Password Policy
با سلام خدمت اساتید محترم
پسورد یک ویندوز سرورم به صورت اتوماتیک در خواست شد که باید تغییر داده شود، الان که میرم داخل Password Policy که این شرط هاروو بردارم برام غیر قابل تغییر هستتند مانند این عکس لطفا برای رفع این مشکل نظرات خود را اعمال کنید با تشکر
8 پاسخ
مطمئن هستید ویروسی و یا هک نشدین؟
در ضمن پسورد سرور اکتیو هم عوض شده
به صورت خودکار
Itpro یی عزیز ، چندین حالت ممکنه اتفاق افتاده بیوفته ! اول اینکه بنظرم صورت سوالتون ایراد داره ! یعنی اینکه ظاهرا هدفتون تغییر پسسورد کاربران روی اون سرور هست نه خود سرور !! چون خود سرور در حالتی که جوین دومین باشد و قرار باشد پسسورد اکانت آن آن عوض شود و یا مدت زمان تغییر خودکار آن عوض شود از مسیر دیگری این خواسته انجام خواهد شد .
دوما اصلا سرورتون جوین دومین هست یا ورک گروپ؟ دسترسی ادمین باید به سادگی این تنظیمات را برای سیستم پالیسی یکی سیستم انجام دهد ! شاید با دسترسی جز ادمین تست کردین !
مهندس اصحاقی نه خود ویندوز شیرپوینتم که جوین هم هست صبح که روشنش کردم گفت باید حتما پسورد عوض کنید و چون این پسورد در ساختار شیرپوینت ثبت شده است نمیتونم شیرپوینتو ببینم و با اکانت ادمین هم وارد میشم نمیتونم تغییر بدم
latech\administrator با این اکانت وارد میشم
پسورد یک ویندوز سرورم به صورت اتوماتیک در خواست شد که باید تغییر داده شود،
بصورت پیش فرض هر کاربر باید بعد از 42 روز پسورد خود را عوض کند. طبق پالاسی Maximum password age
برای تعقیر پسورد خیلی راحت میتوانید با فشار دادن Ctrl+Alt+Del پسورد کاربر را تعقیر دهید.
اگر می خواهید پلاسی های بالا بر روی اکانت شما تاثیر نگذارد و پسورد این اکانت به هیچ وجه تعقیر نکند گذینه زیر را بر روی کاربر فعال کنید.
لان که میرم داخل Password Policy که این شرط هاروو بردارم برام غیر قابل تغییر هستتند
تنظیمات بالا بصورت سراسری بر روی کل دومین اعمال می شود و شما نمی توانید این تنظیمات را بر روی هر OU اعمال کنید. برای تعقیر این تنظیمات شما باید این پالاسی ها را بر روی Default Domain Policy را تعقیر دهید.
نکته= اگر می خواهید Password Policy را بر روی کاربران خاصی اعمال کنید می توانید از Fine-Grained Passwords استفاده کنید.
بله.
سلام
احتمالا یوزر محدود است
ممنون از لطف شما اساتید محترم