نصب پرینتر در شبکه
دوستان سلام
بنده یک پرینتر hp laserjet 1320 دارم که فقط یک پورت پارالل و یک پورت دیگه جهت اتصال یه پورت usb داره(نمیدونم اسم پورتش چیه!).
پورت شبکه نداره و میخوام این پرینتر رو به شبکه وصل کنم که از روی شبکه همه بتونن ازش استفاده کنن.
یه قطعه سخت افزاری هست بنام print server مدل Cnet CNP410s که وصل میشه به پوت پارالل و یه پورت شبکه داره که میشه از اون برا اتصال به شبکه استفاده کرد.
اما سوال اینجاس که وقتی این پرینتر رو به شبکه وصل میکنم ip ش رو چطوری پیدا کنم که همه بتونن نصبش کنن؟
یه نرم افزار hp scan doctor هست ولی اون نتونست پیداش کنه.
البته پرینتر رو هم به یه هاب وصلش کردم
ممنون
27 پاسخ
با سلام و تشکر از دوست عزیز جناب احمد نصیر.
روشی که من عرض کردم ساده ترین و بهترین راه حل این مشکل میباشد.بدون نیاز به هیچ دردسری.
نه توی یه شبکه محلی است که اومدم هاب رو به یه پورت از شبکه وصل کردم و بعد از اون پرینتر را به همراه چند سیستم زدم به هاب
آقا من پست davood5631 رو به عنوان جواب انتخاب نکردم که تیک خورده ها!توضیحی که شما دادین ظاهرا تخصصی هستش و در تخصص من نیس.امکانش هست بیشتر توضیح بدین؟
ضمنا چرا توی سایت گزینه "پاسخ به این پست" کار نمیکنه؟
davood5631 :
بابت ارسال هات ممنون.help فایل خوبیه منتها پرینتر 1320 خودش قابلیت اتصال به شبکه نداره بره همین من میخوام از قطعه Cnet CNP410s استفاده کنم که توی این فایل توضیحی در این مورد داده نشده.
help1 هم مربوط به موقعی هستش که شما یه پرینتر تحت شبکه رو نصب کرده باشی و بخوای IP ی رو که گرفته بفهمی که باز هم در این مورد به کار من نمیاد.
و wisemadguy :
شما که استاد هستید مهندس جان.مطمئنید توی دوره network+ این بحثا مطرحه(مثل بحث راه اندازی dhcp و...)؟
یه مقدار برام هضمش سخته که راه اندازی یه دستگاه به این کوچیکی و نصب یه پرینتر نیاز به این دوره ها داشته باشه!!
من یه بار حدود سال 89 زمان ویندوز ایکس پی با این دستگاه کار می کردم و آی پیش 192.168.0.102 بود از بس لازمش داشتیم هنوزم حفظم. ولی در کل اگر دستگاهی در شبکه میخواین استفاده کنین که به هر دلیل آی پی اون رو نمیدونین اون دستگاه رو به کامپیوتر وصل کنید ولی شبکه دیگه ای در میون نباشه و از arp -a در command استفاده می کنم تا پیداش کنم.
پ.ن : دیدم زیاد واضح ننوشتم این رو اضافه می کنم منظورم از اینکه شبکه دیگه ای در میون نباشه به طور ساده اینه که اون دستگاهتون که قابلیت شبکه داره رو مستقیم با کابل شبکه وصل کنین به کامپیوترتون و کامپیوترتون به جای دیگه وصل نباشه.
یک سوال، شما Network+ رو گذروندید ؟
جناب wisemadguy روش شما بنظر خودمم ساده ترین روشه ولی گفتم خدمتتون انجام دادم نشد:طبق مورد 2 از اولین توضیحم.بررسی کنین توضیحمو ممنون میشم.
جناب davood5631 روش شما رو من نمیدونم چطوری باید انجامش بدم یکم تخصصیه بنظرم :(
ممنون از جوابتون.
1.پرینتر رو به یه هاب وصل کردم و از روی یه سیستم داخل شبکه(که اون به هاب وصل نبود به یه پورت از سوئیچ وصله) IP ی که دادین رو ping گرفتم نداشتم و در نتیجه توی IE هم چیزی براش نیاورد.
همچنین دستور arp -a رو که زدم فقط IP سیستم را آورد.
2.پرینتر رو وصل کردم به پورت شبکه یه سیستم (که به جای دیگه وصل نبود-البته این سیستم و سیستم بالایی هر دو عضو دامین هستند که البته در این تست چون سیستم به شبکه وصل نبود با یوزر غیر دامینی و البته ادمین بالا اومدم)که دیدم روی آیکن شبکش علامت خطر آورده و توی توضیحاتش نوشته limited or no connectivity. بعد ping 192.168.0.102 رو گرفتم که destination host unrechable خروجی داد و توی IE هم چیزی براش نیاورده بود.
بعد IP دستی بهش دادم به این صورت که یه IP ی که توی Active Directory نبود رو به این سیستم دادم قبول کرد اون علامت خطرشم رفت.وقتی این IP رو توی IE زدم که چیزی نیاورد بعد دستور arp -a رو زدم که NO ARP Entires Found خروجی داد.گفتم خب احتمالا حالا IP احتمالا گرفته برا همین پرینتر رو مجددا وصلش کردم به هاب و از روی یه سیستم داخل شبکه IP ی که داده بودم رو ping گرفتم که متاسفانه نداشتمش. ):
با سلام و روزبخیر،
دوست گرامی بنظرم میاد از بس در سوالات قبلیتون فراموش کردید گزینه انتخاب به عنوان جواب را استفاده کنید و یا یک تشکر خشک و خالی بنویسید دوستانی که در گذشته پاسختون رو میدادند رغبتی نشان نمی دهند. سری به پستهای قبلیتان بزنید و پستهای پاسخ ها را انتخاب کنید که سوالات بعدیتان بیشتر مورد استقبال واقع شوند.
wisemadguy جان شما اصلا توجه به دو راهی که در بالا گفتم و انجامش دادم کردید؟
عزیز همین کار رو کردم دستگاه ره به پرینتر و از پورت شبکش وصلش کردم به یه سیستم.که اون سیستم روی علامت شبکش علامت تعجب زرد رنگ اومده بود و IP ی 169 گرفته بود که حتی با دستور Arp -a هم جواب نگرفتم.
متوجه شدین؟
آقای مهندس منکه نتونستم تو این سایت به غیر از یک پست بقیه پست هام رو پیدا کنم ولی همونم رفتم انتخاب رو زدم و پسند هم کردم.
حالا شما اگه جواب مشکل من رو میدونین راهنمایی بفرمایین.
ولی به نظر من کسی جواب این موضوع رو نمیدونه شاید.بعیده دوستای عزیز اینجا جواب بدونن ولی به خاطر اینکه من تا حالا تشکر نکردم رغبت نمیکنن جواب بدن
کسی نمیدونه باید چکار کرد؟؟؟
سلام
شما یه dhcp برروی یک مودم یا میکروتیک راه اندازی کن.بزارش رو شبکه.در قسمت dhcp lease تمام دستگاهایی که آی پی بگیرن مشخصه.اسمشون هم میتونید ببینید
سلام.
کسی نیست؟!!
مودم adsl روی شبکه دارید؟
عزیز این مدل پرینتر صفحه LED نداره
برای شما ساده ترین راه اینه که بجای گشتن به دنبال راهی برای مستقل وصل کردن پرینتر 1320 به شبکه از طریق اون قطعه ، 1320 رو به یک دستگاه وصل کنین و از طریق اون دستگاه به اشتراک بگذاریدش.
تاکید می کنم "اینها آنچنان تخصصی نیستن." منتهی چون هیچ مطالعه ای درخصوصشون ندارید براتون عجیبه.
راستی این رو یادم رفت بگم:
من تخصصم شبکه نیس ولی شبکه ما دامین داره کلی سیستم داریم که از dhcp آی پی میگیره.خب از همین شبکه نمیتونم استفاده کنم؟
بله جواب ایشون کاملا کاربردی هست و من بعنوان جواب انتخاب کردم. خیلی هم جالب بود و تا دیدم گفتم چرا به ذهن خودم نرسید :)
ایشالا دوستان دیگه هم راهکارهای دیگه ای ارائه بدهند. ولی راه ساده اش همون بود که عرض کردم خدمتتون و یا اینکه سرچ کنین Manual و نرم افزار مدیریت مربوطه به اون دستگاه رو پیدا کنین. تخصصیش هم این بود که جناب داوود فرمودند.
نه متاسفانه ولی خودم خوندم pdf هاش رو این چیزایی که davood5631 گفتند جزء سرفصلاش نبود!
در جواب سوال اخیرتون بله در کل کار کامپیوتر نیاز به دانش کامپیوتر داره و اینهایی که گفته شد آنچنان هم تخصصی نیست و ازیک مهندس آی تی انتظار میره براش راحت باشه منتهی همونطور که من مکانیکی بلد نیستم و کاری که برای یک مکانیک، ساده هست برای من الزامن ساده نیست الان شما هم دچار این مساله شدین :)
حتما بصورت کامل دوره Network+ بگذرونید. یک پی دی اف چند صفحه ای مثل پی دی افهای آموزش ضمن خدمت در ادارات به هیچ وجه نیاز شما رو برطرف نمیکنه.
نه گل من ، اون دستگاه Cnet CNP410s رو بصورت مستقیم به یک کامپیوتر وصل کنید بعد از آرپ استفاده کنین، پرینترتون که قابلیت شبکه نداره که آی پی داشته باشه. معمولا اینطور قطعات یک نرم افزار مدیریت دارند در نبودش این تنها راهیه که من سراغ دارم.
الو؟کسی نیس بگه؟
واقعا نصب یه همچین سخت افزاری نیاز به کارای تخصصی شبکه داره؟؟
جناب wisemadguy توی مورد 2 توضیحات بالای من دقیقا همین کاری رو کردم که شما میگین
باید تو تنطیماتش آی پی دستی بهش بدی
ببخشید توی توضیحات بالا(شماره پستم نداریم توی سایت-که بتونم بهش اشاره کنم)گفتم پرینتر رو وصل کردم به هاب یا توی مورد دوم که گفتم پرینتر رو وصل کردم به پورت شبکه یک سیستم:به جای پرینتر منظورم دستگاه Cnet CNP410s بوده.ببخشید