: :
مانده تا پایان تخفیف
فقط تا آخر امروز
فقط امروز
علیرضا فاضلی
طراح وب و گرافیست

آموزش طراحی لوگو با فتوشاپ: از ایده تا اجرا

هر کسب وکاری باید لوگوی خاصی داشته باشد تا بتواند به بهترین شکل ممکن خود را به مخاطبان هدف معرفی کند و در ذهن آن‌ها ماندگار شود. ساخت لوگو در همین راستا بسیار حائز اهمیت است، اما در صورتی که به شکل غیرحرفه‎ای انجام شود‌ می‌تواند حتی منجربه شکست آن کسب‎وکار گردد. بنابراین طراحی و ساخت لوگو باید توسط افراد متخصص و حرفه‎ای در این حوزه انجام شود تا بتواند شما را از رقبا متمایز نماید. اگر‌ می‌خواهید در مورد طراحی لوگو با فتوشاپ از ایده تا اجرا اطلاعات بیشتری کسب کنید پیشنهاد‌ می‌کنیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

مجموعه دوره آموزش فتوشاپ، طراحی و گرافیک کامپیوتری - مقدماتی تا پیشرفته

طراحی لوگو در فتوشاپ

ایده پردازی لوگو با فتوشاپ

پیش از آغاز کار با نرم‎افزار فتوشاپ، باید ابتدا ایده‌ای در ذهنتان داشته باشید و ببینید‌ می‌خواهید چه لوگویی را طراحی کنید. در واقع باید قبل از هرکاری طرح اولیه یا اتود اولیه را مشخص نمایید تا بتوانید در نهایت یک لوگو حرفه‎ای خلق کنید. این یکی از اشتباهاتی است که افراد تازه کار انجام‌ می‌دهد و عدم توجه به اتود اولیه موجب‌ می‌شود در حین طراحی آرم با مشکلاتی مواجه شوند.

X دوره آموزش فتوشاپ ( Photoshop ) کلید موفقیت در دنیای گرافیک دوره آموزش فتوشاپ ( Photoshop ) کلید موفقیت در دنیای گرافیک مشاهده آموزش

توجه و بررسی لوگوی رقبا

لوگو رقبا را مشاهده و آن‌ها را تحلیل کنید. از زوایای مختلف سوالاتی را در مورد آن لوگو طراحی کنید و به آن‌ها پاسخ دهید. به عنوان مثال چرا از این رنگ در لوگو استفاده شده است؟ این جزئیات چرا در لوگو به کار رفته است؟ البته آشنایی با لوگو رقبا تنها برای کسب اطلاعات بیشتر و ایده گرفتن است و شما هرگز نباید آرمی مشابه آن‌ها طراحی کنید، بلکه طرح انتخابی شما باید خاص و منحصربه‌فرد باشد.

نوشتن تمامی ایده‌ها روی کاغذ

هنگامی که به تحلیل لوگو رقبای خود پرداختید، باید تمام ایده‌هایی که به ذهنتان‌ می‌رسد را روی کاغذ بنویسید و طراحی کنید. به این ترتیب‌ می‌توانید در نهایت نقشه راهی برای طراحی لوگو خود بسازید و بهترین آرم را انتخاب کنید و وارد برنامه فتوشاپ نمایید.



طراحی لوگو در فتوشاپ

اصول طراحی لوگو در فتوشاپ

بعد از یافتن ایده ساخت لوگو فرصت پیاده‌سازی آن در فتوشاپ فرا‌ می‌رسد. در این مرحله باید اصول طراحی لوگو را مد نظر قرار دهید و بر اساس آن پیش بروید. مراحل ساخت و دیزاین لوگو در فتوشاپ به شرح زیر است.

ایجاد لایه پس زمینه

اولین مرحله اجرای نرم افزار فتوشاپ و ایجاد یک لایه جدید است. این لایه را‌ می‌توانید با استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl+N ایجاد کنید. پس از آن باید مقادیر عرض و ارتفاع صفحه را مشخص کنید (گزینه px1000 انتخاب مناسبی است). سپس باید رنگ پس زمینه و یک نام برای صفحه ایجاد شده انتخاب کنید.

افزودن شعار برند

از طریق منوی Layer روی گزینه New کلیک کنید و ابزار مربوط به متن را از قسمت سمت چپ نرم‌افزار انتخاب نمایید. اکنون‌ می‌توانید شعار برند خود را تایپ کنید. دقت داشته باشید که فونت نقش مهمی در طراحی لوگو دارد و بهتر است که یک فونت خوانا با رنگ مناسب انتخاب نمایید. همچنین برای تغییر محل متن تایپ شده و انتقال آن به مکان دلخواه‌ می‌توانید روی حرف V بزرگ در لایه متن کلیک کنید.


اضافه کردن شکل اصلی به نماد

در این مرحله باید با توجه به زمینه فعالیت کسب‌وکار خود، شکل اصلی نماد را اضافه کنید. با استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl+O‌ می‌توانید عکس مورد نظرتان را در فتوشاپ باز نمایید. سپس دکمه W را از روی صفحه کلید فشار دهید تا ابزار جادویی فتوشاپ انتخاب شود. اکنون باید روی لایه عکس کلیک راست کنید و گزینه Layer via copy را از منوی باز شده بزنید. این فرآیند موجب ساخت لایه جدیدی‌ می‌شود که باید آن را به قسمت لایه‌های فایل اصلی بکشید.

X دوره آموزش ایلوستریتور ( Illustrator ) دنیای گرافیک برداری از طراحی تا اجرا دوره آموزش ایلوستریتور ( Illustrator ) دنیای گرافیک برداری از طراحی تا اجرا مشاهده آموزش

انجام تنظیمات مرتبط با متن و شکل لوگو

پس از طی نمودن مراحل ذکر شده باید پیکربندی متن لوگو را انجام دهید. به عنوان مثال‌ می‌توانید سایز فونت را بزرگتر انتخاب کنید یا محل آن را به طور دقیق تنظیم کنید. علاوه بر این جای تصویر را تغییر دهید و در محلی که بنظرتان مناسب‌‌تر است بگذارید.

گرفتن خروجی

اکنون زمان آن رسیده که از لوگویی که طراحی کرده‌اید خروجی بگیرید. برای گرفتن خروجی باید روی Quick Export as PNG کلیک کنید و روی گزینه File بزنید. سپس فایل را با فرمت مد نظر خود ذخیره کنید.

به این ترتیب‌ می‌توانید یک طراحی لوگو زیبا با فتوشاپ انجام دهید، اما توجه داشته باشید که این برنامه از قابلیت‌های متنوعی برخوردار است و برای آنکه بتوانید از آن‌ها به بهترین شکل ممکن بهره‌مند شوید باید با ترفندهای طراحی لوگو با فتوشاپ به خوبی آشنا شوید و بتوانید آن‌ها را به خوبی پیاده‌سازی کنید و یا اینکه از افراد حرفه‌ای در این زمینه کمک بگیرید.

بیشتر بدانید : ایلوستریتور چیست؟

نکات مهم در طراحی لوگو با فتوشاپ

هنگام طراحی لوگو با فتوشاپ باید به نکات زیر توجه داشته باشید تا بتوانید یک کار خروجی با کیفیت داشته باشید.

پرهیز از استفاده تصاویر پیکسلی

سعی کنید تا حد امکان از تصاویر پیکسلی استفاده نکنید. این تصاویر از کیفیت مطلوبی برخوردار نیستند و همین موضوع موجب‌ می‌شود در ادامه مراحل وضوح آن‌ها بیشتر کاهش یابد و خروجی مناسبی نداشته باشید.

برای نمادهای کوچک وضوح مناسبی در نظر بگیرید

لوگوها معمولا سایز کوچکی دارند، از این رو داشتن یک وضوح خوب در مورد آن‌ها بسیار اهمیت دارد. بنابراین بررسی کنید که کیفیت و وضوح نماد قابل قبول باشد.

X دوره آموزش ایندیزاین ( Indesign ) گرافیک دیجیتال و نشر حرفه‌ای از طراحی تا چاپ دوره آموزش ایندیزاین ( Indesign ) گرافیک دیجیتال و نشر حرفه‌ای از طراحی تا چاپ مشاهده آموزش


انتخاب فونت

در فتوشاپ امکان افزودن تعداد زیادی فونت به متن لوگو وجود دارد. اما باید توجه داشته باشید که مجاز به انجام این کار نیستید. از این رو باید سعی کنید هنگام دیزاین لوگو با فتوشاپ هرگز بیشتر از دو فونت استفاده نکنید و در عین حال سبک فانتزی کار را حفظ نمایید.

طراحی لوگو در فتوشاپ

سخن پایانی

نرم افزار فتوشاپ یکی از بهترین نرم‎افزارهای گرافیکی برای طراحی لوگو و آرم کسب‌وکارها است. کار با این برنامه بسیار راحت است، اما برای داشتن یک لوگو زیبا و حرفه‌ای باید ابتدا اطلاعات لازم را در مورد لوگوسازی و برندینگ کسب کنید و به بررسی لوگوی رقبا بپردازید تا بتوانید طرح اولیه را پیاده‌سازی نمایید. با داشتن یک ایده طراحی هوشمندانه و پیاده‌سازی آن با استفاده از ابزارهای مختلف در فتوشاپ‌ می‌توانید یک لوگو حرفه‌ای برای خود بسازید، کسب‌وکار خود را توسعه دهید و اعتبار آن را دو چندان نمایید.


علیرضا فاضلی
علیرضا فاضلی

طراح وب و گرافیست

من علیرضا هستم. سال‌ هاست که به‌ صورت تخصصی در حوزه طراحی سایت فعالیت میکنم. حوزه کاری و آموزشی من شامل وردپرس، نرم‌ افزار های گرافیکی، مبانی کامپیوتر و هر چیزی که به دنیای وب مربوط باشد است. عاشق یادگیری و آموزش هستم و همیشه سعی میکنم دانشم را به ساده‌ ترین و کاربردی‌ ترین شکل ممکن با دیگران به اشتراک بگذارم.

نظرات