طریقه ایجاد web share در ویندوز XP
سلام.
یک فولدر دارم که میخوام این فولدر رو درون اینترنت share کنم..
کمی اطلاعات در مورد IIS دارم .
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
3 پاسخ
با سلام
شما به دو طریق می توانید با استفاده از IIS فولدر به اشتراک بگذارید:
روش اول : راه اندازی FTP site
روش دوم : استفاده از قابلیت WEBDAV در IIS
علاوه بر مطالب بالا اگر بخواهید فولدرهای SHARE شما از طریق اینترنت قابل دسترسی باشد سرور شما هم باید PUBLIC IP داشته باشد.
با سلام
خواهش می کنم ... من اطلاعات تخصصی در مورد DB ندارم ... اگر درست متوجه شدم مشکل شما اینه که سایت شما دارای یک APPLICATION یا قابلیتی است که برای استفاده از این قابلیت نیاز به DB است از طرف دیگه این قابلیت وقتی روی سرور هستید مشکلی نداره و کار می کنه... تمام برنامه هایی که نیاز به ورود اطلاعات یا ویرایش اطلاعات یا جستجو در یک DB را دارند باید ارتباط درستی با فایل DB داشته باشند که حالا چون DB شما ACCESS هست قاعدتا یک فایلی با پسوند ".accdb" می باشد و هر کامپیوتری که بخواهد از قابلیت وب سایت شما استفاده کند باید بتواند این فایل را ببیند پس این فایل باید روی سرور share شده باشد و مجوزهای مناسب هم برای دسترسی به این فایل اختصاص داده شده باشد... به هر حال روش های به اشتراک گذاری یک فولدر در IIS همون دو روش بالاست ولی اینکه چطوری میشه مشکل شما رو حل کرد و DATA BASE PATH مناسب چطوری باید تنظیم بشه من در این حد اطلاعات دارم...امیدوارم دوستای دیگه بتونن مطالب رو تکمیل یا اصلاح کنند.
سلام..
با تشکر از راهنماییت...
من ی valid ip دارم و متصل هم کردمش به سرورم... و الان داره کار میکنه..
فقط مشکلم اینه که من درون برنامم از یک Data base با اکسس استفاده کردم. روی سرور به درستی کار میکنه ولی وقتی از یک کامپیوتر دیگه سایت رو باز میکنم به اطلاعات دیتابیس دسترسی نداره..
- من دیتابیس رو در Data Source(ODBC) معرفی کردم.