50٪ تخفیف روی تمام دوره‌ها!
پایان تخفیف تا:
مشاهده دوره‌ها
0

Unidentified Network

با سلام خدمت شما.

من یک شبکه دارم سوییچ هم کانفیگ شده .منتها یک مشکلی دارم اینکه یکی از سیستم ها مشکل Unidentified Network داره.چندتا سیستم به اون سوییچ وصل شده اما فقط همین یک سیستم این مورد داره.حتی ip دستی هم میدم بازم این مشکل داره.سیستم عضو دامین هم نیست.بقیه سیستم ها هم که مشکل ندارن اتومات ip گرفتن هیچ مشکلی هم وجود نداره براشون راحت کار میکنن.vlan این سیستم مورد داره ما با vlan بقیه فرق داره.ممنون میشم راهنماییم کنین.

پرسیده شده در 1397/07/17 توسط

3 پاسخ

0

یک لپتاپ به یه پورت دیگه که vlan مشابه بود وصل کردم بازم همین مشکل وجود داشت.کلا سیستم های عضو این vlan این مشکل رو دارن.سیستم ای vlan دیگه راحت کار میکنن.

پاسخ در 1397/07/17 توسط
0

پس تنظیمات vlan شما مشکل داره

تنظیمات و کارهایی که انجام دادین رو اینجا بگذارین تا اساتید بهتر راهنمایی کنند

پاسخ در 1397/07/17 توسط
0

سلام

یک لپتاپ به همین کابل وصل کنید و تست کنید .اگر بازم مشکل داشت ، از کابل یا سوئیچ است و اگر مشکلی نداشت ، شاید سیستم مشکل داره و از درایور کارت شبکه شروع به تست کنید

پاسخ در 1397/07/17 توسط

پاسخ شما