بهار آموزش با تخفیف های شگفت انگیز توسینسو بهار آموزش با تخفیف های شگفت انگیز توسینسو
مانده تا پایان تخفیف
مشاهده دوره ها
0

مدیریت اینترنت در شبکه دامین

با سلام

دوستان ما یک شبکه دامین داریم شامل یک ویندوز سرور 2008 r2 به عنوان dc که روش dhcp و dns فعال هست . حدود 20 کلاینت با لن و دوتا سوییچ داخل شبکه هستن و یه اکسس پویینت هم اضافه کردیم . یه ویندوز سرور 2008 r2 دیگه هم داریم که صرفا به عنوان ورودی اینترنت از یه شبکه دیگه با vpn اینترنت میگیره .

در حال حاضر دو دست ویندوز سرور دوم یکیش به شبکه اینترنت دهنده و دیگری به سوییچ ما وصله و روی dhcp هم تنظیم شده gateway رو میدیم به سیستم مذکور که همه اینترنت داشته باشند .

واضحه که الان کاربرا با صرفا لاگین کردن به دامین اینترنت دارند .

حالا ما میخوایم این اینترنت رو مدیریت شده داشته باشیم به این صورت که بتونیم پهنای باند مصرفی کاربرا رو ببینیم ؛ امکانات محدود سازی (پهنای باند ؛ سرعت ؛ قطع و .... ) رو داشته باشیم و حتی الامکان نیاز به اکانت سازی دوباره نداشته باشیم و از همون به اصطلاح دیتابیس اکتیودایرکتوری (دامین یوزر ز ) استفاده بشه .

شما عزیزان چه روش یا برنامه و رولی رو پیشنهاد میکنید ؟ :)

با تشکر فراوون از وقتی که میزارین :)

پرسیده شده در 1393/02/11 توسط

2 پاسخ

1

این موضوع بارها در وب سایت بررسی شده و راهکارهایی هم داده شده که از جمله اونها می تونیم به راه اندازی سرویس های اکانتیگی مثل IBSNG ، TMG with Bandwidth Splitter ، سایبروم و از این قبلی اشاره کنیم ، برای اطلاعات بیشتر به مطالب زیر مراجعه کنید :

  1. اکانتیگ اینترنت
  2. مانیتور کردن پهنای باند مصرفی کلاینت ها در شبکه
  3. نرم افزار اکانتینگ اینترنت
  4. محدود کردن اینترنت در شبکه
  5. راه اندازی اکانتیگ روی ویندوز سرور 2008

یه نگاهی به پست های بالا بندازید و بعد نظرتون رو اعلام کنید ، موفق باشید

پاسخ در 1393/02/12 توسط
0

سلام

تشکر بابت پاسختون .

تصمیم بر این شد که از کریو کنترل استفاده کنیم و خود کریو این امکان رو به ما میده که کاربر از وب authenticate بشه و یا میشه حتی با لاگین کردن در دامین و به نوعی authenticate شدن از قبل ، اینترنت داشته باشه . ( دیتابیش یوزرها رو هم دیتابیس دامین کنترلر قرار دادیم ک میشکلی نداره ازون لحاظ )

مشکلم الان در نوشتن rule هامه که یوزر من الان در دامین میتونه لاگین کنه ولی اینترنت به اون شکلی که باید داشته باشه نداره .

لازم به ذکره که دامین کنترلر شبکه ما که روش کریو نصبه ؛ دو دست داره ، یه دستش که با یه vpn connection اینترنت میگیره ( آی پی داینامیک )

و دست دیگش مرتبط هستش به شبکه داخلی ( که آی پی ست شده روش مثلا 192.168.1.1 و شبکه داخلی هم از همین رنج از dhcp آی پی میگیرن ) .

حالا دوستان اگر لطف کنید راهنمایی بفرمایید داخل کریو rule هامو چجوری بنویسم ممنونتون میشم واقعا یا رفرنس هم بدین عالیه .

تشکر بابت وقتتون.

موفق باشید

پاسخ در 1393/02/14 توسط

پاسخ شما