50٪ تخفیف روی تمام دوره‌ها!
پایان تخفیف تا:
مشاهده دوره‌ها
0

مشکل پینگ و نکات عجیب کشف شده از طریق آن

با سلام خدمت شما دوستان !

بعد از مشکل و بالا رفتن پینگ وسط بازی رینبو و عدم اتصال مجدد به سرور ها سعی کردم سرور بازی رو عوض کنم و از طریق ( game server ping) پینگ سرور های مختلف بازی رو گرفتم که به یه چیز عجیب برخوردم:

1. کروم :

پینگ تمام سرور ها 5000 بود که فکر کردم باید یه بررسی توی تنظیمات مودم( snr , ... ) انجام بدم که از طریق این مرورگر نتونستم وارد بشم.(صفحه ورود بالا میاد ولی بازدن رمز همون admin وارد نمیشه و یه صفحه خاکستری خالی نشون میده )( مرورگر به طور کلی مشکلی نداره)

2. فایرفاکس :

پینگ بازی بسیار خوب و در حد 120 و 130 در بهترین لوکیشین بود و میتونستم وارد تنظیمات مودم هم بشم.(snr در هر دو آپلود و دانلود 10.5 بود :| )

حال سوالم اینجاست که آیا پورت خاصی از کروم یا بازی بسته شده که نمیتونم آنلاین بازی کنم و پینگ سرور رو هم از کروم بگیرم یا مشکل از جای دیگه هستش!؟ به طور کلی اگر اطلاعاتی در این مورد دارید خوشحال میشم به اشتراک بزارید :)

تصاویر پینگ رو هم ضمیمه میکنم. 

 

پرسیده شده در 1398/12/08 توسط

0 پاسخ

این سوال هنوز پاسخی ندارد

پاسخ شما