محدودیت نداشته باشد؟
ممنون از لطف دوستان
دوست عزیز ، همانطور که اشاره کردم اگر برای کامپیوتر ها و کاربر خاص امکان Prestage را انجام دهید ، در این صورت کاربر مورد نظر می تواند هر چندتا کامپیوتر که دسترسی دارد را جوین کند . در غیر این صورت این امکان برای تمامی کاربران عادی اعمال میشود .
با سلام
بله این کار برای کاربران عادی می باشد.
در امتداد توضیحاتی که دوستان عزیز به درستی اشاره کردند ، می توانید از ساختار Pre-Staging هم استفاده کنید که برای این کار کافیه لینک زیر را بررسی کنید :