نشان دادن ip=0 در دستور Ipconfig
با سلام.
وقتی دستور Ipcinfig را میزنم ادرس ip سیستم را 0.0.0.0 نشان میدهد . مشکل از کجای شبکه است؟
با تشکر
11 پاسخ
در سیستم DHCP دارم و IP جدید هم میدم با دستور ipconfig /renew ولی بازم صفر میشه. وقتی دستی هم میدم این مشکل هست.
شایع ترین دلیلش کارت شبکه و سیستم عامل میتونه باشه
از صحت کارت شبکه تون مطمئنید؟
با سلام
آدرس 127.0.0.1 را پینگ کنید اگر پینگ فوق درست باشد سیستم عامل درست است
دوست من این راه پیشنهادی ماکروسافت رو هم امتحان کنید
دوست عزیز موقعی که IP از DHCP آزاد (release) میشه این اتفاق میوفته . با وارد کردن دستور ipconfig /renew در صورت استفاده کردن از DHCP در شبکه، میتونید IP جدید رو به سیستم بدید.
دوست عزیز سیستمتون حتی اگه نتونه از DHCP واسه خودش، IP بگیره، بخودش آدرس APIPA از رنج 169.254 میده. این که اصلا IP نداره و 0 نشون میده، حتما یک مشکلی در کارت شبکه تون هست.
127.0.0.1 ربطی به کارت شبکه نداره. این IP میاد تنظیمات TCP/IP روی سیستم رو چک میکنه و در واقع اصلا به کارت شبکه کاری نداره.
خودمم حدس زدم شاید مشکل شاید از کارت شبکه باشه سیستم رو با لپ تاپم شبکه کردم درست بود و ip گرفت و کارکرد.
آیا امکانش هست از طریق سرور غیر فعال بشه کارت شبکه و یا اختلال ایجاد کرد و پورت های مربوطه اش رو بست و یا چه میدونم یه کاری که شبکه نشه سیستم؟
دوست عزیز ببین شما میتونی 127.0.0.1 رو پینگ کنی
اگر نتونستی مطمئن باش کارت شبکت مشکل داره
دوست عزیز
در شبکه DHCP دارید
یا وقتی IP دستی هم میدین این مشکل بوجود می آد