ارتقا و افزایش هارد سرور
سلام وقت به خیر سرور G9 دارم که قبلا Raid بندی شده اگر بخواهم هارد جدید بزنم باید دوباره Raid بشه VM های قبلی که روش دارم با raid مجدد از بین میره؟
5 پاسخ
برای دریافت اطلاعات رید فعلی و ساخت raid جدید موقعی که سرور رو ریستارت میکنید با زدن کلید F10 وارد محیط مربوطه میشود
"رید و LUN جدید بسازید" می تونید بفرمایید به چه صورتی ؟ در ضمن اگر بخواهم فعلا بدونم RAID فعلی چطوریه؟ باید با DVD ی HP ریست کنم و قسمت array گزینه Diagnose را بزنم؟
سلام . خب وقتی فرمت بشه و از نوع raid بندی کنید خب پاک میشه ولی اگر قصد دارید که فضای دیتااستور داخل محیط virtualization رو افزایش بدید بهتره که رید و LUN جدید بسازید و این فضای موجود را به دیتااستوری که از قبل بوده اضافه کنید
بله شما هر موقع دیسک جدید اضافه میکنید و raid بندی انجام میدهید کاری به دیسک های قبلی و raid ندارد
ممنون پس storage های جدید را میشه مجزا raid بندی کرد؟ فرضا اگر 5 تا هارد جدید اضافه کنم میشه 2 تا را raid 1 و 3 تا را raid 5 بزارم بدون به هم خوردن raid های قبلی سرور؟ تا OS را روی هاردهایی که raid 1 شدند بزارم و اطلاعات درایو های دیگه VM را روی هاردهایی که raid 5 شدند بزارم؟