group policy
سلام
تنظیمات تو گروه پالیسی تو بخش comuper setting که نرم افزاری اعمال میشه با سیستم سمت کلاینت که لاگین میشیم نصبی صورت نمیگیره .
سوال بعدیم اینه که برای بار اول حتما باید با یوزر ادمین لاگین بشیم تا نصب انجام بشه یا نه ؟اگر نه چرا تو تنظیمات من برای user setting حتما باید با یوزر ادمین لاگین بشم تا نصب انجام بشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید
4 پاسخ
با سلام
منظورتون چ نصبی هست شما WDS میخواین انجام بدین ؟
مشکل اول اینجاست که کلن مسیر نصب رو دارین اشتباه میرین!
مورد دوم اینکه نیاز نیست اصلا با یوزر ادمین لاگین کرده باشین که برنامه نصب بشه، بایستی تنظیمات رو از روی سرور به درستی انجام بدین و بعد همه چی بدون ایراد صورت میگیره.
و مورد آخر: چنانچه تمایل دارین پیشنهاد میدم یه نیم نگاهی هم داشته باشین به این ویدئو که کامل و با جزییات به بررسی نصب نرم افزار از طریق پالیسیای دومین پرداخته، و قطعا راهگشای کارتون خواهد بود!
توی لینک ویدئویی که گذاشتم همه اینا شفاف توضیح داده شده، و نیازی به لاگین کردن با یوزر ادمین نیست. شما ویدئو رو ببینید کامل متوجه میشین کجای کار رو احیانا دارین اشتباه انجام میدین!
فکر کنم سوالم و درست مطرح نکردم
موضوع اینه که من با استفاده از group policy میخوام برنامه ها با فایل msi رو سیستم های join به دامین نصب کنم .
کلیه مراحل نصب که تو یکی از بخش های اموزشی سایت هم قرار گرفته اجرا میکنم هم از مسیر user setting و هم computer setting ولی زمانی که سیستم و دستور \\fileserver\sharedfolder\firefox.msi
وارد میکنم حتما باید با یوزر ادمین لاگین بشم . سواله من اینه که مثلا برای تعداد 300 تا یوزر حتما باید ادمین هربار بره لاگین کنه؟ یا نه کلاینت با یوزر خودش لاگین بشه هم باید برنامه نصب و اجرا بشه ؟
لازم به توضیحه که با یوزر ادمین لاگین میشم برنامه اجرا میشه و مشکلی پیش نمیاد.
ممنون از راهنماییتون