تغییر پیدا نکردن پسورد در محیط DC
سلام خدمت دوستان ، من در Server پسورد یکی از سیستم های که جوین به دامین شدند رو عوض میکنم ، ولی اعمال نمیشه ، در حالی که به راحتی رو سیستم های دیگه عوض کردن پسورد اعمال میشه ، ممکنه چه ایرادی داشته باشه ؟ و یا ممکنه اون یوزر چه چیز خاصی باشه ؟ با تشکر
4 پاسخ
آقای اسحاقی عزیز
روی چند سیستم امتحان شد. و این که فقط این سیستم مشکل داشت. من rejoin میکنم و دوباره join میکنم ممنون از راه نماییتون.
آقای دیان ، پسسورد برای Computer Account را دارید با پسسورد مربوط به USER جابجا در نظر میگیرید و اشتباه بیان میکنید ! در واقع اگر شما از روی AD پسسورد مربوط به Computer Account را عوض کنید ، دیگر کامپیوتر اکانت مورد نظر قابل ارتباط با DC نخواهد بود چون در واقع Computer Account شما نیاز به Rejoin شدن خواهد داشت و اینکه اگر پسسورد کاربر را عوض میکنید و کاربر مورد نظر با پسسورد جدید ورود نمیکند در آن صورت احتمالات ریز و درشتی وجود دارد و شما باید به صورت دقیق بررسی کنید . برای مثال بهتره برای کاربر دیگری هم این کار را انجام دهید و بررسی کنید و یا اینکه بر روی سیستم های مختلف بررسی کنید . اگر فقط یک سیستم مشکل داشت و کاربر مورد نظر بر روی سیستم های دیگر امکان لاگین داشت ، خب یکبار سیستم مورد نظر را Rejoin کن و باید مشکل حل بشه ! اما اگر مشکل کلی تر از این حرف ها بود خب پس باید تخصصی موارد مربوط به FSMOs ها و ساختار PDC Emulator Master بررسی بشه و خروجی DCdiag و Event های DC ها بررسی بشه .
ITPRO ی عزیز شما یه راست کلیک کنید روی Computer account ای که مشکل داشته و Reset رو انتخاب کنید که Trust بین Client و Domain ریست بشه ، قطعا مشکل از خود اون سیستم هست نه اکتیودایرکتوری با توجه به اینکه میگید در سیستم های دیگه مشکلی نیست ، همونطور که مهندس اسحاقی عنوان کردند شما مفاهیم Computer و User رو به ظاهر اشتباه کردید. امیدوارم موارد رو یکبار انجام بدید و نتیجه رو اطلاع بدید.
این احتمال وجود داره که اون سیستم نمیتونه به DC دسترسی داشته باشه و یوزر داره به صورت موقت یعنی Temporary لاگین میکنه و در واقع پسورد یوزر در DC عوض شده ولی اون سیستم با DC در ارتباط نیست که در این صورت یوزر به سایر منابع دسترسی نخواهد داشت پس برای اطمینان ازین ماجرا DC رو یه Ping بگیرید اول البته با امتحان کردن لاگین کاربر روی یه سیستم دیگه همونطور که استاد بنده اشاره کردن هم این ماجرا اثبات میشه